İnsan bi begen yapardı, anlardık okuduğunu be yaBaktım baktım nice Zaman sonra Haha ben ilk okudum yorum yaptım ama sonradan baya Bi değişmiş ilk sayfa yeni farkediyorum :))
Neyse ben Shaun bacımla Bi kahve içmeye gidiyorum hadi görüşürüz Can'lar
1-2 kilo oynama normal, su toplama,wc sorunu,hepsi etken ama öyle pilavlar,çekirdeklerle diyet olmaz ki zaten komşunda diyette değil sanırım sen onu boşverben o tartılirken yanında durmaya karar verdim
Kız Seda var ya kahve içiyordum okurken agzımdan tüm kahve dışarı pıskırıyodu nerdeyse, aniden gülerken, evrakları zor kurtardım kahve lekesi olmakdan.Kızlarrr bugün videoyu açtım başladım annem babamda beni izliyor, babam dönüp Bi bilgisayara bakıyor Bi bana bakıyor şaşırdı Bi an napıyor bu kız diye Haha:)))
annem de kalktı yapacak güya hadi kalk yapalım dedim yalnız sen sağdaki kolay olanı yap diyorum 3 günde uzman oldum yaAyy ne komediydik ya tabi saniyesinde oturdu anacım Nasıl dayansın ben yandım o yanmasın bari Dedim
Evett bugünkü videoda tamamdır, yalnız şunu farkettim günden güne kondisyonum artıyor , büyükkk Bi kısmını orjinalinden çalıştım
ay bence de boşvereyim kıskançliğa gerek yok1-2 kilo oynama normal, su toplama,wc sorunu,hepsi etken ama öyle pilavlar,çekirdeklerle diyet olmaz ki zaten komşunda diyette değil sanırım sen onu boşver
Bende bendeay bence de boşvereyim kıskançliğa gerek yokbişeyler daha mi yapsam spor yaa bişey yapmamış gibi hissediyorum
ay bence de boşvereyim kıskançliğa gerek yokbişeyler daha mi yapsam spor yaa bişey yapmamış gibi hissediyorum
otur ders çalış bence
Pilates esneme tarzı birşey yap yapacaksan , incelmek istiyorsun hem nasılsa... Ha Betülüm bak aklıma şimdi geldi. Vucudundaki su tutmalarını atmak için yeşil çayı, varsa kiraz sapı, beşibiryerde çay bunları birlikde demle , tüm gün bundan iç. 4,5 fincan iç işde ara ara. Ben gecen hafta böyle yaptım ödemlerimi acayip söktü. Hiçbirşey yoksa sadece yeşil çayda olur... Bi dene istersen , forumlarda da yapan vardı, dukan amca da diyordu kilonuz takılırsa tüm gün yeşil çay için diye...ay bence de boşvereyim kıskançliğa gerek yokbişeyler daha mi yapsam spor yaa bişey yapmamış gibi hissediyorum
Ahahahahaa valla mı kızKız Seda var ya kahve içiyordum okurken agzımdan tüm kahve dışarı pıskırıyodu nerdeyse, aniden gülerken, evrakları zor kurtardım kahve lekesi olmakdan.Baban oluyor kızım dedi mi barii :)))
bu deneyimlerinizi her gün ilk sayfaya ekliyorum anacığım, millet gülsün az, hep ciddi çekilmez bu hayat :))
Kız ben gitti sanıyordum annenleri , babayıda takmıyor hatun, neyse Zumba dan iyidir bu :)) hiç değilse kıvırma yok,
tamamdir dikkat edeceğim bugün fazla içeyım yeşil çay
DURAKLAMAYI KIRMAK IÇIN YEŞIL ÇAY
Diyet yapıyorsunuz, tüm kurallara uyuyorsunuz, ancak kilonuz sabit. Endişelenmeyin. Bu, diyet yapan herkesin başına gelir. Dr. Dukan, 9-10 kilo ve üzerinde kilo kaybı yaşayıp 1 kez bile olsa minimumda 6 gün kilosu sabit kalmayan kimseyi görmediğini belirtiyor ve bu süreyi ‘duraklama’ olarak adlandırıyor. Bu durumlarda yapabileceğiniz birçok şey var. Öncelikle sizden kaynaklanan bir durum olmadığından ve hata yapmadığınızdan, menopoz öncesi dönemden kaynaklı ödem ya da adet dönemi olmadığından emin olun. Eğer bunların hiçbiri değilse, Dukan’ın önerisi 3 günlük yeşil çay kürü olacak. 3 gün boyunca, sabah, öğle, akşam ve günün her saatinde, hatta gece tuvalet için uyandığınızda bile normal su yerine sadece yeşil çay için. Soğuk, sıcak, buzla ya da her nasıl istiyorsanız, fiziksel aktiviteniz minimumda olsa bile 3 gün boyunca hiç durmadan yeşil çay için ve duraklamanızın kırıldığını görün.
