Yorma o kadar kendini bebeğim, yorgunsan dinlen , ille yapacaksan da akşama basit şeyler yap.Oğün fazla enerjiktim bugün bacaklarım çok agridi Zumba bile yapamam bugün :)
Kızlar kendimde farklılıklar görmeye başladım, göbeğim falan çekikdi. Eşim bacakların incelmiş popon küçülmüş diyor bana.. Ayy dedim gerçekmi diyon herifff
Ben haftaya burdakini yapayım o Zaman ben ikisini aynı sanıyorum yaoliveoil açıklamış bak
benimki hep dalga geçerYorma o kadar kendini bebeğim, yorgunsan dinlen , ille yapacaksan da akşama basit şeyler yap.
İşde buna çok sevindim kız, eşler bizi bizden daha iyi takip ediyor...ilk günler ben hep ona soruyordum incelmiş miyim nasıl falan ... Düşün daha ilk haftadasın, hele bir bir ay sonra dahada artacak inşallah incelmeler...
Bazıları espiriyle sever, senin ki öyle demek ki tatlım :)benimki hep dalga geçer
_ oooo tığ gibi olmuşsun der, sonra mesela dar bişey giydiğimde kilolar taştığında yuh o da ne derbuldu oyuncağı laflarıyla sağdan soldan vuruyo
B fit teki Zumba lari yapıyorum ben :)Sende mi zumbacısın tatlım benim gibi, nerden yapıyorsun peki?
Tembel öğrenci bu ya :) burdaki takvime bakmamış bile, kız Seda ilk sayfamıza hiiçç baktın mı doğru söyle, sen kesin okulda kurallara uymayan öğrenciymişsindir hahahahaBen haftaya burdakini yapayım o Zaman ben ikisini aynı sanıyorum ya
Yalnız hakkını yemeyim, sporda Tarzan !!Tembel öğrenci bu ya :) burdaki takvime bakmamış bile, kız Seda ilk sayfamıza hiiçç baktın mı doğru söyle, sen kesin okulda kurallara uymayan öğrenciymişsindir hahahaha
Benimkide fark etti incelmeleri sanki iyi gidiyorsun diyorYorma o kadar kendini bebeğim, yorgunsan dinlen , ille yapacaksan da akşama basit şeyler yap.
İşde buna çok sevindim kız, eşler bizi bizden daha iyi takip ediyor...ilk günler ben hep ona soruyordum incelmiş miyim nasıl falan ... Düşün daha ilk haftadasın, hele bir bir ay sonra dahada artacak inşallah incelmeler...
evet espirilidir de espiriyide severBazıları espiriyle sever, senin ki öyle demek ki tatlım :)
Baktım baktım nice Zaman sonra Haha ben ilk okudum yorum yaptım ama sonradan baya Bi değişmiş ilk sayfa yeni farkediyorum :))Tembel öğrenci bu ya :) burdaki takvime bakmamış bile, kız Seda ilk sayfamıza hiiçç baktın mı doğru söyle, sen kesin okulda kurallara uymayan öğrenciymişsindir hahahaha
Hımm zumbada kapışak senle diyecektim ama videolar farklıymış, benimkiler beto nın orjinal Zumba YouTube deki çakmalar değil heheB fit teki Zumba lari yapıyorum ben :)
Zumba Zumba dir şekerim benim için amaç dans etmekHımm zumbada kapışak senle diyecektim ama videolar farklıymış, benimkiler beto nın orjinal Zumba YouTube deki çakmalar değil hehe
Zımba dans değil sadece Fıtness aynı Zaman'daZumba Zumba dir şekerim benim için amaç dans etmek
Biliyorum dediğin Zumba yada baktım ama ordaki hareketler benim yaptıklarından var eee nerde orjinalik ?Zımba dans değil sadece Fıtness aynı Zaman'da
sen de onun tartısında tartılnasıl kaynatmissiniz valla keyifle okudum:) benim vucutta neden değişiklik yok yaa ;( geçen komşum geldi bende tartıldi bir hafta olmadı bu arada 62.9 ciktim dedi bugün kendine tartı almış 59um dedi bir haftadır lafta diyet yapıyor aksamlari kuru yemiş çekirdek pilav çiğköfte gunduzleri makarna pişi. acaba benim tartıda mi var yamukluk yoksa bende mi ne diyorsunuz
Kasların şu toplamistir belki ?nasıl kaynatmissiniz valla keyifle okudum:) benim vucutta neden değişiklik yok yaa ;( geçen komşum geldi bende tartıldi bir hafta olmadı bu arada 62.9 ciktim dedi bugün kendine tartı almış 59um dedi bir haftadır lafta diyet yapıyor aksamlari kuru yemiş çekirdek pilav çiğköfte gunduzleri makarna pişi. acaba benim tartıda mi var yamukluk yoksa bende mi ne diyorsunuz
ben o tartılirken yanında durmaya karar verdimsen de onun tartısında tartıl