Canımcım tabiki diyebilirsin. Aslı da diyebilirsin abla ' da farketmez benim için. Aburcuburlar da tıpkı karbonhidratlar gibi bağımlılık yapıyor. Bende akşamları tv karşısında aynen senin gibiydim 3,5 ay öncesine kadar. Çalışırkende kahve yanında kek, çikolata, gofret falan eksik olmazdı. Tam bomba yanii ama ben ekmeğide çok seviyorum. Almanların hazır brötchenları var minik minik ekmekçikleri, alıp fırında 5 10 da pişiriyosun sıcak ve lezzetli kahvaltıda süper oluyor. Bizde süper şişiyoruz tabii.. Şu an hepsini kesdim ben. Ekmek de çookk nadir yiyorum. Spor yapıyoruz madem bırakıcaz demi yaptığımız boşa gitmesin...ay allah razı olsun canım yaa sanırım benden büyüksün abla dememi ister misin? sormadan direk yazmak istemedim. ders çalışırken abur cubur aramıyorum ben daha çok akşam yemekten sonra oluyor sürekli aklımda cikolata gofret çekirdek türü şeyler hatta bazen sırayla gözümun önünden geçiyor tutup alıp yiyesim geliyorbu arada tüm duaların için amin amin amin
ben kendimden tecrübe ettiğim kadarini söyleyim önce max i yap sonra halin kalırsa zumba yap yada aradan zaman geçsin ikisinin üst üste çok zor çünkü zumba da yaptım ordan biliyorum ben nefesi nasıl alacagimi şaşırmıştim çünküO Olivenoil canımsın... Ben daha denemedim yarın ilk videoyla başlıcam bakalım, ekşisözlükten yorumları okudum gözüm korktu biraz ama olsun, modifiye olanlar var tıkandığım yerde onlarla devam ederim diye düşünüyorum. Şimdi kesin ne olarak pazar günü mü başlıyoruz... 30' max öncesinde Zumba yapmayı düşünüyorum, çok yorar mı acaba beni
ekmekleri öyle bi anlattın ki bilmeden canım çektiCanımcım tabiki diyebilirsin. Aslı da diyebilirsin abla ' da farketmez benim için. Aburcuburlar da tıpkı karbonhidratlar gibi bağımlılık yapıyor. Bende akşamları tv karşısında aynen senin gibiydim 3,5 ay öncesine kadar. Çalışırkende kahve yanında kek, çikolata, gofret falan eksik olmazdı. Tam bomba yanii ama ben ekmeğide çok seviyorum. Almanların hazır brötchenları var minik minik ekmekçikleri, alıp fırında 5 10 da pişiriyosun sıcak ve lezzetli kahvaltıda süper oluyor. Bizde süper şişiyoruz tabii.. Şu an hepsini kesdim ben. Ekmek de çookk nadir yiyorum. Spor yapıyoruz madem bırakıcaz demi yaptığımız boşa gitmesin...
Ayy korkana bak, zumbayla yapabilir miyim diyor bideO Olivenoil canımsın... Ben daha denemedim yarın ilk videoyla başlıcam bakalım, ekşisözlükten yorumları okudum gözüm korktu biraz ama olsun, modifiye olanlar var tıkandığım yerde onlarla devam ederim diye düşünüyorum. Şimdi kesin ne olarak pazar günü mü başlıyoruz... 30' max öncesinde Zumba yapmayı düşünüyorum, çok yorar mı acaba beni
Ayy kuzum iyiki hamile falan değilsin yoksa ciddi anlamda üzülür kızardım kendime. Yok be canısı bizim sokak simitlerine değişmem hiçbirinide yoklukda napcan işde şekerim...ekmekleri öyle bi anlattın ki bilmeden canım çekti(mesajdan da sadece bunu çıkardım vay halime )
Aynen katılıyorum önce max30 sonra enerjin varsa zumba ok bebiş M Metebaturben kendimden tecrübe ettiğim kadarini söyleyim önce max i yap sonra halin kalırsa zumba yap yada aradan zaman geçsin ikisinin üst üste çok zor çünkü zumba da yaptım ordan biliyorum ben nefesi nasıl alacagimi şaşırmıştim çünkü9dk sonra yerde buldum kendimi
olurmu abla yaa şakasina yazdım ben yoksa ekmek hiç aramam iki gündür detoks yapıyorum gözüm döndü herhalde o anAyy kuzum iyiki hamile falan değilsin yoksa ciddi anlamda üzülür kızardım kendime. Yok be canısı bizim sokak simitlerine değişmem hiçbirinide yoklukda napcan işde şekerim...
