Canıma boşuna olur mu hiç, zaten göbek kasları içerde gelişmiş değilse çekemiyorsun , ben onu dedim, bundan sonra çekmeye çalışAz bişi çok değil malesefben spor yaparken hiç çekmedim başladığından beri belkide ondan kaç gündür boşunami yapıyorum şimdi
pack inden mekinden geçtim ben yağlar gitsin yeter yaaAynen 1 hafta fazla yaparız ne yapalım ozaman yarından itibaren karninizi cekmeyi deneyelim bakalım yoksa sixpack oluşmaz ben sixpack de istiyorum
Ahaha :) oda doğru ama sixpack te fena olmaz yani :)pack inden mekinden geçtim ben yağlar gitsin yeter yaa
Bole bi çektimde şimdi olduğum yerde sanki mekik çekiyorum gibi ağrı olduCanıma boşuna olur mu hiç, zaten göbek kasları içerde gelişmiş değilse çekemiyorsun , ben onu dedim, bundan sonra çekmeye çalış
yağdır o yağ aynada en çabuk o belli eder kendiniKızlar bi kaç gündür kendimi zayıflams hissediyorum aynaya bakmak hoşuma gitmeye başladı kas mi verdim sumuverdim yağmı verdim bilmiyorum ama ne verirsem vereyim hoşuma gitti
Amin diyor teşekkürlerimi sunuyorum :)yağdır o yağ aynada en çabuk o belli eder kendinidarısı başıma inşallah sana da masallah
Zayıflayıncaya kadar bu adamın yolundan gidicem belki max 30 da çok belli olmucak ama instanity workout gecicem bundan sonra gerçi bunda yarım saatte bayılıyorum onu nasıl yapcam bilmiyorum ama yapcam işteKızlar 4. Hafta 2. Gün Tabata Power ı yaptım, kız bu adamdaki enerji kimsede yok inanın.. O kadar egzersiz programı izledim, Scahaun gibisi yok . adam bir numara olmayı haketiyor , ŞEY PARDON BACI MI DİYECEKTİM KIZ SEDA :)))
heh canım sen kaldın galiba cevap vermediğim okulu bitirdim de kps belası var hala 2012mezunuyum muhendis olunca iki yılda bir oluyor bize de gruplara göre ya sınav ondan (bu arada umarım karıştırmadim soran sendin dimi)
Herkülsün sen kız, yaparsın :)) geçen gün nasıl iki programı üst üste yaptın, Insanıty vız gelir tırıs gider sana baby :)Zayıflayıncaya kadar bu adamın yolundan gidicem belki max 30 da çok belli olmucak ama instanity workout gecicem bundan sonra gerçi bunda yarım saatte bayılıyorum onu nasıl yapcam bilmiyorum ama yapcam işte
Ben pazartesinden başlıcam programa, acaba takvimler meden değişiyorkarışıyo kızlar en güzeli pazartesi cardio challenge den başlayıp gitmek
Oğün fazla enerjiktim bugün bacaklarım çok agridi Zumba bile yapamam bugün :)Herkülsün sen kız, yaparsın :)) geçen gün nasıl iki programı üst üste yaptın, Insanıty vız gelir tırıs gider sana baby :)
takvimler değişiyo derken ???Ben pazartesinden başlıcam programa, acaba takvimler meden değişiyor
Kızlar 2. Sayfamızdaki takvimi uygulayın, doğrusu o. Net ortamında birileri değiştirmiş olabilir. Schaun T aynı programı üst üste hiç yaptırmıyor, hergüne farklı program düsturu.Ben pazartesinden başlıcam programa, acaba takvimler meden değişiyor
Kızlar kendimde farklılıklar görmeye başladım, göbeğim falan çekikdi. Eşim bacakların incelmiş popon küçülmüş diyor bana.. Ayy dedim gerçekmi diyon herifff
Sende mi zumbacısın tatlım benim gibi, nerden yapıyorsun peki?Oğün fazla enerjiktim bugün bacaklarım çok agridi Zumba bile yapamam bugün :)
Ortalıkda iki takvim var sanırsam canım, birinde iki gün aynı program varmış ben görmedim onu.. Ama bizimkisi doğru, siz bizimkine uyun.takvimler değişiyo derken ???
Ben Torrentten indirdim oradaki takvim başka Burdaki başkatakvimler değişiyo derken ???
Ben Torrentten indirdim oradaki takvim başka Burdaki başka
Ortalıkda iki takvim var sanırsam canım, birinde iki gün aynı program varmış ben görmedim onu.. Ama bizimkisi doğru, siz bizimkine uyun.