- 29 Ocak 2016
- 547
- 915
- 34
sizin yazılarınızı inanın ilk yazdiginiz günden beri takip ediyorum hatta o zamanlar üye bile değildim öyle motive ediyorsunuz ki anlatamam. hatta yazılarınız sayesinde eylül ayindan beri diyet spor konusunda uğraş veriyorum çok uğraştım cabaladim sonra duraklama yaşadım uzun bi süre ve bu beni kopardı diyetten koşu bandı da diz kapağımda sorunÖncelikle tebrik ederim, hem çok güzel bir başlık olmuş hem de seçtiğiniz program çok başarılı. Shaun, Tony ve Jillian ne sunsa gözüm kapalı yaparım ben; üçü de oldukça başarılı. Bu programa dair tek sıkıntı, beslenmeye çok dikkat etmeniz gerekiyor.
Eğer içinizden yapmak gelmiyorsa ya da programa başladıktan sonra hasta olup yataklara düştüyseniz, vücudunuz cepten yemiş ve tükenmiş demektir. Bol protein alın, haşlama veya ızgara tavuk tüketin sık sık. Bu tür bir programın altından kalkmak için kendinizi beslemelisiniz.
Ayrıca yemek atakları, açlık krizine girmiş gibi buzdolabına saldırmak da vücudumuzun bir diğer tepkisi. Eğer yeterli beslenemediğiniz halde Insanity max 30 gibi bir programla kalori harcamaya devam ediyorsanız, vücudunuz "beni doyur" tepkisi veriyor.
Bundan korunmanın yolu çok basit, 4 saat arayla protein ağırlıklı tabaklar tüketin. Aç bırakmayın kendinizi. Aç kalırsanız zararlı ve yanlış beslenmeye yönelebilir vücut. Kas üretmesi ve kilo vermesi için besin istiyor çünkü. Bu noktada yanlış beslenirseniz emekleriniz boşa gider. Oysa protein içerikli bir şey yerseniz, hem tok hissedersiniz hem de vücut enerji ihtiyacını yağlardan karşılar.
Vücutta eksilen mineral ve vitaminleri yerine koyun. Her programın yanında gelen beslenme menüsü oluyor, olmadı internette de vardır örneği. İlla aynısı olmasına gerek yok, o beslenme düzenine uyarak normalden daha hızlı ve etkileyici sonuçlar alırsınız. Ve açlık krizleriniz kesilir, beslenme alışkanlığınız düzene girer.
Benim başlığımın eski sayfalarında beslenme alışkanlığı ile ilgili birkaç yazı olacaktı. İlgilenirseniz mutlaka okuyun.
yarattı sporu da biraktim kendimi abur cubur içinde buldum çok kötü bir alışkanlık bu verdiğim kilonun nerdeyse tamamını bir hafta da geri aldım. işte ondan sonra üye oldum ama konunuza bir merhaba bile yazmaya yüzüm olmadı :-( şimdi son kalan gücümle hem kpss ye hemde tekrar diyet spora yüklenmeye karar verdim inşallah bu kez daha başarılı olurum hepsinde desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim