İsteğe Bağlı Kürtaj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinizi bukadar önemsemeyin derim.
Sizin çocuğunuz olsa bize ne olmazsa bize?
Doğursanızda kimse sevinmeyecek yada üzülmeyecek burda, aldırsanızda. Ben en geç 1 saat sonra unuturum sizi. 4 gözle doğumasını beklediğim yeğenimi taşımıyorsunuz karnınızda.
Fikirlere açık değilsenizde konu açmasaydınız. Daha öncede yazdım başkası daha önce çocuk aldırdığı için pişmanım keşke aldırmasaydım daha çocuğum olmadı dese vazgeçeceksiniz.
Ama belki sizin olacak? Belki olmayacak. Belki karnınızdaki bile tutunmayacak kendisi düşsecek? Belki doğuracaksınız ilerde 2.isteyeceksiniz ve olmayacak. Belki ilerde 4 tane daha doğuracaksınız. Bunu kimse bilemez

Adama dinletemedim ki ben diyorum valla anında takıyoruz biz başlar başlamaz . Bence benimde hap kullanmam lazım . Anne olmakta zorlanıyorum çünkü çocuk bakmak çok zor . Bu arada konu sahibi yanlış zamanda takıp mı hamile kalmış onu anlayamadım

E yazma çok işin varsa zorla yaz demedik zAten neden bu kadar mesaj geldi anlamadım.
Allah için kararınız kesinse bukadar hassas konularda buradan fikir yorum istemeyin gerçekten sadece anne ve babanın alacağı bir karar
Ama siz buraya yazınca dayanamayip yorum yapıyoruz .
Madem kesin ne diye insanları ikiye bölüp üzüyorsunuz .
Şahsen ben bir bebeğin hayattan koparlacagini sebebi ne olursa olsun duymak bilmek istemezdim.
Kendiniz halledin işte

Nasıl kapatılıyor ?

Kardes sen cocuk istemiyorum ya da 5 sene sonra isterm demedin, 1 yil dedin.. herkeste hakli olarak sadece 1 yil icin mi aldiracaksin dedi..

1 yıl sonra hamile kalacağımdan emin olsam hiç tereddütte kalmam aldırırım diyen siz, doğurup ortalığa salmak istemiyorum diyen de siz. 1 sene önce çocuğu doğunca neden ortalığa salinsın, çok saçma yani. Baştan kararınız netken böyle bir konuyu acmasaydiniz o zaman.

Olumsuz yorum gelince mağdur edebiyatı yapıyorsunuz resmen şuan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…