Geçmiş oldun Can'ım Ayy bu shaunA bak ha neler etmiyor bizedoktorluk durum yoktur herhalde öyle şişlik falan yok sadece agri var krem buz falan işte yaptım bakalım geçer inşallah
Hahahaa Ayy ne güldüm ya millet maxı bırakanımda nereye kaçayım diye düşünüyor :)))biraz inceledim de max.30 dan daha zevkli görünüyo onun yerine bunu mu yapsam ki
sağol ablacim bu eklem agrilarindan o kadar bıktım ki anlatamam ileride ne yaparım hiç bilmiyorum belim hergün sabah ağrıyor zaten allah sonumu hayır etsinAyy kuzum yaa geçmiş olsun buz koy şişme falan olmaz inşallah.. Sakatlanmalara dikkat edin kızlar aman canlarım ya
Kurtaramadim yine baksana yaaa olivenoil illada yap diyoHahahaa Ayy ne güldüm ya millet maxı bırakanımda nereye kaçayım diye düşünüyor :)))
sağolasin ya :) cidden yere serdi bugün shaun beni oysa çokta yakışıklısın diye hoplayip zıpliyodumGeçmiş oldun Can'ım Ayy bu shaunA bak ha neler etmiyor bize
Canım eriyen aspirinlerden al ya da ağrı kesici birşey al..sağol ablacim bu eklem agrilarindan o kadar bıktım ki anlatamam ileride ne yaparım hiç bilmiyorum belim hergün sabah ağrıyor zaten allah sonumu hayır etsin
K
Kurtaramadim yine baksana yaaa olivenoil illada yap diyo
He işde ondan olmuş :) elin adamına yakışıklı dermisin sen :)))sağolasin ya :) cidden yere serdi bugün shaun beni oysa çokta yakışıklısın diye hoplayip zıpliyodum
Ayy bu msjı yeni gördümHahahaa Ayy ne güldüm ya millet maxı bırakanımda nereye kaçayım diye düşünüyor :)))
ama allah için yakisikli değil miHe işde ondan olmuş :) elin adamına yakışıklı dermisin sen :)))
Sempatik evet ama yakışıklı bulduğumu söyleyemem :)ama allah için yakisikli değil mibilmiyorum programı bırakmak istemiyorum burdan kopmak istemiyorum bu agrilarin kilodan kaynaklandığını düşünüyorum bir an önce iskeletimdeki fazlalığı atmam lazım biliyoruz
biliyorum ablam sağolasin :* ilk anki gibi değil agri üstüne basiyorum şükür bırakmam inşallah çünkü o sinava en en en azından 59kilo olarak girmek istiyorum çok istiyorum ama hakikatten istiyorumSempatik evet ama yakışıklı bulduğumu söyleyemem :)
Fazla kilolardan kaynaklı olabilir evet canım.. Eger üzerine basamazsan zaten devam etme, başka programa geçsende bizden kopmazsın şekerim.. Sen geldiğin sürece paylaşım yaptığın sürece hep birlikdeyiz inşallah.. Ama inş bırakmak zorunda kalmazsın, bunu hiç mi hiç istemem biliyorsun aslında...
Canım sevindim basabilmene.biliyorum ablam sağolasin :* ilk anki gibi değil agri üstüne basiyorum şükür bırakmam inşallah çünkü o sinava en en en azından 59kilo olarak girmek istiyorum çok istiyorum ama hakikatten istiyorumkafayı yemek uzereyim sanırım kilo yüzünden
ister caksin ister tinlamasin valla yürüyüşu iki saate çıkardım günlük ben :) max da yapıyorum agir yavaş ne kadar olursa artık bu ayı kendime kamp ayı yaptım kilo + ders canima yetti gariCanım sevindim basabilmene.
İnşallah kuzum, ama stres yapma sakın, o zaman vücudumuzu zora sokarız.. Çaktırmadan hızlanmaya bak ( nasıl çaktırılmıyacaksa onu bilmiyom işde ) :))
Kız onda ne varda zaten kolay, ben sen yap hırslan diye öyle demiştimKız Seda !!! Aloo program diyorummm , yaptım diyorummm , hiç zorlanmadııımmm diyoruuumm , tık yok kız senden :)) ????
hadi yaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm hiç denemedim yaptığin diyeti ama emzirdigin için de ekstra etkiledi kesinKız onda ne varda zaten kolay, ben sen yap hırslan diye öyle demiştim
Kızlar ben kötü oldum ya tansiyonum mu düştü şekerim mi bilmiyorum küçük Bi baygınlık geçirdim, oğlumu kreşten almaya gittim geldim eve koltuğa zor düştüm, tutuna tutuna mutfağa gidip bişeyler yedim, gözüm açıldı çok fena oldum siz siz olun sağlıklı beslenmeden şaşmayın, hele de benim gibi sürekli ayakta ve emziren Bi anneyseniz