Valla ben 350-400 Max yapabiliyorum ölüyorum resmenBoy : 1.71
kilo : 62.8
hedef kilo : 58
tempolu yürüyüş :4000 adım
merhaba her gün en az 800 ip atlamaya karar verdim .Buraya da motivasyon olsun diye yazıyorum .2 ay boyunca Allah kaza bela vermezse sağlığım da problem olmazsa her gün ip atlayacağım. Sizleri gelişmelerden haberdar ederim.Ayrıca diyet yapmıyorum
Valla ben 350-400 Max yapabiliyorum ölüyorum resmen
ben 1000 -1200 taneye kadar zorlanmıyorum canım ama tabi 2 yıllık ip atlama geçmişim var .İlk atlamaya başladığımda 100 tane atlayıp tıkanıyordumValla ben 350-400 Max yapabiliyorum ölüyorum resmen
Riskli baya ama başlarda çok dikkat etmek gerekiyor bileğe falanben 1000 -1200 taneye kadar zorlanmıyorum canım ama tabi 2 yıllık ip atlama geçmişim var .İlk atlamaya başladığımda 100 tane atlayıp tıkanıyordum.1 hafta ip atlamaya ara verdim yarın tekrar başlayacağım. Atlamaya devam et sen de canım inan çok faydasını göreceksin selülit torbasıydım şu an bir selülitim bile yok
canım ben üst üste atlamıyorum setler halinde , dinlenerek atlıyorum. kilom fazla olsaydı risk de çok fazla olurdu ama kilom fazla olmadığı için iyi bir ayakkabı ve yumuşak zeminli yerde atlayınca rahat oluyorRiskli baya ama başlarda çok dikkat etmek gerekiyor bileğe fala
Doğru haklısın çok fazla kilosu olanlara önerilmiyor zaten.. ben ilk defa atlamaya başladım .. ama.snairim.ipimden de memnun değilim beceremedim biraz o yüzden yordum kendimicanım ben üst üste atlamıyorum setler halinde , dinlenerek atlıyorum. kilom fazla olsaydı risk de çok fazla olurdu ama kilom fazla olmadığı için iyi bir ayakkabı ve yumuşak zeminli yerde atlayınca rahat oluyor