- 12 Eylül 2009
- 194
- 96
- 36
-
- Konu Sahibi candy_candy
Bende de spor yok ama ev temizliği vs durmak yok malum tartıda kaldı öyle bilmiyorum ne olur bende ilk 4. haftada verdim şimdi bir duruldu gibi ama sanırım pes etmeden devam etmek gerekiyor.bu hafta 4. haftam 26sında 1 ay olacak verdiğim rakam 4,1 kg
hedefim 4 tü.. sanırım 4,5 olacak
uyguladığım en rahat diyet cidden çok mutluyummmm
40 beden pantalonlarım bollaşmaya başladı, bell kıvrımım ortaya iyicene çıktı :) hala spor yok :)
Bende de spor yok ama ev temizliği vs durmak yok malum tartıda kaldı öyle bilmiyorum ne olur bende ilk 4. haftada verdim şimdi bir duruldu gibi ama sanırım pes etmeden devam etmek gerekiyor.
Bende uzun süredir bu yöntemi araştırıyorum. 5 kilo fazlam var ama aksam evde gec oluyorum acaba saatleri kahvaltı :11.30 aksam yemeği 19.30 olarak ayarlasam uygun olur mu hanımlar yardımızı bekliyorum
Kızlar tansiyonum 8 e 5ölmem umarım uzun süren açlık sonrası olabilen bir durummuş
Canım 6. haftanın içindeyim geçen hafta da 1 gün böyle bir sarstı bilemiyorum bakalım biraz tuzlu yiyecegim bugun. Bu sabah iyi uyandım ama. Sadece devam etmek istiyorum zayıflamayaiyi de canım yeni başlamıyorsun ki sen? başka bir sıkıntı olabilir mi?
Canım 6. haftanın içindeyim geçen hafta da 1 gün böyle bir sarstı bilemiyorum bakalım biraz tuzlu yiyecegim bugun. Bu sabah iyi uyandım ama. Sadece devam etmek istiyorum zayıflamayaKilomda aynı 1,5 -2 haftadır.
Çalışırken kilo vermek çok zor yatabi ki de uygun olur, sadece biraz daha yavaş gider kilolar. Ben 5te kesmeye başlayınca yemek işini biraz hızlandı kilo verimim.
Bende öyle yapayım bari bugunde karar aldım az yiyecegim sadece tuzlu yemem lazım birazcık tansiyondan ama sanıyorm kiraz sapı çayı tansiyonumu düşürdü benim düşününce en mantıklısı o geliyorBen dün bir karar aldım ve 20 gün tartılmıcam :) tartı en büyük düşman cidden. verince ooo verebiliyorum deyip yiyorsun. veremeyince zaten veremiyorum diye :)
günaydın kızlar
bende başlamak istiyorum yenden ife ama nasıl olcak bilmiyorum
ben çalışıyorum
7 de kahvaltı
ve 2-3 te kesmem lazım yemeyi
ama akşam çok yiyorum
nasıl bir yol izlerim bilmiyorum