- 5 Mart 2015
- 308
- 233
- 34
-
- Konu Sahibi candy_candy
- #1.081
Hoşgeldin kaç ile başladınArkadaşlar meraba bende dün başladım if beslenmesine ama günde 2 öğün yapıyorum
Çok hızlı bir girişSelamlar hanımlar ben de pazartesiden itibaren 23/1 sisteminde buralarda olacağım hepimize başarılar
Eheheheh evet biraz öyle olacak. Ben 5 gün 5 kilo diyeti yaptım bu hafta ve yenmesi gerekenler dün ve bugün midemi bozduğu için yiyemedim tüm gün aç kaldım. Baktım yapabiliyorum tabi sade şekersiz kahve çay sağolsun onlarla günü geçiriyorum yapabilirim gibi geliyor.Çok hızlı bir giriş
Dikkatli ol ama nette aşamalı tavsiye ediyorlarBaşka bir yerde 145 kiloluk bir hatunun günde tek öğünle 80 kiloya düştüğünü görünce acayip yükseldim. Benim kilom 115 boyum 1.60 çünkü. 23/1 i inşallah yapabilirim.
Meraba hoş bulduk. 98.5 ile basladimHoşgeldin kaç ile başladın
Başarılar diliyorum size ve hepimizeSelamlar bugün 23/1 sisteminde 1.günüm. Dört buçuk saat kaldı baya bir zorlanıyorum ama yılmayacağım.Bu saate kadar sade kahveyle geldim akşam da kahvaltı tarzı yiyeceğim. Haftasonum az ama çok kalorili şeyler yiyerek geçtiği için 1 kilo almışım 116 ile başladım bakalım
Sadece köfte ve yoğurt az değil mi ya ? Gerçi büyük porsiyon demişsin ama sanki yanına biraz bişeyler eklense daha doğru gibi geldi. Ben mesela kalori sayıyorum 1000 kaloriyi geçmiyorum günlük yine de senin yediklerine bakılırsa ben baya yiyorum.Bugün tek öğün yaptım. 11gibi büyük bardak filtre kahve içtim. Oglen iki adet propolis şekeri yedim. Saat 4 te sade türk kahvesi içtim. Akşam 7 ye doğru malesef 7/8 tane köfte yedim ki baya büyüktü. Ve yoğurt. Ve 30 dan fazla fındık yedim. Yani fındığı filan yemeden olur. Çok seveceğimi düşündüğüm halde köfte yemeyi de sevmedim. Yemek yeme konusunda bu kadar bekledim harika olmalı diye düşünüyorum ondan mı bilmiyorum gergin ve tadına hiç varmadigim yemekler yiyorum. Öğünleri düzenliyorum ama porsiyonlar büyük hala
Yarım saat yürüdüm yarım saat Leslie yaptım. Her diyetinde 2 haftadan sonra spor yapamıyorum. Belim yine sinyal veriyor. İns bu sefer yürümeye devam edebilirim.
Yarın öğlen ve akşam olmak üzere iki öğün yapacağım inşallah. Yarın 16/8 olacak. Aslında en az 18 olmasını istiyorum ama neyse bakalim
Başarılar diliyorum size ve hepimize
Kalori saymıyorum ben. Saymayı bilmediğimden belkide. Ama findiklarin baya kalori getirdigine eminim. Köfteler baya büyüktü ve yagliydi. Normalde daha çok yiyorum.Sadece köfte ve yoğurt az değil mi ya ? Gerçi büyük porsiyon demişsin ama sanki yanına biraz bişeyler eklense daha doğru gibi geldi. Ben mesela kalori sayıyorum 1000 kaloriyi geçmiyorum günlük yine de senin yediklerine bakılırsa ben baya yiyorum.