Kızz ben zaten hergün minimum 1 saat yapıyorum ki:) tamam ulennn ben de başlıyorum be Zaman başlıyoruz hep birlikte:))Süper 1 saat sürdü ha bide düşünüyor bak ya Max30 30 dkcık kız. Gelmezsen sopayla getirsem ona göre
Oley be işte buuKızz ben zaten hergün minimum 1 saat yapıyorum ki:) tamam ulennn ben de başlıyorum be Zaman başlıyoruz hep birlikte:))
hoşgeldin :) 2. sayfa da sağolsun olivenoil bi link paylaştı geriye dönüp bakarsan görebilirsin hepsi çıkıyor orda bende ordan buldum hepsinislm kizlar bende yapmak istiyorum ama ben videolari bulamadim nette
ben neler yapmadim ki eylülden bu yanaTatlım hiç gözün korkmasın, basit yapana uyarsın ilk zamanlar. Sonrasında deneye deneye uyarsın Schaun T' ye. Var ya resmen sırtımdaki yağların eridiğini hissediyorum. Bu tam bize göre, hoş bacaklarıda iyi çalıştırıyor. Ama orada bende sorun olmadığından fazla dikkatimi vermiyorum.
Sen daha evvelden neler yapmışsın bahsetsene.
Şu detoksu bir araştırayım ben bu gece olmazsa. Yarın beslenme şeklimizden bahsedicez ona göre
Memnun oluruz Can'ım katıl sende, bulabildin mi programları, bulamazsan tekrar gönderirim. Jill mi yapıyordun sen daha önce canısı? Başlıklarda adını görmüşdüm. Pişman olmazsın başla bizimle hadi bakalımslm kizlar bende yapmak istiyorum ama ben videolari bulamadim nette
Evet ya kız uğurlu geldin topiğime canısıçok iyi grubumuz arttıbu arada ben pazar başlayalım dedim ama pazartesi başlamak isterseniz ben bir gün önceden giderim yine de uyarim size eşimin izin gununden dolayı pazar dedim ben
bakmaya indirmeye firsatim olmadi su anda jillan yapiyorumm amabunuda denemek uzun zamandir aklimdaMemnun oluruz Can'ım katıl sende, bulabildin mi programları, bulamazsan tekrar gönderirim. Jill mi yapıyordun sen daha önce canısı? Başlıklarda adını görmüşdüm. Pişman olmazsın başla bizimle hadi bakalım
Epey bi deneyimin var canımcım, bide korkuyor çık çıkben neler yapmadim ki eylülden bu yanadiyet maceram çok karışık konusuruz onu spor olarak koşu bandım var onunla başladım yürüyüş koşu onunla birlikte leslie yaptım sonra zumba yaptım günde nerdeyse 2saatimi sporla geçirdim fitness blender yaptım bi ara ama kilo vermem durdu yaklaşık 2ay ve o kadar spora bana misin demedi resmen depresyona girdim ve verdiğimi geri aldım benim hikayem kısaca böyle şimdi o kadar spora zaman ayırmam sinava hazırlanıyorum bi taraftan ve az kaldı o yüzden daha kisa etkili şeyler yapmam lazım inşallah başarırim bu kez her seferinde yeniden başlamaktan çok sıkıldım çünkü
İnternet'in sınırlı değilse, direk internetten açıp yapabilirsin. Nasıl uyuyorsa sana artık. Bekleriz ne Zaman istersen :)b
bakmaya indirmeye firsatim olmadi su anda jillan yapiyorumm amabunuda denemek uzun zamandir aklimda
Günaydınnn, ben de içmek istiyorum Yeşilçay ama zararlı emzirme döneminde. Bişey sorucam sen daha önce insanty yaptın mı max.sız olanı yani:)Hayırlı sabahlar kızlarr
Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah !
Sabah sabah ödem var bende yüzüğümden anlıyorum ilk zaten. Şimdi yeşilçay içiyorum. Birkaç saat birşey yemiycem, ödem gidecek mi. Şu an kilom 76,90, dünden + 300 fazlayımbakalım birkaç saate değişecek mi, paylaşıcam sonrasını , bekleyin anacımm
günaydın şeker :) ah sende bendensin hergün tartiyla açıyorum gözümu hatta banyo da duruyor ve her girdiğimde bi cikiyorum üstüneHayırlı sabahlar kızlarr
Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah !
Sabah sabah ödem var bende yüzüğümden anlıyorum ilk zaten. Şimdi yeşilçay içiyorum. Birkaç saat birşey yemiycem, ödem gidecek mi. Şu an kilom 76,90, dünden + 300 fazlayımbakalım birkaç saate değişecek mi, paylaşıcam sonrasını , bekleyin anacımm