Insanity Max30 günlüğüm

Bencede çok iyi gidiyosun benimde dikkatimi çekti açıkcası bu program ama şuan julliana devam ediyorum aynı zamanda haftada 4 gün killer abs yapıyorum ama 30 day bittiğinde kesinlikle başlamayı düşünüyorum konunu takipdeyim :)

Ayy canım küçücükmüş daha bebişin, cennet kokuludur o şimdi Maşallah!!
7'den sonra yemiyorum yazmışdın sanırım, akşamları erken yemek ve gece yememek gerçekten çok işe yarıyor. Diyette yapma sen zaten, hamurişlerine aburcubura dikkat etsen yeter ki yapıyorsun zaten tahminimce.
Bak takdir ettim seni, erkenden başlamışsın sporuna, bebeğim küçük falan dememişsin. Bi süre sonra alışkanlık yapıyor, insan sporu bırakamıyor değil mi

Dün kızıma resmimi gönderdim anne çok genç ve güzel görünüyosun dedi, cadı bana özenip bende spor salonuna yazılacam dedi ama şimdilik istemedim ben. zayıf zaten sıkılaşacakmış ama zafiyet geçirir havalar güzelleşince okuluna yürürsün dedim neyse ki ...spor öyle değiştiriyor insanı yani...

Kaslarının ağrıması hem normal hemde iyi bişey canım. Normal çünkü arada koşup kaslarının çalışmasını arttırmışsın. Farklı egzersiz programlarına geçişlerde de benim hep kaslarım ağrıdı. Bu acı tatlı bi acı ama işe yaradığını gösteriyor sporunun. Ben şimdi o kadar hoplayıp zıplasamda, sqout yapsam günde 100 kere ertesi günü bacaklarım ve dizlerim ağrır kesin. Ağrı'n varsa kasın çalışıyor yanii..

Ee bugün neler yaptın bakalım, anlat canısı motive edelim birbirimizi

Ooo sende süpersin ! İkisini bir arada götürmen müthiş. Önemli olan istikrarlı spora devam etmek gerçekten, böyle olunca hem işe yarıyor hemde bağımlısı oluyorsun.

Ne gibi değişikler oldu şimdiye kadar anlatsana, kesin göbekten incelmişsindir. Ve kollardan gerçi kilonu bilmiyorum ama fazlası olanlarda 30 day göbeği balon gibi söndürüyor....

Aramıza katılmanı bekliycem ama yazıp paylaşabilirsin burada da yaptıklarını. Kondisyonlu bir aday daha geliyor inşallah hadi bakalım şekerim...

heyy naber nasılsın ben var ya oturdum bi güzel 1 aylık program videolarını indirdim teşekkür ederim verdiğin link için çok işe yaradı 2. ayın programı için kotayı bitirmiş bulunuyorum (arkadaşın neti) ama olsun nasıl bulacağımı öğrendim bugün diyete de başladım ilk bi kaç gün detoks ile başlıyorum yürüyüş yaptım bugün yalnız şöyle bi durum var eşim cumartesi günleri izinli o yüzden ben rest günü olarak cumartesiyi seçmem lazım bugün den denemelere başlayıp pazar günü tam programa başlarım diyorum uyar mı sana da canım? hem pazar günü tam kilo mu da yazarım çünkü adet olacağım ödem var büyük ihtimalle vücudumda o yüzden detoks yapıp net kilomu yazmak istedim

Var ya hem heyecan hamde endişeyle açtım mesajını, inşallah kaydetmiştir diye ve inan sevindim ya bir ohh çekesim geldi

Pazar günü olur inş birlikte 1. Çalışmayı beraber yaparız. O zaman daha iyi olur hem . Benim yarın Pure esneme programı var sonraki gün Rest ama ben seni beklerim, arada takılırım pazara kadar canısı...

