- Konu Sahibi candy_candy
- #1.021
günaydın kızlar sabah tartıldım 69,4 cıktım.Yani koca hafta da sadece -200 g.Ama inat ettim devam etcem.3-4 gün sonra regl olcam.En azından yeme krizlerini atlatırım oruç saatlerinde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim.Neler yaptınız çok güzel kilo vermişsiniz.Nasıl besleniyorsunuz örnek yazabilir misiniz.Benim neden olmuyor anlamıyorumBen dun kayinvalidemde tartildim, digital degildio yuzden net bilemiyorum ama 3 hafta once 56.8 dim. Dun tarti 54-55 arasi bir yerde durdu tok karnina. Eger tarti dogruysa sanirim 54 kg olmus olabilirim.
10 gun sonra spor salonunda tartilacagim. Net sonuc o zaman belli olacak.
Dun yediklerimi yazayim mesela.tebrik ederim.Neler yaptınız çok güzel kilo vermişsiniz.Nasıl besleniyorsunuz örnek yazabilir misiniz.Benim neden olmuyor anlamıyorum
18 gunde 3 kilo cok iyi.Ben de regl donemindeyim ve yerli mali haftasi munasebetiyle resmen cozuttum.İyi akşamlar canlar 18 gundur yapıyorum 3 kilo gitti ama mesala arkadas toplantılarında yiyorum tokluk saatime denk geliyor sonrasında son öyünumu yemiyorum bir şey olurmu acaba
Bunun çeşitli şekilleri var bildiğim kadarıyla.öğlen 12de başlayıp akşam 8e kadarmı yemek yemek serbest
Ben de de sivilce durumu olustu ki cildim kurudur ve ergenlikte bile sivilcem olmamistir.Dedim ne oluyor.Bunu duyduguma sevindim.Idrar rengi de aynen16 saatten 18 saat açlığa geçtim kızlar
Sabah 7.30 kahvaltı arada şekersiz çay ceviz vs, sonra 12 1 arası öğle yemeği ve finito :)
İlk günlerde büyük büyük sivilceler çıktı yüzümde, çok su içtiğim halde idrar rengim koyulaştı amanın dedim noluyo, sonradan okuduğum kadarıyla vücut otofaji moduna girince böyle şeyler olabiliyormuş vücut temizliyo yani kendini
Şu an sivilceler söndü gayet iyiyim
Selamlar
Ben de bir sure 16/8 denemeyi dusunuyorum. Hergun ayni aralikta mi beslenmek gerekir?
Oyleyse bana 10.00-18.00 mantikli gibi geliyor..
Tamamdır bugün 10da hafif kahvaltıyla başladım. Öğle yemegi ve akşam da 18.00e kadar bitmiş olacak.8 saat tokluk 16 saat açlık olacak şekilde kendinize göre saatleri düzenleyebilirsiniz ama elbette aynı saatler olursa vücut daha çabuk uyum sağlıyor