- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- 108
Canım ben fikrimi söyledim tabiki en doğru kararı siz eşinle vereceksiniz.biz oldum olası eşimle hep mantığımızla hareket ettik.ama şu son bir senedir hiçbir yol alamadığımızı,yada aldıgmz yolun çokta yoruldgumuza degecek bişey olmadığını anladık.hayat çok kısa ve bir nefeslik canımız var.oyüzden ben karmaşık dolambaçlı zorlu yolları artık seçmiyorum.inan o borçlar çocuk ister olsun ister olmasın yine bitmiyor.ben çalışıyorkende borçlarımız vardı ,çalışmıyorum yine var.ki biz eşimle çok turumlu insanlarız arabamız var benzin gitmesin diye yürürüz o derece.yani bi şekilde hayat devam ediyor.bu benim kendi düşüncem.inşAllah sizin için en hayırlı olanı seçersiniz.
Yaşamaya devam ettikçe borçlar devam ediyor :)
Çünkü eksikler bitmiyor, evle ilgili eksikler bitse insanin ihtiyacı bitmiyor, buna sağlık eklenince devam ediyor. E çalıştığından kafa dinlemek istiyorsun tatili var. Bayramı var. Var da var :)
Borçsuz hayat için gelir düzeyinin yüksek olması ve ev giderlerinin maaştan karşılanmaması gerek heralde.
Hayat için verdiğiniz çabalardan yoruldunuz galiba :) akışına bıraktınız.
Biz henüz o çabayı vermedik. Bu isle vereceğiz eğer olursa. Yorulur ve bir yere varamadigimizi görürsek biz de bırakırız :)
Hakkımızda hayırlısı.
Rabbim herkese gönlünde olanı versin.