• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş için yurtdışına gitmek\gitmemek?

Amaaaaan dereyi gormeden pacalari sivamissiniz sizde ortada birsey yokmus daha neyse

Lafı dönüyordu uzun zamandır ama ben istemiyordum. İstemedigim için konusu açılmamıştı. Simdi ben ılımlı olunca şefine söyledi. Fas a ben gidebilirim diye. Şimdiden kararını verecek ki zamanı gelince zorlamasın.
İş için gerekli kişileri alıyorlar iste biz kararsız kaldığımız için listede yer almadık gibi oldu.

Geldiğimde dolapları yenileyeceksem kira parasını hep ona yatircam demektir :KK48:
O zaman bir anlamı olur mu ki

Dil kursuna muhakkak giderim.
Hic değilse iletişim için önemli ciykinkuybaa ciykinkuybaa [/QUOTE]

Türkiyede mutfak dolabi kac para bilmiyorum tabi :) ama suan üsenmedim koctasin fiyatlarina baktim banyoya bonkör davrandim 3bin mutfagada 5bin fiyat bictim.
Kiraya verirsen kacdan gider? Beyaz esyalimi beyaz esyasizmi ?

Türkiyede mutfak dolabi kac para bilmiyorum tabi :) ama suan üsenmedim koctasin fiyatlarina baktim banyoya bonkör davrandim 3bin mutfagada 5bin fiyat bictim.
Kiraya verirsen kacdan gider? Beyaz esyalimi beyaz esyasizmi ?

Haha :)
Beyaz eşyasız. Ben makinelerime kıyamam:eek:
Hepsini bir odaya toplarım diyorum.
Sadece mutfak dolabı, banyo temelli, tv ünitesi bir de.
Kira da 1+1 olacağı için 600-700 tlolur heralde

Yine üsenmedim

Kira 650×36=23.400
23.400-8000(yeni dolap yaptirsaniz)=15.400 3yillik birikim

Eger kiraya verirken depozito alsaniz ve esyalar zarar gormusse depozitoyu vermem diye göz korkutsaniz ?

Yine üsenmedim

Kira 650×36=23.400
23.400-8000(yeni dolap yaptirsaniz)=15.400 3yillik birikim

Eger kiraya verirken depozito alsaniz ve esyalar zarar gormusse depozitoyu vermem diye göz korkutsaniz ?

15 bini de yari yarıya bölüşmüş olsak 7 bin kârdayız yani :)

Mantıklı. Eğer kira olayı olursa depozito isterim :)
Hoş depozito olayını hic bilmiyorum
Bir kira bedeli kadar mi oluyor. Çıkarken veriliyor.

Kirayi kayinvalideyle bölürseniz ozaman 8bin tlyide 2ye bölmelisiniz adil olan budur... 11bin tl yani
ya da Adil olmayi bosvericeksin kocaya iki cilve kirankomple cepte olmadi cirkefe yatip kötü gelin modeli...

You have to go:) şu an bir ortadoğu ülkesindeyim bir yıl eşimden ayrı kaldım. Onun başka bir ülkede iş fırsatı doğdu gitmesi için vargücümle itekliyorum şu an. Yerinde bir kültürü yaşamak ne çok şey katıyor insana bilemeszin. Git ve bil lütfen;)

Şu iş konusu olsunda kirayi her turlu hallederiz :)
Elbet orta yol bulunur.
Ki bunu sadece eşim dedi belki annesi hic istemeyecek (sanmiyorum ama bir ihtimal:))
Fikirlerin için teşekkür ederim ciykinkuybaa ciykinkuybaa :KK19:

Doğru ne kadar çok farklı yerde yaşarsan o kadar çok farklı kültüre sahip olursun. Gitmek lazim
Hayırlısı bakalım Yarejani Yarejani

Bence bu fırsatı kaçırma derim dostum:deli:
Evinide kiraya verme gelince evini tanıyamazssın tecrubeyle sabit:dua:

Şehir iyi ve kötü diye ikiye mi ayrılmış ya :110:
Ne bileyim orta halliler yok mu?
KilicBaligi KilicBaligi

Biz zenginlerin oturduğu yerde oturmak istiyoruz diye şirkete teklif mi götürelim :KK3:
Bizi göndermezler bence :KK53:

Geldiğimde dolapları yenileyeceksem kira parasını hep ona yatircam demektir :KK48:
O zaman bir anlamı olur mu ki

Dil kursuna muhakkak giderim.
Hic değilse iletişim için önemli ciykinkuybaa ciykinkuybaa

Tamamen yanlış anlamışsın. Olay maddiyat değil, yaşanılan yerdeki insanların kültür düzeyinin yüksek olması, adi suç oranının düşük olması önemli.

Şehirleri bırak, ilçeler bile iyi kötü diye ayrılıyor. İstanbul Beyoğlu semti, en eski semtlerden biridir, buram buram tarih kokar, enerji akar. Galatası, Cihangiri bir harikadır nezihtir, tam yaşanacak yer ama yine Beyoğluna bağlı tarlabaşı vardır, yıkılmadan önce çeşitli maddelerin satıldığı herkesce bilinen bir bölgedir ve kesinlikle güvenli değildir.

Nişantaşı malum zamanın en iyi semti, hala iyidir ama iş yerleri tarafından ele geçirilmiştir. Nişantaşının Nişantaşı olduğu zamanda 200 metre aşağısında zamanının en berbat bölgesi Teneke mahallesiydi.

