- 15 Ağustos 2019
- 214
- 209
- 46
-
- Konu Sahibi candy_candy
İnsulin direncin vardır belki test yaptır ve dahiliye uzmanına danış benceHerkese merhaba. Yaklasik 2 haftadir bu yontemi uyguluyorum. Yeme araligim 12.00-19.00. Saatlere oldukca dikkat ettim. Spor yapamiyorum. Tatli seven birisi olarak mumkun oldugunca kistim. Bunun disinda yediklerime dikkat ettigim soylenemez. Su tuketimim hic bir zaman cok olamadi maalesef. Su icmeyi unutanlardanimbu surenin sonunda hic kilo veremedim. Basladigim yerdeyim. 1.50 boy 55.6 kg. Umidim kirilmak uzere ve sanirim yine pes edecegim. Nerde yanlis yapiyor olabilirim?
Evet içilebiliyor özellikle bol su tüketmeliyizYasaklı saatlerde su dışındaki çay, şade kahve falan içilebilir mi? Bende denemek istiyorum .
Tesekkurler. Onerinizi dikkate alacagim.İnsulin direncin vardır belki test yaptır ve dahiliye uzmanına danış bence
Ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz acaba?merhaba kızlar yaklaşık 10 gündür yapmıyorum ama kilo almadım üstelik çok fazla dikkat etmemeye rağmen 70,3 üm yine tekrar başlamayı düşünüyorum hedef 58
Merhaca canım yapamadın mı? Yapmak mı istemedin? Çok hızlı kilo veriyordun muhtemelen bünyen çıldırdı:) o kadar yüklenme kendine bana göre bak ben 4 hafta da 4.7 verdim hemde hiç aşırı kasmadan yoksa devamlılık sağlanamıyor. Almaman çok iyi ama :)merhaba kızlar yaklaşık 10 gündür yapmıyorum ama kilo almadım üstelik çok fazla dikkat etmemeye rağmen 70,3 üm yine tekrar başlamayı düşünüyorum hedef 58
ortalama 1 ayda 7 kilo verdimNe kadar sürede ne kadar kilo verdiniz acaba?
kardeşimin düğünü olduğundan acele etmek istedim canım 10 gündür de gelen giden misafir derken yapmak istemedim :) aslında erken saatlerde yaptığım için çok kasmış gibi oldum ama tamda kasmadım yeri geldi börek de yedim makarnada sade çok dozumu kaçırmadım birde paketli gıda yemedim o kadar :)Merhaca canım yapamadın mı? Yapmak mı istemedin? Çok hızlı kilo veriyordun muhtemelen bünyen çıldırdı:) o kadar yüklenme kendine bana göre bak ben 4 hafta da 4.7 verdim hemde hiç aşırı kasmadan yoksa devamlılık sağlanamıyor. Almaman çok iyi ama :)
Vavvv süpermiş . Maşallah ...ortalama 1 ayda 7 kilo verdim
ortalama 1 ayda 7 kilo verdim
[/QU
ne iyi vermişsin ben anca 4.7 verbildim :)
4,7 küçümsenecek bir rakam değil ki kuzum :)ne iyi vermişsin ben anca 4.7 verbildim :)
Degil tabii ki ama senin yanında bir hiççç :))) canımmmm4,7 küçümsenecek bir rakam değil ki kuzum :)
Kacla başladım canımkızlar bende dün tekrar başladım 11 ekim sabahına kadar aralıksız devam
71,1 olmuştum canım malum 10 gün bozunca kolalar falan fazla kaçırınca gece yemekleri yiyince ama bu sabah 70,1 i gördüm yine bıraktığım yerKacla başladım canım