- 1 Nisan 2016
- 39
- 92
O da güzelmiş kuzumm, ben de deniyim onu. Bi de bunun yulaf unuyla yapılanı var, yumurta yulaf unu falan karıştırıyosun yine tavada yapıyosun onu da. Maksat dışarıdaki fast foodlar yerine sağlıklı bir şekilde nefsimizi köreltmekk :)Süper tarif kuzum deniyek bizde :)
Bende omlet şeklinde yumurtaları çırpıp içine sucuk salam, taze biber, zeytin atıyorum, teflon tavaya boşaltıyorum karışımı en üstede rendelenmiş kaşar. Tavanın üstüne kapak kapatıp kısık ateşde pişiriyorum.. Hamursuz süper oluyor buda ...
Hee bende deminden beri kendime bahane üretiyorum ay şunu da yapayım bunu da yapayım birazdan yaparım diye diyeHe ya daha yemiyo totom :)) alıştırmaya çalışıyom kendimi :))
Birazdan girişicem sporuma inş :)
Bu nasıl 79?
Sağolll bebişim ah ben bu sürede keki böreği kesseydim kimbilir Nasıl olurdumBu nasıl 79?Vallaha şok oldumm. Acayip sıkı vücudun var maşaallaah.
Yulaflısıda olur tabii.. Hadi kıı kalk yapak birlikde ben başlıyom az sonracıım :))O da güzelmiş kuzumm, ben de deniyim onu. Bi de bunun yulaf unuyla yapılanı var, yumurta yulaf unu falan karıştırıyosun yine tavada yapıyosun onu da. Maksat dışarıdaki fast foodlar yerine sağlıklı bir şekilde nefsimizi köreltmekk :)
Hee bende deminden beri kendime bahane üretiyorum ay şunu da yapayım bunu da yapayım birazdan yaparım diye diyeama sorumluluğumuz var, her gün yapılacak o sporlar
geçmiş olsun canım, önemli bişey yoktur inşallahkızlar naber 1.ay 4.hafta 2.gün tabata tamam ama ayağımi burktum :,( :,( sabah 1saat yürümustüm. of ayağım çok acıyo
kızz ben şimdi pilatesi yaptım dün senin gönderdiğinii, shaun t'yi de bi yarım saat sonra yaparım, anaam kalçam tutulcak çalıştırdı beeYulaflısıda olur tabii.. Hadi kıı kalk yapak birlikde ben başlıyom az sonracıım :))
kuzumm geçmiş olsunn, önemli bişey yoktu inşallah yaa. ayakkabısız mı yapıyodun ? Ayakkabısız yapınca çok zorlanıyor insankızlar naber 1.ay 4.hafta 2.gün tabata tamam ama ayağımi burktum :,( :,( sabah 1saat yürümustüm. of ayağım çok acıyo
sağolasin ya önemli değil o kadar kırılmadi ondan eminimgeçmiş olsun canım, önemli bişey yoktur inşallah
sağolasin canım yaa ayakkabisiz değildim de hali üstünde olunca takıldım birdenkızz ben şimdi pilatesi yaptım dün senin gönderdiğinii, shaun t'yi de bi yarım saat sonra yaparım, anaam kalçam tutulcak çalıştırdı beeçok ter dökmedim ama iyi geldi, sıkılmadım daa aman maşallah diyim
kuzumm geçmiş olsunn, önemli bişey yoktu inşallah yaa. ayakkabısız mı yapıyodun ? Ayakkabısız yapınca çok zorlanıyor insan
sağolasin ya önemli değil o kadar kırılmadi ondan eminimama daha önce çıkmıştı bu şekilde ayak bilegim bakalım ne olacak şimdilik çok ağrıyor
ya gerçekten çok fit vücudun var çok beğendimmm, pastasız böreksiz de hayat geçmiyor kiSağolll bebişim ah ben bu sürede keki böreği kesseydim kimbilir Nasıl olurdum
hay allah yaa dinlen bakalım kuzumm, buz falan koy iyi gelir soğuk soğuk. inşallah ciddi bişey yokturrsağolasin canım yaa ayakkabisiz değildim de hali üstünde olunca takıldım birdenbakalım krem falan sürdüm
Sen o kadar aradan sonra bıraktığın yerden mi devam ettin, keşke ben de öyle yapsaydım ara uzun olunca baştan aldımkızlar naber 1.ay 4.hafta 2.gün tabata tamam ama ayağımi burktum :,( :,( sabah 1saat yürümustüm. of ayağım çok acıyo
doktorluk durum yoktur herhalde öyle şişlik falan yok sadece agri var krem buz falan işte yaptım bakalım geçer inşallahhay allah kötü oldu bu, hemen bi doktora gidip krem/sargı bişey al istersen
bende baştan alacaktım ama asli abla devam diye öneride bulundu öyle devam ettim ama bu ilk ayı komple baştan alacagim bakalım öyle düşünüyorumSen o kadar aradan sonra bıraktığın yerden mi devam ettin, keşke ben de öyle yapsaydım ara uzun olunca baştan aldım
Ayy kuzum yaa geçmiş olsun buz koy şişme falan olmaz inşallah.. Sakatlanmalara dikkat edin kızlar aman canlarım yakızlar naber 1.ay 4.hafta 2.gün tabata tamam ama ayağımi burktum :,( :,( sabah 1saat yürümustüm. of ayağım çok acıyo
biraz inceledim de max.30 dan daha zevkli görünüyo onun yerine bunu mu yapsam kiKızlar benden de Max30 2. Ay 2. Hafta 2. Gün MAX OUT POWER tamamdır.
Ve arkasına dün Seda' nın bana nispet yapdığı yapda göreyim demeye getirdiği hızlı pilatesi yaptımm..
Kız Seda bu bana mısın demedi ya anamdaha zoru yok mu kız
Kız ilk 5 dak ciddi hızlı ve yorucuydu, sonrasında zorlanmadım hiç. Çünkü bu hareketlere Jill' den alışığım anam 4 yılımı ara ara Jill yaparak geçirmişim anam ben :)
Ama çok beğendim güzel ve hızlı çalıştırıyor.. Birkaç gün devam edicem inş buna , sonra başka birşey daha denerim belgi Jill full bady çalıştıran çalışmasını eklerim arkaya.. Sağol bebeğim iyi oldu kız vücudum yogrulmuş gibi rahatladı..
Adam baya bi yumuşak yalnız, kadın niyetine bakdım bende :) hep gülüyorlar ve enerjileri güzel o açıdan tavsiye ederim kızlar bacak karın sırt kol hepsini iyi çalıştıran bir program eklemek isteyenlere öneririm.. Bacakda ekstra çok çalıştırıyor kalçama ilk kez bi çalışmada kıramp girdi ayol, o derecede :))
Canım sana ayrıca yazacakdım zaten, bacakların için bunu eklemeni tavsiye ederim sana..ama bu programla biliyorsun yağ yakmıyoruz, kasları çalıştırıyoruz bebeğim.. Max30 u bırakma eliptik yerine bunu ekle bence ... Bir dene önce bakalım da ..biraz inceledim de max.30 dan daha zevkli görünüyo onun yerine bunu mu yapsam ki
Nasıl oldu ayağın kuzum, şişme falan yokdur inşallah? Üzerine basabiliyor musun kuzum??doktorluk durum yoktur herhalde öyle şişlik falan yok sadece agri var krem buz falan işte yaptım bakalım geçer inşallah