Şu muayyen zamanlardaki şişliği hiç sevmiyorum ya, seven olur mu hiç benimkinde laf

Detoks olarak ne yapıyorsun tatlım bahsetsene bende yaparım şiş günlerimde belki...bir de Yeşilçay içiyor musun oda metobolizmayı iyi çalıştırıyor. Ben 1 hafta öncesine kadar ara vermiştim bi 3 hafta neredeyse limonsuz içemiyordum birde midemi bulandırmaya başlamışdı. Sonra demleme usulünü deneyin diye bi yazı okumuştum. Denedim MÜKEMMEL azıcık da bergamot çay atıyorum içine limonsuz bile içebiliyorum artık. Siyah çay yerine neredeyse ondan iyicem hep de fazlada içmek her gün her gün iyi olmaz heralde...

Pazara kadar genede burda ol ama olur mu

selam olivenoil :) evet incelme gerçekten oldu yaa hemde şaşılacak derecede şimdi şöyle anlatayım :)

ben hep 48 49 kiloda olan bi insandım tabi evlenene ve 2 çocuk doğurana kadar 65 oldum tabi baktım böyle olmayacak hobidi gırtlak yiyorum devamlı diyete başladım ama internettende devamlı araştırıyorum makaleleri okuyorum spor hocalarıyla konuşuyorum sorular soruyorum en sonunda amacımın zayıflamak değilde sağlıklı yaşamak olduğunu anladım aslında. Ve sağlıklı yaşamanında spor sayesinde olduğunun tabi...

böyle böyle spora başladım işte ilk lesli ile evde yürüyüş yaptım önce 1 sonra 2 sonra 3 yaptıktan sonra kendi kendime mekik hareketli felan yapıyorum oda kesmedi artık beni tesadüfen jillian ile karşılaştım herkes süper felan diyo bende başladım işte şuan level 2 deyim killer abs ye yeni başladım daha akşam 5 den sonra hiçbişi yemiyorum yani aslında artık diyet yapmıyorum sağlıklıbesleniyorum toplamda 6 kilo verdim ciddi anlamda incelme oldu ölçülerimde belden 4 göğüsten 3 göbekten 5 basenden 4 cm incelmelerim oldu ama şöyle bişey diyebilirim kilo vermeye spora başlamadan önce başlamıştım zaten yani belkide bu incelmerim son 3 kiloda oldu diyebilirim umarım anlatabilmişimdir biraz karıştı ama

böyle işte benim hikayem genelde ben akşamları yapıyorum gündüzleride vakit bulunca hemen killer abs yapıyorum ve kesinlikle hergün dışarı çıkıyorum her fırsatta ekmek bile almaya gitsem yolumu uzatarak gidiyorum mahalleyi 2 kere turluyorum yani :) öyle işte

bende senin başlama hikayeni kesinlikle öğrenmek isterim nezaman başladın ne sebep oldu kaç kiloydun hepsini hepsini :) insan böyle şeyler okudukça inanılmaz motive oluyor

Allahımmm ne uzun yazmışım kusura bakma :)

burdayım merak etme telefondaki paket bitene kadar bende çok sevindim biraz izledim de tabata falan bayağı zor görünüyor umarım kondisyonumu kaybetmemişimdir. yeşil çay çok severim bende demleme sallama limonlu portakalı yaseminli falan kısaca bitki çaylarından bi kekik bir de rezene sevmiyorum geri kalanini severim yani detoksa gelince bende çok ise yarıyor hatta diyetisyen kontrolünde de gördüm yağ kaybı sağlıyor ama bir çok kişiye göre sagliksiz bu yöntem bilemedim şimdi sana öneri yapıyor gibi olmayım şeyda coskun detokslarindan yapıyorum ben ilgilenirsen beraber yapabiliriz hem bu konuda da birbirimize destek olmuş oluruz ama araştır tabi önce

