- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 44
-
- Konu Sahibi candy_candy
Ayyy inşallah ya hafta 3 kerede zumbaya gidiyorum 45 dk felan oda çabucak veririz inşallah su kilolarıiki aya 65 olursun ama beyaz un ve onun gibi olan bütün besinleri terk et bir tek bulgur pilavı ve siyez unundan yapılan ekmek yiyebilirsin satışı internet üzerinde oluyor ya da halk ekmekten unu alıp evde kendin pişirebilirisin.
Muhteşemsin. Maşallah deyim nazarim degmesinSelamlarrrr dunden bugüne 400 gr daha verdim
Verirsin tabi bak en zor kiloları vermissin o psikolojiye girmissin gerisi gelecektirBen de 65-66 kgyum şu an. 55 olmak istiyorum 2 ayda verebilirim umarım
Tatlim kaç kilo idin bu diyetle kaç günde kaç kilo verdinSelamlarrrr dunden bugüne 400 gr daha verdim
59 olmuştum sonra bıraktım ipin ucu kaçtıVerirsin tabi bak en zor kiloları vermissin o psikolojiye girmissin gerisi gelecektir
Birakinca geliyor arkasi ya59 olmuştum sonra bıraktım ipin ucu kaçtı
Bu kez kararlıyımBirakinca geliyor arkasi ya
TesekkurlerMuhteşemsin. Maşallah deyim nazarim degmesin
Isvec diyeti yesil elma diyeti yok hollywood diyeti derken simdi if diyeti yapiyorum Aslinda bunu diyet olarak degil yasam tarzi olarak denememiz gerekiyor Saat 6 dan sonra bitki cayi haric hirbirsey yememeye dikkat ediyorum Toplamda 6.5 kilo gitti Sigamadigim kota dun girmek muhteşemdiTatlim kaç kilo idin bu diyetle kaç günde kaç kilo verdin
Saatle alakası yok canım ben 12:30 -19 :30 arası tokluk sürecinde 19:30 dan ertesi gün 12:30 a kadar açlık yinede veriyorum 3,5 gitti 6 günde. ille akşam 17:00-18:00 olacak diye düşünmeyin önemli olan kesintisiz açlık sürecini devam ettirebilmek.Isvec diyeti yesil elma diyeti yok hollywood diyeti derken simdi if diyeti yapiyorum Aslinda bunu diyet olarak degil yasam tarzi olarak denememiz gerekiyor Saat 6 dan sonra bitki cayi haric hirbirsey yememeye dikkat ediyorum Toplamda 6.5 kilo gitti Sigamadigim kota dun girmek muhteşemdi
Düşersin biraz sabır bol su stres yok olurunu bırak bir bakmışşın istedigin kilodasın hayatım :)Bende 58-55 lere düşmek istiyorum ama 6 ları ucundan görsem bile yetecek 7 ler gitmek bilmedi tam sınıra geliyorum ben cozutuyorum hop bi daha falan oldumaynen sen tartılma cumaya kadar boyun uzunmuş zaten kaldırır kiloyu
Ağzından bal damlıyorDüşersin biraz sabır bol su stres yok olurunu bırak bir bakmışşın istedigin kilodasın hayatım :)
yakında 67 leri görür bizi bırakırsın senkızlarrr 13:00 gibi yemek yedim hala açlık hissetmiyorum sanırım vucut bu sistemi kabul etti çok mutluyum:) normalde ara ögün yapardım çoktan ama saat 17:00 hala tık yok :) akşam da 19:30 gibi yerim ertesi güne kadar tamamdır.
Destek için yanınıza olurum canım :) ama daha var diye düşünüyorum durur vermem bir süre sonra ama o zaman da su diyeti yapmayı planlıyorum metabolizma hızlandırma için 24 saatlik ya da 48 saatlikyakında 67 leri görür bizi bırakırsın sen
Bravoooo :) Ben Cuma gününe kadar tartılmıyorum bakalım ne olacak :)Başlangıç 75.1
1.gün 74.7 spor yapmadım
2.gün 74.4 spor yapmadım
3.gün 73.8 spor yapmadım
4.gün 73.850 dakika spor yaptım
5.gün 72.665 dakika spor yaptım (45 eliptik, 20 dakika karın egzersizi)