şu yeni diyetinden olabilir,ondan dedim diyeti bırak normal beslenmene geç diyeKız benim sütüm de sıkıntı yok ben proteinimi de alırım bol bol sütüm de iyi maşallah ama bugün ilk kez 7 aydır göğüslerimin boşaldığını gördüm. Son iki saattir de baygın gibi yatıyorum, çocukları eşime verdim
Evet zaten ondan oldu...şu yeni diyetinden olabilir,ondan dedim diyeti bırak normal beslenmene geç diye
Yaparsın yaparsın, yorulacaksın ki fayda etsin kız, ense yaparak spor mu olur, yorulcaz tabii anam :) yarında aynı performansı bekliyorum senden kız ..
Hangi topiğe kız diyete mi?? At ama günde bir iki tane at, insanlar hangisini yapacağını karıştıracak anam :)) tamam sen her gün bir program paylaş orada faylananlar olur kız iyi olur ..Ayy ben bunları diğer topiğe atacaktım yanlış olmuş
Şu fit sugar daki kadın favorim oldu kız...
Devamı gelicek....
Kuzum nerdesin, ders mi çalışdın?? Yaptın mı Max' ını bugün?? Uff bitsin şu sınavlarınız ya hayırlısıyla, sizin için bende strese giriyorum haa :))Evdeyim canımm zaten vize haftaları dersler yok. sınavlar falan uğraşıyoruz işteevdeyim pilatesimi de yaptımm max'ı da saat 7-8 gibi yaparım diye düşünüyorumm. Yarın sınav var ona çalışmam lazım şimdi, bi de erkek arkadaşımla anlaştık bisiklet sürcez bugün sen de bitirmişsin max'ı üstüne bi de pilates yapmışsın maşallah bu ne azim kıız
Kuzum nerdesin, ders mi çalışdın?? Yaptın mı Max' ını bugün?? Uff bitsin şu sınavlarınız ya hayırlısıyla, sizin için bende strese giriyorum haa :))
Şimdi yatsam uyuyamam kız, bir saat sonra inşallah kuzum. Hayırlı geceler bebişim :)iyi geceler sende bizim saate göre yat
Tebrikler geçmiş olsun kuzum :) bu saate kalsada yapmış olman takdire şayan bebeğim :) benimde bazen geç saatlere kalıyor ama genede bırakmamaya çalışıyorum.. Senin içinde gece daha uygun oluyor sanırım bebeğinden dolayı, bravo tatlım Maşallah sana :)friday ve pulse tamamdır.geç old u ama bitti şükür.1 ay 2 hafta 5 ve 6. Gün
evet kızımı uyutup ancak yapabildimm huzurluyum yaptığım için .abla evde ağırlık nasıl calışabiliriz varmı bi fikrinTebrikler geçmiş olsun kuzum :) bu saate kalsada yapmış olman takdire şayan bebeğim :) benimde bazen geç saatlere kalıyor ama genede bırakmamaya çalışıyorum.. Senin içinde gece daha uygun oluyor sanırım bebeğinden dolayı, bravo tatlım Maşallah sana :)
evet kızımı uyutup ancak yapabildimm huzurluyum yaptığım için .abla evde ağırlık nasıl calışabiliriz varmı bi fikrin