Kız hergün bu kadar kalori yakıyosun bide emziriyosun bir aya kalmaz çubuk gibi olacaksın sen haaAhahahahaa valla mı kızneyse evrakları kurtardığına sevindim
Ayy arkasına da Zumba yaptım ya başladım ben kıvırmaya annemle babam Bi pc ye bakıyorlar Bi bana, neyi kontrol ediyorlarsa artık:))) napım ya yalnızken küçüğüm uyanıyor bölünüp duruyordu hazır onlar burdayken fırsatı kaçırmıyorum...
Babam oğlumu kreşten almaya gitti o da başladı benimle yapıyor, sandalyeli olan istiyormuş
Neyse yine 700 Caloriyle tamamladık bı günü, darısı yarına
Allah aşkına bugün ne yaptın anlat hele aynısını anlat ama bende yapcam 700 kal dedi yahuu 700Ahahahahaa valla mı kızneyse evrakları kurtardığına sevindim
Ayy arkasına da Zumba yaptım ya başladım ben kıvırmaya annemle babam Bi pc ye bakıyorlar Bi bana, neyi kontrol ediyorlarsa artık:))) napım ya yalnızken küçüğüm uyanıyor bölünüp duruyordu hazır onlar burdayken fırsatı kaçırmıyorum...
Babam oğlumu kreşten almaya gitti o da başladı benimle yapıyor, sandalyeli olan istiyormuş
Neyse yine 700 Caloriyle tamamladık bı günü, darısı yarına
kız işte shaun yaptım tabata strengt ben de zannediyorum kolay olacak bugün streght ya güya git anam git yerde süründüm resmen annem diyorki daha ne kadar yapacam daha 13.dk dayım bne:)))))Allah aşkına bugün ne yaptın anlat hele aynısını anlat ama bende yapcam 700 kal dedi yahuu 700
olurum olurum tabi çikolatayı bilmem neyi kesersem, ben oğlum 1 aylıkken başladım ve aşağı yukarı hep böyle sporlar yaptım ama yememden hiç kesmedim kesmediğim gibi karbonhidratı da sınırlandırmadım hiç, emzirirken dikkat etmek çok zor grçekten, oğlum sadece anne sütü alıyor maşallah sütüm de yağlı.. hayır anlamadığım bi başkası emziriyorum diye keki böreği yiyor kiloları da veriyor, bünye ya ne yaparsan yap pek fazla değişmiyor, bazıları doğuştan şanslıKız hergün bu kadar kalori yakıyosun bide emziriyosun bir aya kalmaz çubuk gibi olacaksın sen haa
Schaun ' a mail atalım anneler için sandeyeli versiyonda eklesin yana :)) yap kız ne olcak baban yabancı mı :)
Hala için için gülüyom ya
Bugün çok yorgunum ama yarın dediğin şeyi bende yapimkız işte shaun yaptım tabata strengt ben de zannediyorum kolay olacak bugün streght ya güya git anam git yerde süründüm resmen annem diyorki daha ne kadar yapacam daha 13.dk dayım bne:)))))
arkasına da zumba yaptım 35 dk ehhilarete seriinden zumba concert süperdi:)
olurum olurum tabi çikolatayı bilmem neyi kesersem, ben oğlum 1 aylıkken başladım ve aşağı yukarı hep böyle sporlar yaptım ama yememden hiç kesmedim kesmediğim gibi karbonhidratı da sınırlandırmadım hiç, emzirirken dikkat etmek çok zor grçekten, oğlum sadece anne sütü alıyor maşallah sütüm de yağlı.. hayır anlamadığım bi başkası emziriyorum diye keki böreği yiyor kiloları da veriyor, bünye ya ne yaparsan yap pek fazla değişmiyor, bazıları doğuştan şanslı
Ne demek şekerim olur mu hiç bi bakayım hemenasli abla bişey rica edeceğim senden mümkünse eğer focus t25 içinde yandex üzerinden link paylaşır misin max için paylaştığın gibi biraz fazla oluyorum ama
http://yandex.ru/video/pad/search?filmId=Jeo_lMaT0Cw&text=focus t25asli abla bişey rica edeceğim senden mümkünse eğer focus t25 içinde yandex üzerinden link paylaşır misin max için paylaştığın gibi biraz fazla oluyorum ama
teşekkür ederim abla