Mecidiyeköy'ün en revaçta olduğu seneler, 300 metre aşağıda Zincirlidere vardı, korkunç bir yerdi, sonradan düzelttiler gayet yaşanılabilir bir yer oldu ve suç oranı düştü.

Verdiğim örneklerin hepsi aynı semtin birbirine yakın bölgeleri, hangisinde yaşayabilirsin?

İyi bir yerden kastım budur, zenginlik değil.:KK66:

Tamamen yanlış anlamışsın. Olay maddiyat değil, yaşanılan yerdeki insanların kültür düzeyinin yüksek olması, adi suç oranının düşük olması önemli.

Şehirleri bırak, ilçeler bile iyi kötü diye ayrılıyor. İstanbul Beyoğlu semti, en eski semtlerden biridir, buram buram tarih kokar, enerji akar. Galatası, Cihangiri bir harikadır nezihtir, tam yaşanacak yer ama yine Beyoğluna bağlı tarlabaşı vardır, yıkılmadan önce çeşitli maddelerin satıldığı herkesce bilinen bir bölgedir ve kesinlikle güvenli değildir.

Nişantaşı malum zamanın en iyi semti, hala iyidir ama iş yerleri tarafından ele geçirilmiştir. Nişantaşının Nişantaşı olduğu zamanda 200 metre aşağısında zamanının en berbat bölgesi Teneke mahallesiydi.

Mecidiyeköy'ün en revaçta olduğu seneler, 300 metre aşağıda Zincirlidere vardı, korkunç bir yerdi, sonradan düzelttiler gayet yaşanılabilir bir yer oldu ve suç oranı düştü.

Verdiğim örneklerin hepsi aynı semtin birbirine yakın bölgeleri, hangisinde yaşayabilirsin?

İyi bir yerden kastım budur, zenginlik değil.:KK66:

Ben tamamen farklı anlamışım
Bu dediklerini farklı şekilde konumda bir başka üyeye verdim oysa ki.
Bu açıdan bakarsak her ülkenin kendine göre belirli yerleri var.
Gitmeden iyi bir araştırma yapmak lazim.

Bir kesinlessin zaten böyle havada kalmaz.
Bildiğin, önerebileceğin yerler varsa alırım bi dal :KK52:

Ben olsam gitmem.çocuk yaparım..o borçlar hiç bitmiyo canım.çok kazandıkça daha çok harcıyosun.azıcık aşın kaygısız başın olsun...

Ben olsam gitmem.çocuk yaparım..o borçlar hiç bitmiyo canım.çok kazandıkça daha çok harcıyosun.azıcık aşın kaygısız başın olsun...

Çocuk yaparsam o borç hic bitmez evet.
Ancak bizim orada kaldığımız sürece ihtiyaçlarımızın büyük çoğunluğunu karşılarlarsa neden olmasın. Ben burda olsam 3 5 anca aticam kenara ama orada paranın hepsini veremiyorlar zaten. İhtiyacin kadarını verip gerisini hesabına yatırıyorlar sen de istemeden de olsa birikim yapmış oluyorsun.
Mantıklı değil mi.

Ben tamamen farklı anlamışım
Bu dediklerini farklı şekilde konumda bir başka üyeye verdim oysa ki.
Bu açıdan bakarsak her ülkenin kendine göre belirli yerleri var.
Gitmeden iyi bir araştırma yapmak lazim.

Bir kesinlessin zaten böyle havada kalmaz.
Bildiğin, önerebileceğin yerler varsa alırım bi dal :KK52:

Tüm mesajları okumadım, gözden kaçırdığım yerler olabilir. Ben 2000 yılında 4 günlüğüne kısa bir gezi yapmıştım 16 yılda çok şey değişmiştir o yüzden geçmişe dayanarak öneri veremem ama ben de araştırırım sizin için. :KK31:

KilicBaligi .!.:
Tüm mesajları okumadım, gözden kaçırdığım yerler olabilir. Ben 2000 yılında 4 günlüğüne kısa bir gezi yapmıştım 16 yılda çok şey değişmiştir o yüzden geçmişe dayanarak öneri veremem ama ben de araştırırım sizin için. :KK31:

Simdiden teşekkür ederim :KK60:
Güzel ve iyi yonde değişmiş olması tercihim:süslü:

Çocuk yaparsam o borç hic bitmez evet.
Ancak bizim orada kaldığımız sürece ihtiyaçlarımızın büyük çoğunluğunu karşılarlarsa neden olmasın. Ben burda olsam 3 5 anca aticam kenara ama orada paranın hepsini veremiyorlar zaten. İhtiyacin kadarını verip gerisini hesabına yatırıyorlar sen de istemeden de olsa birikim yapmış oluyorsun.
Mantıklı değil mi.
Canım ben fikrimi söyledim tabiki en doğru kararı siz eşinle vereceksiniz.biz oldum olası eşimle hep mantığımızla hareket ettik.ama şu son bir senedir hiçbir yol alamadığımızı,yada aldıgmz yolun çokta yoruldgumuza degecek bişey olmadığını anladık.hayat çok kısa ve bir nefeslik canımız var.oyüzden ben karmaşık dolambaçlı zorlu yolları artık seçmiyorum.inan o borçlar çocuk ister olsun ister olmasın yine bitmiyor.ben çalışıyorkende borçlarımız vardı ,çalışmıyorum yine var.ki biz eşimle çok turumlu insanlarız arabamız var benzin gitmesin diye yürürüz o derece.yani bi şekilde hayat devam ediyor.bu benim kendi düşüncem.inşAllah sizin için en hayırlı olanı seçersiniz.

Back