Insanity Max30 günlüğüm

Zayıflayıncaya kadar bu adamın yolundan gidicem belki max 30 da çok belli olmucak ama instanity workout gecicem bundan sonra gerçi bunda yarım saatte bayılıyorum onu nasıl yapcam bilmiyorum ama yapcam işte

bendim canım sormadımda ders çalışayım gibi sözler geçince dedim bunlar okuyo heralde :))

Zayıflayıncaya kadar bu adamın yolundan gidicem belki max 30 da çok belli olmucak ama instanity workout gecicem bundan sonra gerçi bunda yarım saatte bayılıyorum onu nasıl yapcam bilmiyorum ama yapcam işte
Herkülsün sen kız, yaparsın :)) geçen gün nasıl iki programı üst üste yaptın, Insanıty vız gelir tırıs gider sana baby :)

Ben pazartesinden başlıcam programa, acaba takvimler meden değişiyor
Kızlar 2. Sayfamızdaki takvimi uygulayın, doğrusu o. Net ortamında birileri değiştirmiş olabilir. Schaun T aynı programı üst üste hiç yaptırmıyor, hergüne farklı program düsturu.

Ptesi yaparsan bir gün geriden gelirsin kızlardan ona göre, göze alıyorsan ok bebiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…