merhaba bende direk konuya girebilir miyim hep zayıf olmak istedim 48-49 falan nasıl bi duygu biraz anlatır misin o günler nasıldı ben hep iri bi çocuktum yaşıtlarım dan öyle aşırı değil ama rahatsız edecek kadar ama evlendikten sonra 5ayda on kilo aldım 70oldum hep iki ileri 5geri şeklinde ilerliyorum biraz anlatsana işte belki daha da motive olurum daha 26yaşındayım ve dün bi arkadaşım arkadan teyze gibi duruyo vücudun dedi nasıl kötü oldum ama hiç bişey diyemedim uğraşıyorum vermek için ama çok zor gidiyo metabolizma yaşim 31mis ölçüm yaptırdım öyle çıktı sırf kilo yüzünden

Merhaba cnm bende 28 yaşındayım bu arada ya sorma zayıf olmak okadar güzeldiki anlatamam bide benim bütün kuzenlerim iridir toplu felam çocukluğum onların yanında hep çırpı gibi geçti aslında hepsi övünür dü bemde ufacık tefecik bi köşede :) amaa tabi genç kız olunca öyle olmadı :) bunlar dağ gibi ben zap zayıf alışverişe gidiyoruz bem ne görsem alıyorum s m kuzenlerim xl felan bulamıyorlar

Zaten ne giysen yakışıyo kendine güveniyorsun oran buran pörtlemiyo :) evleneceğim zaman eşimle gelinlik bakıyoruz bi mağazaya girdik ilk beğendiğimi giydim direk cuk oturdu hiçbir işlem yapılmamıştı orda bi gelin daha vardı baya topluydu beğendiği model vardı ama o malesef dikişi farklı genişlemiyomuş mecbur dikilecek demişti tabi daha masraflı oda demişti nekadar zayıfsın keşke bende öyle olsam diye hatta sonra arkadaş olmuştuk :)

Amaaaaa gel gelelim evlendim direk bi 10 kilo aldım hiçbi kyafetim olmuyo sonra ilk gebelik ikinci gebelik derken ben 65 oldum ama okadar garipki bacaklarım incecik gövdem yuvarlak :) elmaya iki kürdan tak aynı ben :) yanaklarım pofur pofur oldu

Bigün eve misafir gelecek çok çok sevdiğim bi kıyafetim vardı o u giyim dedim demez olaydım bi giydim kollarım sobaborusu gibi lastiği zorluyo o derece boyumda 160 bildiğin adile naşit eşittir ben :) ozama karar verdim zayıflamaya

Gerçekten kilo hiç iyibişi değil yaa giydiğin yakışmıyo oran buran pörtlüyo bide yaşını bile olduğundan büyük gösteriyor. Geçenlerde liseden arkadaşımla karşılaştık Allahımm dedim tanıyamadım sanki 35 yaşında koca kadın kilo almış salmış kendini dedim heralde benide gören böyle söylüyo

İnşallah motive olmuşundur yaa sürç ü lisan olduysa affola ben kendimle çok dalga geçerim :)

Evet Can'ım aynen ya yapmadığım Zaman'lar Bi eksiklik hissediyorum hem de büyük eksiklik...spora başladığımda 85 küsürdüm şimdi 79 küsür.. Eğer akşam aç yatarsamda sabah tartıda baya Bi farkediyor...yememden kesmediğim içim ağır gidiyor kilolarım, spora başladığımda ayda 5 kg gider diye düşünüyordum ama öyle olmadı malesef, dikkat etmeden sadece sporla biraz ağır gidiyor, anladım:) Ya bende mi ins max a başlasam acaba, indiriyorum, videolara da baktım yapamayanlar için hafif olan versiyonu da var, yoksa Jillian mı başlasam acaba karar veremedim... Bu arada benim bahsettiğim Jillian body shred programı içerisinde 10 kadar video var, shred-ripped- göbek için çalışmaları hemen hemen hepsi var... Kararsız kaldım ya

var ya mesajı hem gülerek okudum hemde çok gıpta ettim bide sanki kendim yazdım sandim çünkü bende çok dalga geçiyorum kendimle ama bi başkası dalga geçsin istemem herkes gibi benim boyda kisa 1.58 daha iki üç hafta önce 63lerdeydim ama şimdi 68.4 olmuşum. benim olayım aslında yemek değil sadece abur cubur cikolata olsun yemek olmasın yaşar giderim yani o derece hamur ekmek yemek olmasın ama hertürlü abur cubura zaafim var resmen

