harikasın çok teşekkür ederim, benim insanity yapmam için biraz zaman var gibi, geçen sene deli gibi spor yapıyordum ama mayıs ayında işe başladığım için ev işi haricinde bir aktivitem olmadı, yavaş yavaş yürüyüşe başladım, inşallah gözüm keserde yaparım, buraya yazamazsam bile takipteyim :)Sevinirim yanıma arkadaş olmanıza. Videoları yandex.ru açın oradan yukarda listedeki isimleriyle aratın bulacaksınızz. Ben bulduğumda hazine bulmuş gibi sevinmiştim inanın. Gelişmeden haber verirseniz memnun olurum.
Günaydııınngünaydın oncekile:) o halde hemen bugün dışarı çıkayım ve bu videolar için tekrar uğrasayim ben kafama çok taktımhemde o kadar ikna edici bi program ki cidden insan hevesleniyor. sana zahmet olmazsa isimlerini yazar misin lütfen dediğin gibi bulup hemen eşlik etmek istiyorum sana. bu arada benim boyum senden bayağı kısa 158cm vücut tipimi hala çözmüs değilim kilo alırken resmen sirt omuzlardan alıyorum kalçam yok ama iç bacaklarim kalın yani dikdörtgen kutu gibi bişeyim gazete tipi mi diyorlar buna elma mi bilmiyorum artık yaşim da 26 evliyim 1.5yıllık bebek yok
Bu link sende açılıyor mu önce bir onu teşhis edelim. Ben çünkü Yurtdışındayım canım sorun olacağını sanmıyorum ama genelde bir dene bakalım cevabını bekliyorum
Bu link sende açılıyor mu önce bir onu teşhis edelim. Ben çünkü Yurtdışındayım Can'ım. Sorun olacağını sanmıyorum ama genelde bir dene Bakiim cevabını bekliyorum
çok teşekkür ederim, eve geçtiğimde inceleyeceğim. aslında insanity için sanırım biraz hamım i
Max30 da Shaun T' nin yanında kolay ( modifiye ) yapan kişi var yeni başlayanlar için ona uyarsın ilk günler . HİÇ KORKMA LÜTFEN YAPILMIYACAK BİŞEY DEĞİL. Kolayı dahi çok etkili olacakdır. Zaman ayırmaya çalış bir dene derim canım. Hadi katıl sende yaa
Günaydın Can'ım, harika gidiyorsun bir günde 1 kiloyu Nasıl verdin anlamadım doğrusu...ben de katılmak isterim aranıza ama tabi Jillian yaparak, Bi üst kademe insantyVe kızlar bugünkü kilom
76,60
Dün :77,10 du
500 gr gitti üstelik ödem var bugün atarsam yarın bakalım ne kadar vericem. Eşim sabah ,pijamalarımlayken üstelik incelmiş zayıflamışsın dedi
ayy nasıl uğraştırmisim seni teşekkür ederim allah razı olsun takvimi aldım isimleri de link açıldı ama kafamı karistiran orda tek tek galiba videolar değil mi yanlış anlamamışim çünkü kisa tanıtımlar falan da var aralarindan seçeceğim. bu arada tebrik ederim azminiVe kızlar bugünkü kilom
76,60
Dün :77,10 du
500 gr gitti üstelik ödem var bugün atarsam yarın bakalım ne kadar vericem. Eşim sabah ,pijamalarımlayken üstelik incelmiş zayıflamışsın dedi
Tatlım linkin açılmasına çookk sevindim. Sen başlada uğraşmak sorun değil.ayy nasıl uğraştırmisim seni teşekkür ederim allah razı olsun takvimi aldım isimleri de link açıldı ama kafamı karistiran orda tek tek galiba videolar değil mi yanlış anlamamışim çünkü kisa tanıtımlar falan da var aralarindan seçeceğim. bu arada tebrik ederim azminibu eşler biz kadınları hem nasıl mutlu edeceğini hem nasıl kuracagini çok iyi biliyor keretalar güzel sözlerini daim etsin allahim. bugün yarın halletmeye çalışacağım mutlaka haber ederim
Tamam Can'ım, oğlum 5.5 aylık oldu, spora başladığımda 1 aylıktı oğlum, emziriyoeum sadece anne sütü alıyor... Diyet falan yapamıyorum zaten diyet mantığına da inanmıyorum ya neyse... Ne Dicem ben dün dışarda aralarda koşarak bir saat yürüyüş yaptım, bütün bacaklarım ağrıyor acayip hamlamışım, düşün birde 4 aydır evde Bi fiil spor yapıyorum. Demek ki Leslie falan etkisizmiş öyle olmasa bacaklarım neden bu kadar ağrısın ki, zor yürüyorum vallaTabiki katılabilirsin canım, memnun olurum hatta. Sen rahat ol Jill yap lesli yap farketmez zamanla senide insanityci yaparız
1 günde 500gr verdim. Aslında kaçamaklarla çozutmazsam sporla iyi kilo veriyorum ben. Ha bide takılmalarım olmuşdu. Normalde 7 kiloyu ilk ay vermişdim zaten ama bir takıldım ve tabi o ara kaçamaklarımda aşırı olmuşdu, bir ay bir ileri iki geri yapıp durdum.
Bu akşamda eşim dışarda yiyelim diyor, hem istiyorum hem duraklamamdan korkuyorum bakalım ne olacak..
Sen naptın bebişin kaç aylık tatlım emzirirken daha çabuk verilir ama bebeği etkilemeyecek şekilde olmalı tabii...