- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi candy_candy
- #1.041
Kızlar merhaba, yıl başı kutlamalarında biraz şaşmış da olsa düzen ben de devam ediyorum.
Şimdi size durumumu yazacağım, önerilerinize ihtiyacım olacak.
Hafta içi, kahvaltıyı atlayarak 12:00 - 20:00 arası besleniyorum. Bu beslenme aralığında sağlıklı yiyecekler tüketmeye gayret ediyorum. Proteinden ve sağlıklı yağlardan zengin beslendim bu zamana kadar. (Hemen hemen 2 aydır). Haftada iki gün pilates yapıyorum. Esas hedefim karın yağlarımdan kurtulmak aslında.
Güncel kilom 55. Başlangıç 56,8 idi. Yani 2 ayda yaklaşık 2 kilo verdim.
Yalnız, 3 gün önce kan tahlili yaptırdım ve kolesterolüm yüksek çıktı. Beslenme şeklimde yine değişiklik yapmam lazım. sanırım hayvansal proteini kesip baklagil, sebze ve balık ağırlıklı beslenmeye başlamam lazım. Ancak bu durum bedenimi güçsüz bırakır mı bilmiyorum.
Pilatesi özel ders olarak yapıyorum. Acaba haftalık derslerimden bir tanesini kardiyo bir tanesin pilates olarak yapsam (omurgamda muhtelif sıkıntılar var. Pilates çok iyi geliyor o yüzden vazgeçmek istemiyorum) kolesterol düşmesine faydası olur mu?
Egzersizi artıramıyorum, vaktim yok. Biri 3 buçuk yaşında, diğeri 21 aylık iki küçük çocuğum var ve çalışan anneyim desem vakit sıkıntısı sanırım anlaşılabilir :)
Ne yapsam, nasıl ilerlesem.. Var mı önerileriniz?
Selam herkese,
Ben bu hafta başladım 16/8 şeklinde, 12-20:00 arası yemek yiyorum.
ilk 5 gün içinde yarım kilo verdim ama yemek yediğimde çok dikkat etmedim açıkçası,
Amacım doğum kilolarından kurtulmak,vazgeçmemek adına buradan mesajlaşmak motive edecektir beni.
Ya ciddi mi. Gerçekten verilir mi. Ama bence diyet mantığı ile de beslenmissinizdir. 10 günde 3 kilo. Çok güzelSelam hanımlaaarben de 10 gündür aralıklı oruç diyetine başladım buradan da yorumlara bakmak istedim bu sayfa çıktı karşıma. Devam eden var mı ben 10 günde bile gözle görülür şekilde inceldim ve 3 kilo verdim 16/8 yapıyorum. 18/6 ya geçmeyi düşünüyorum artık alıştı vücudum
Tabii dikkat ediyorum protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Abur cuburu kestim tamamen. Sadece haftada 2 defa 2 parça bitter yiyorum çok iyi gidiyor benimki :)Ya ciddi mi. Gerçekten verilir mi. Ama bence diyet mantığı ile de beslenmissinizdir. 10 günde 3 kilo. Çok güzel
Maşallah. Darısı başımaTabii dikkat ediyorum protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Abur cuburu kestim tamamen. Sadece haftada 2 defa 2 parça bitter yiyorum çok iyi gidiyor benimki :)
Olur neden olmasın :)Maşallah. Darısı başıma
Evde yapmak zor geldi bakalım işte nasıl olacakBende bugün hayırlısı ile 18/6 aralıklı orucumun 3. Gunundeyim. İradeli olup başlamam coook uzun sürüyor benim. Bu sefer 15 tatilde aralıklı oruca bağlı kalıp 3/4 kilo vermek istiyorum. İlk üç kilo zaten su oluyor. 4 kilo vermek istiyorum. Bunu başarıp devam etmek istiyorum. En az 2 ay diyette olmalıyım. Hadi bakalım bismillah