Yağmurcuğum ne içten yazmışsın zevkle okudum yazdıklarını. Ben ilk sayfamda ucundan biraz bahsetmişdim tatlım, yeri geldikçe ayrıntılara girerim. Öyle öğrenip kaçmayasın diye hemen yazmıyorum şaka tabii canımcım birazdan eşim gelicek vakit dar geniş zamanlarda yer yer anlatırım tabii. Eşler eve geldiğinde sadece onlarla ilgilenelim istiyorlar genelde

İncelmelerin harika canım, yaptıkça daha da artacak. çabuk bitir bize yetiş bak bekliyorum ona göre...

Sağlıklı beslenme fikri doğru olan zaten. Diyet geçici oluyor, bizim ömür boyu yapmamız gerekiyor. Tattirivalli gibi bi in bi çık olmuyor ki bi süre sonra vucütte yeter abi diyecek

Yarın Nasıl beslendiğimiz konusuna değinelim olur mu ? Neler yiyoruz neler yemiyoruz kilo veriyormuyuz gibi.. Paylaşımlarını heyecanla bekliyorum şeker

Tatlım hiç gözün korkmasın, basit yapana uyarsın ilk zamanlar. Sonrasında deneye deneye uyarsın Schaun T' ye. Var ya resmen sırtımdaki yağların eridiğini hissediyorum. Bu tam bize göre, hoş bacaklarıda iyi çalıştırıyor. Ama orada bende sorun olmadığından fazla dikkatimi vermiyorum.

Sen daha evvelden neler yapmışsın bahsetsene.
Şu detoksu bir araştırayım ben bu gece olmazsa. Yarın beslenme şeklimizden bahsedicez ona göre

O arkadaşın iki ay sonra görsün seni hele bide!! Bazen böyle iğnemeler bizi kendimize getiriyor, başdan bozulsakda, azimlendirip bize iyilik yapıyorlar boşver tatlım.

Tipiğimizin Neşe'si kim olacak belli oldu. Öldüm kız gülmekten Allah iyiliğini versin emi :)) vücutlarımız benziyor farkındaysanız kızlar, yılmak yok devam...

Aslında ben hep keşke basenli olup üstüm ince olsaydı derdim ama topiklerdeki basenlilerin eritme çabalarını gördükçe böyle iyi der gibi oldum....

Tatlım Max30 u bi dene ama bir günde öyle karar verme 3 4 gün denemeye çalış. Çok zevkli hem bak hamde çok etkili.
Jill' in bady rev. Bazılarını yapmıştım ben önceden hareketler benziyor zaten. Jill de hiç mola yoktur mesela, Schaun T su molası falan verdiriyor ve 30 dk da olay bitmiyor. Kaslar otomatiğe bağlayıp tüm gün çalışıyor. Bak göreceksin yarın kilomla sizleri gene şaşırtıcam hahahha

Denemelerinden memnun kalmazsan o Zaman Jill e dönersin. Sen bi bak videolara. Karar verirsen Mühendis hanımcığımla pazar başlıyoruz sende yetiş olur mu beraber daha zevkli olur hem

Bugünkü çalışmam MAX30 FRIDAY FIGHT RD1 İ ikindiden sonra yaptım

Yarın 20 dek ilk Pulse esneme günü çok kolay ama esnemelerde kasları uzatıp rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…