Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi tatlım Maşallah sevindim senin adına kuzum :)bende bugün 70 900 geldim cuma günü 71 900 inş böle devam eder.bugun bende plates ekliycem sporuma
sınırlı can7m malesef ama elimde hızlı çok plates videosu var bakıcam bugun bakalımÇok iyi tatlım Maşallah sevindim senin adına kuzum :)
Şu benim paylaştığım pilatesi ekliyebilirsen süper olur epey etkili çalıştırıyor..internetin sınırlı mıydı kuzum senin? Eger öyleyse elinde olan Ebru Şallı' dan yapabilirsin..
Elinde olması çok güzel kuzum, olanlardan yaparsın daha iyisınırlı can7m malesef ama elimde hızlı çok plates videosu var bakıcam bugun bakalım
Ayagın inşallah iyidir kuzum sorun çıkarmaz inş. Dikkat et aman diyim.. Kız ne yedinde iki max yapıyon hee :))hayırlı günler olsun kızlar nasılsınız ne var ne yok :) birazdan spor denemeleri yapacağım ayağım problem çıkarmaz inşallah bugün max i iki kez yapsam çok iyi olacak hafiften bir liste dışına ciktim bugün. diyet topigin de biri takip edecekti beni adını hatırlayamiyorum da iki tarafa da yazamıyorum sınırlı internet yüzünden cuma o tarafa bildirim yapacağım gelişmeler güzel şimdilik :)
ne yedim iki tane salatalık bu badem olanlar var ya kucuklerden 1tane haşlanmış yumurta 4tane yeşil zeytin on gram peynir iki tane de form etimek yedimAyagın inşallah iyidir kuzum sorun çıkarmaz inş. Dikkat et aman diyim.. Kız ne yedinde iki max yapıyon hee :))
Hadi bakalım sakatlanmadan aman kuzum :)
Kız neresi fazla anamm :) ama karışmayalım yaptığın uyduğun diyet var sonuçda bebeğim.. Oruç tutmak da iyi fikir kuzum.. Benimde tutmam lazım, bi start vericem ama ne zaman bakalım :)ne yedim iki tane salatalık bu badem olanlar var ya kucuklerden 1tane haşlanmış yumurta 4tane yeşil zeytin on gram peynir iki tane de form etimek yedim
ama bunlar hep liste dışı oldu kendi listemde sadece salatalık 1kasık lor domates ve 5zeytin vardı o yüzden iki max iyidir candir bugün perşembe cuma da oruç tutma düşüncem var bu arada
oruç diyet olsun diye değil yanlış anlaşılmasin perşembe günü kandil ya cuma günü de üç aylar başlıyor o yüzden ablaKız neresi fazla anamm :) ama karışmayalım yaptığın uyduğun diyet var sonuçda bebeğim.. Oruç tutmak da iyi fikir kuzum.. Benimde tutmam lazım, bi start vericem ama ne zaman bakalım :)
Amannn üç aylar mı heldioruç diyet olsun diye değil yanlış anlaşılmasin perşembe günü kandil ya cuma günü de üç aylar başlıyor o yüzden abla
bu sene çok hızlı geçiyor sanırım yaa bana öyle geliyor :)Amannn üç aylar mı heldi
Valla Zaman geçiyor da kilolar yerinde sayıyor arkadaş...bu sene çok hızlı geçiyor sanırım yaa bana öyle geliyor :)
ahh ahhh o borçlara girersek bende de çok var,aslında en güzeli kasım,aralıkta tutmaktıya kaçırdıkValla Zaman geçiyor da kilolar yerinde sayıyor arkadaş...
Benim de Bi sürü borcum var hamilelikte ve emzirirken tutamadıklarım
Aynen Yaa aslında 61 gün kefaret tutunca büyün borçlar yerine geçiyormuşahh ahhh o borçlara girersek bende de çok var,aslında en güzeli kasım,aralıkta tutmaktıya kaçırdık
işte kasım aralık tam zamanıymış ama üst üste o kadar tutamam heraldeAynen Yaa aslında 61 gün kefaret tutunca büyün borçlar yerine geçiyormuş
Aa hatırlattığın süper oldu kuzum, diyet diye tutacağını düşünmemişdim zaten.. Bende tutayım o gün inşallah o zaman tatlım . Allah razı olsun hatırlattığın için.. Bende borçlarım için üç aylarda tutmak niyetindeyim inşallah ..oruç diyet olsun diye değil yanlış anlaşılmasin perşembe günü kandil ya cuma günü de üç aylar başlıyor o yüzden abla