hayırlı olsun ,ben de devam ediyorum ve faydasını çok fazla görüyorumMerhaba devan ediyormusunuz.
Bende katılmak istiyorum şu anda yapabileceğim en iyi egzersiz, 17 günlük kapanmada yürüyüş yapamıyorum.ip atlamayı seviyorum sabah başlamak istiyorum. Ettim niyetimi
O zaman devamhayırlı olsun ,ben de devam ediyorum ve faydasını çok fazla görüyorum
30 Nisan 350Günaydın
28 Nisan 350
29 Nisan 500
Enson 30 nisanda yazmışım sonra iki gün atlıyamadım tembellik ettiğimi sanıyordum meğer hastalanacakmışım ondan halsiz işim yazık oldu kas ağrısını çekmiştim bitecekti iyileşince yine başa saracağım30 Nisan 350
Ip atlamakla kac kilo verdin ... gunde kac dk atladınızEnson 30 nisanda yazmışım sonra iki gün atlıyamadım tembellik ettiğimi sanıyordum meğer hastalanacakmışım ondan halsiz işim yazık oldu kas ağrısını çekmiştim bitecekti iyileşince yine başa saracağım
İyileşiyim devam edeceğim inşallah bende 50 setlerle başladım sabah bebeğim ilk uykusuna dalınca yapıyordum vücut olarakta daha dinç devam ediyoruz güne. Zevklide süre olarakta kısa sürüyoSpora küçük bir ara diye verdiğimiz aralar uzayıp gidiyor. Geçmiş olsun size. Kas ağrınız çok olmaz diye düşünüyorum. Çünkü çokmuzun zaman olmadı. Benim ilk 3 4 gün olmuştu. Ama yine de ara vermeden devam ettim. Bn uyanınca önce sporumu yapmaya çalışıyorum sonra gün içinde huzurlu oluyorum. Yapamazsam huzursuzluk yaşıyorum yapmadım diye. 17 gündür aralıksız atlama devam ediyorum. Sizde başlayın ve bırakmayın. Zaten atladığınız için biliyorsunuzdur bir süre sonra başlardaki kadar yorucu olmuyor.
Kesinlikle spor ayakkabısı şart yoksa bileklerin ağrısından durulmuyor. Ben 100 atlayip 30 sn dinlenerek atlıyorum. Çok fazla ter attırıyor yanaklarım elma şekerine dönüyor resmenValla süpersiniz. Ben 1000i geçemedim halâ. Çokta zorlamak istemiyorum sonra sıkılıp bırakırım diye. Benim 21 gün bitti. Hiç aksatmadım. Henüz istediğim sonuca ulaşamadım. Ama mucize beklemiyorum zaten. Bir anda büyük değişimler olması zor farkındayım. Her sporda olduğu gibi bu sporda da istikrar şart. İp atlamaya ek olarak birkaç bacak hareketi ve yürüyüş yapıyorum. Siz nasıl atlıyorsunuz kaçlı setler halinde ? Spor ayakkabı giymeyi sakın ihmal etmeyin.