dün hangisini yaptın pekiFriday raund 1 yaptım bugün ben
Neden tabata power yaptın ? Anlamadım bişi yorgunluktan beyin errorKızlarrr ben bişeyi farkettim benim indirdiğimde programı yüklü halde indi. Ben de ona göre yaptım bi baktım burdakiyle farklı.Bugün bende friday var ama dün strengt yerine tabata powe yaptm
Tabata strengdün hangisini yaptın peki
@ sumühendisi , mühendis kuzumuz o bizim, kpss ye hazırlanıyor, inş atanacak Allah yardımcısı olsun bebeğimin. Ben homeoffice çalışıyorum kuzum , kendi işimiz her gün şirkete gitmeden uzak bağlantıyla hallediyorum işleri.
Kız takvime niye bakmıyon Allah iyiliğini versin, olsun farketmez, haftaya takvime göre gidersin canımcıımm :)Kızlarrr ben bişeyi farkettim benim indirdiğimde programı yüklü halde indi. Ben de ona göre yaptım bi baktım burdakiyle farklı.Bugün bende friday var ama dün strengt yerine tabata powe yaptm
kız sen hani dün yapacaktın Frıday fıght' ı tövbe tövbe :)) dün ne yaptın kuzum Allah aşkına söyle bi bakiim :)))Kızlar bugün hiç bitmic3k zannettim bi ara çok yoruldum yavaş olanı yapmadım hiç 20 dk ya kadar sonra şeytan dedi bırak ondan snra bırakmak istemedim zar zor bitirdim dilerim titreyerek titreyee bi ara dilerim tutmadı yere kapaklarının az daha burnunu kiriyordum suan yazarken bile zor yazıyorum elim ayağım titriyor ama neyseki 20 dk snra yavaş yaparak zar zor bitirdim
Evet çekin diyorlar, ben daha bir haftadır falan ancak çekebiliyorum, kaslar oluşmadan sıkamıyorsun ki, kas olunca yapması basit oluyor, sende oldu mu karın kası içten hissedebiliyor musun karnını çekince ?Kızlar bu sporları yaparken karninizi içeri çekmek gerekiyormu ben kaç gündür yaparken çekmedimmde ?
Bebegim içmiyorlar diye biliyorum ama netten bi araştır gene sen... Neler içilebilir diye de araştır bakalımkızlar emzirirken yeşil çay içilmiyor diye biliyorum,aksi bilginiz varmı?
oo senin iş iyiymiş, mühendis hanımda inşallah atanır, başarılar dilerim@ sumühendisi , mühendis kuzumuz o bizim, kpss ye hazırlanıyor, inş atanacak Allah yardımcısı olsun bebeğimin. Ben homeoffice çalışıyorum kuzum , kendi işimiz her gün şirkete gitmeden uzak bağlantıyla hallediyorum işleri.
Patr time çalışıyorum diyelim işde :)
Strength yaptım bende karıştırdımdaKız takvime niye bakmıyon Allah iyiliğini versin, olsun farketmez, haftaya takvime göre gidersin canımcıımm :)
kız sen hani dün yapacaktın Frıday fıght' ı tövbe tövbe :)) dün ne yaptın kuzum Allah aşkına söyle bi bakiim :)))
Bencede en zoru Frıday fight çok fena adamın dilini susamış öküzler gibi yapıyoo :)))
Az bişi çok değil malesefEvet çekin diyorlar, ben daha bir haftadır falan ancak çekebiliyorum, kaslar oluşmadan sıkamıyorsun ki, kas olunca yapması basit oluyor, sende oldu mu karın kası içten hissedebiliyor musun karnını çekince ?
Kız ne bilim indirdiğimin içinde kendi programı vardı zaten ondan yaptım ben salı perşembe taba power varmış meğer, ne kadar şaftım kaydıysa farketmemişimNeden tabata power yaptın ? Anlamadım bişi yorgunluktan beyin error
Araştırdım olur diyen var olmaz diyen var ben de karıştırdımBebegim içmiyorlar diye biliyorum ama netten bi araştır gene sen... Neler içilebilir diye de araştır bakalım
Kız ben dün strength neyin yapmadım Tabata power yaptım, aman neyse hafTya Burdaki programdan giderimTabata streng
Aynen haftaya duzeltirsin bende karıştırdım zaten dün yapcaktim friday raund 1 bugün yaptm 2 gün aynı şeyi yapmışimKız ne bilim indirdiğimin içinde lenf programı vardı zaten ondan yaptım ben salı perşembe taba power varmış meğer, ne kadar şaftım kaydıysa farketmemişim
Araştırdım olur diyen var olmaz diyen var ben de karıştırdım
Kız ben dün strength neyin yapmadım Tabata power yaptım, aman neyse hafTya Burdaki programdan giderim
karışıyo kızlar en güzeli pazartesi cardio challenge den başlayıp gitmekKız ne bilim indirdiğimin içinde lenf programı vardı zaten ondan yaptım ben salı perşembe taba power varmış meğer, ne kadar şaftım kaydıysa farketmemişim
Araştırdım olur diyen var olmaz diyen var ben de karıştırdım
Kız ben dün strength neyin yapmadım Tabata power yaptım, aman neyse hafTya Burdaki programdan giderim
Aynen 1 hafta fazla yaparız ne yapalım ozaman yarından itibaren karninizi cekmeyi deneyelim bakalım yoksa sixpack oluşmaz ben sixpack de istiyorumkızlar asli abla gibi hepsini çoklu alıntı yapıp cevaplamak tel den zor oluyor böyle yazayim kusura bakmayın lütfen
dua ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim amin inşallah allah isteyen herkese güzel ve mutlu olacağı severek çalışacağı iş nasip etsin
çilekcim biz seninle aynı gidiyoruz programda cumartesi yatışşşbide o kadar hop zıp yaparken benim de karnımi sıkmak içime çekmek aklıma gelmedi takma kafanı bu hafta böyle geçsin programı 4yerine 5hafta uygularız bizde
sedacim sen torrentten indirdigin için toplu geldi büyük ihtimale ondan değişik anna nin da oyleydi bizimkine uydu oda istersen sende bizimkiyle git asli abla resim olarak atmisti ilk sayfaya bak canım
ay unuttugum cevap vermediğim varsa kusura bakmayın kızlar sayfalar takır takır ilerlemiş
heh canım sen kaldın galiba cevap vermediğim okulu bitirdim de kps belası var hala 2012mezunuyum muhendis olunca iki yılda bir oluyor bize de gruplara göre ya sınav ondan (bu arada umarım karıştırmadim soran sendin dimikarışıyo kızlar en güzeli pazartesi cardio challenge den başlayıp gitmek