- 22 Eylül 2013
- 643
- 913
-
- Konu Sahibi candy_candy
bütün yorumları okudum bir süre sonra sus muşsun nedir son durumun yazabilir misin ? :)
Ne kadar zamanda 8 kg verdinizMerhaba tatildeyim o yüzden.
Tatile 8 kilo eksi ile gittim ama çok sıktım kendimi.
İfe hala devam ediyorum tatilde de yemiyorum. Koruyorum şu anda.
Harika gidiyorsunBaşlangıç 75.1
1.gün 74.7 spor yapmadım
2.gün 74.4 spor yapmadım
3.gün 73.8 spor yapmadım
4.gün 73.850 dakika spor yaptım
5.gün 72.665 dakika spor yaptım (45 eliptik, 20 dakika karın egzersizi)
6.gün 72.1 spor yapmadım
Harikasın :) 6 tılara varmak üzeresin :)Başlangıç 75.1
1.gün 74.7 spor yapmadım
2.gün 74.4 spor yapmadım
3.gün 73.8 spor yapmadım
4.gün 73.850 dakika spor yaptım
5.gün 72.665 dakika spor yaptım (45 eliptik, 20 dakika karın egzersizi)
6.gün 72.1 spor yapmadım
Regl beklentin varken bile veriyosan bu iyi bişey karamsar olma ödem yerine eksisinKızlar sabah dayanamayıp tartıldım kilom 200 gram inmiş regl zamanım ama o da olmadı ondan mı acep yaben 79 hayal ediyordum ama nerdee :)
Verirsin canım bence vucut başlamış vermeye makine zaten biliyorsun vucut dedigimiz şey :)Kızlar 6 günde 3 kilo güzel gerçekten ve başlangıçım da ilk 3 gün az gitmesinin sebebi eşimle işyerinden ikimizi de verilen 2 kutu çikolatayı yemektibugün geldiğim noktada muhteşem hissediyorum umarım duraksama olmaz 17 gün daha kilo vermeye devam ederim
Umarım canım bakalım 1 hafta sonra ne diyecegimRegl beklentin varken bile veriyosan bu iyi bişey karamsar olma ödem yerine eksisin
Inşallah tatlımKızlar 6 günde 3 kilo güzel gerçekten ve başlangıçım da ilk 3 gün az gitmesinin sebebi eşimle işyerinden ikimizi de verilen 2 kutu çikolatayı yemektibugün geldiğim noktada muhteşem hissediyorum umarım duraksama olmaz 17 gün daha kilo vermeye devam ederim
Umarım canımRegl beklentin varken bile veriyosan bu iyi bişey karamsar olma ödem yerine eksisin
Günaydınnnn :)Günaydınlar
Oh süper ödemli halinle eksisin süper aynen devam :)kızlar regl oldum şükür sorun yaratmadı if sistemi oleyyy :))))
evet canımmm yaşasın :) inşallah hepimiz istedigimiz hedeflere hızlıca varır ve koruruz :)Oh süper ödemli halinle eksisin süper aynen devam :)
Ayyy inşallah. Bende pazartesi gününü bekliyorum bakalim verecekmiyim veremezsem kafamda hicbir düşünce yok sunuda yaparim demeye yönelik en iyi bu geldi gibi birde kilo verdirirse harika olacakevet canımmm yaşasın :) inşallah hepimiz istedigimiz hedeflere hızlıca varır ve koruruz :)
Dayanamadım tartıldım 65,6 çıkmışımMerhabalar ben de ıkı gün isveç diyeti yaptım 67.5 ile basladım ve iki kilo verdim sonra artık baygınlık gecırıcem dedim oglum bır yasına gelecek emzırıyorum vazgectim,birkaç gün bozdum if i gördüm ona basladım şu an 66yım dört gün oldu baslayalı,reglyim daha henuz düzene oturtamadım gibi,13.00-21.00 arası beslenıyorum aclıga alıstım bırkac gun tartılmayacagım.