İyi bari canısı, yoksa üzülecekdim. Detoksun kaç gün sürüyor ayrıntılarını bir ara müsait olduğunda yaz ve sonuçlarınıda tabii şekerim.olurmu abla yaa şakasina yazdım ben yoksa ekmek hiç aramam iki gündür detoks yapıyorum gözüm döndü herhalde o an
şimdi soyle anlatayim abla detoks bi program gibi liste dedim ya şeyda coskunun listeleri bende ise yaradı yarın sabah tam nekadar fark var yazarimİyi bari canısı, yoksa üzülecekdim. Detoksun kaç gün sürüyor ayrıntılarını bir ara müsait olduğunda yaz ve sonuçlarınıda tabii şekerim.
Daha sporumu yapamadım bugün şimdi başlasam eşim gelicez az sonra geceye kaldı artık. Bugün PURE günüm ama yanına belki bişeydaha eklerim belli olmaz PURE çok basit çünkü. Dün yediklerimi yağa dönüştürmemem lazım. Yapınca yazarım şekerlerim..
Aslında balkabağı dısındakileri ben yapıyorum genelde hergün diyim. Balkabağı ne işe yarıyor ki acep.yarın yaz mutlaka tatlım ne kadar verdiğini..şimdi soyle anlatayim abla detoks bi program gibi liste dedim ya şeyda coskunun listeleri bende ise yaradı yarın sabah tam nekadar fark var yazarim
ilk gün üç öğün balkabagi ara olarak bitki çayı
ikinci gün greyfurt ve yumurta üç öğün yine aralar bitki çayı
üçüncü gün ise protein sabah yumurta öğlen ve akşam tavuk balık veya et bu üçünden biri
bu şekilde üç gün sürüyor 4. gün ise normal menü işte hafif ne yersen
kızlarr yazarım tabi takipteyim sizi jillian yapıyorum bitince sizinleyimm inşallahEfsa kıss nerdesin niye yazmıyon ayol. Yapman şart değil kuzum iki laf et oda olur..
kabagın ne ise yaradigini bende yarın göreceğim bunu ilk kez denedim genel de karabugday ve elma detoksu yapıyordum her seferinde de 900gram fark görüyordum bu kez kabak denedim bakalım ama tatlı haline alışkın olunca böyle tatsız tuzsuz yemek çok zor oluyor hatta akşam son öğünde iyyak dedim resmenAslında balkabağı dısındakileri ben yapıyorum genelde hergün diyim. Balkabağı ne işe yarıyor ki acep.yarın yaz mutlaka tatlım ne kadar verdiğini..
Hahahaaa:)))) bizim Bi ara spor yarışmamız vardı dereceye giriyordum ayıptır söylemesi:) neyse o topik kapandı vs ben devam ettim tabi sonra Bi arkadaş yeni topik açtı, pek rağbet görmedi Bi ben yazdım durdum bildirim olarak, kimse olmayınca yarış ruhu oluşmuyor:))) Bi yerler ve de değişik egzersizler ararken bıraya denk geldimAyy korkana bak, zumbayla yapabilir miyim diyor bidekız sen bize fark Atacan haa zumba mumba. İşin şakası gülüm ben Zumba hiç yapmadım, bi kere açmıştım zenci bi bayan dans şeklinde yaptırıyordu galiba eski bi görüntü gibi geldi sevmemiştim o an için. Aynı program mı bilmiyorum yani...ikisini yapmak istersen yaparsın tabii sana bağlı, zumba cardio demi? İkisi fazla gelirse anlarsın zaten...
Ekşi sözlükde çok komik yazılar var demi ınsanıty ile ilgili, hele biri " biri bu Schaun T' ye bunu insan yapacak desin " falan gibi.. Yorumlar genelde Insanity için canım. Onda basit versiyon yok ve hakikaten kondisyon istiyor. Ama hiç de yapılmaz değil, ilk 15 dk sonra 5 dk esneme yaptırıyor, su molaları var 5 dk da bir. Zaten tamamına uymak ilk zamanlar mümkün değil, zaten altta zorlanırsan bırak yazıyor limitini bil yazıyor falan yanii abartıldığına bakma...hele bi Max 30 u bitirelim ınsanity yide inletiriz alimallah
Pazar ilk programı yapıcaz inşallah ayy heyecanlıyım ya ben kısszaten ctesi haberleşiriz. Ok bebek
Tamam Can'ım önerilerini dikkate alıcam, ben en iyisi önce Bi Shaun abimizle selamlaşayım sonra duruma göre betocuma uğrarım:)ben kendimden tecrübe ettiğim kadarini söyleyim önce max i yap sonra halin kalırsa zumba yap yada aradan zaman geçsin ikisinin üst üste çok zor çünkü zumba da yaptım ordan biliyorum ben nefesi nasıl alacagimi şaşırmıştim çünkü9dk sonra yerde buldum kendimi
Ben Schaun T den önce Jill hastasıydım, o da çok iyi koç gerçekten, Jill de neler yapıyosun tatlım. Yağmur arkadaşımızda Jill yapıyor bitince katılacak bize, sende yaz bekleriz herdaim.kızlarr yazarım tabi takipteyim sizi jillian yapıyorum bitince sizinleyimm inşallah
Şeyda çoşkun listelerini hiç denemedim ben. Bana listeler hep itici gelmişdir uyamam. Yapabilenlere bravo ama yukardaki liste yapılmıyacak gibi değilmiş.kabagın ne ise yaradigini bende yarın göreceğim bunu ilk kez denedim genel de karabugday ve elma detoksu yapıyordum her seferinde de 900gram fark görüyordum bu kez kabak denedim bakalım ama tatlı haline alışkın olunca böyle tatsız tuzsuz yemek çok zor oluyor hatta akşam son öğünde iyyak dedim resmenama bu kadının listeleri çok çabuk kilo verdiriyor çok sağlıklı değil tabi biliyorum ama beni motive ediyor işte. didim de yasayip bu yazın da evde bile uzun eşofman giymek istemiyorum :'( hepsinden geçtim eşimin yanında gezerken rahat olmak istiyorum 10 şeklinde gezmekten sıkıldım
Ben anladım zaten sen bizi mizi alt edeceksin. Kısslar dikkat edelim bu hatuna haaHahahaaa:)))) bizim Bi ara spor yarışmamız vardı dereceye giriyordum ayıptır söylemesi:) neyse o topik kapandı vs ben devam ettim tabi sonra Bi arkadaş yeni topik açtı, pek rağbet görmedi Bi ben yazdım durdum bildirim olarak, kimse olmayınca yarış ruhu oluşmuyor:))) Bi yerler ve de değişik egzersizler ararken bıraya denk geldimben zumbayı çok seviyorum, enerjimi yükseltiyor, bende ayrı yeri var, ilk oğlumun doğumdan sonra çok güzel kilo vermiştim ama o Zaman 6 ay sonra başlamıştım spora...yarın deneme yapıcam, sonucu merak ediyorum, bakalım yere mi yapışacam göğe mi