- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Hisleriniz varken normal arkadas gıbı nasıl konusuyorsunuz?2 yıl boyunca ben sürekli görüşmedim yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim 3 ay önce oldu bu olay ve sadece normal arkadaş gibi konuşuyoruz
Bu arkadaşlıktan kocanızın haberi yoksa normal arkadaşlık değildir o. Normal insanlar normal arkadaşlarını normal olarak eşlerinden gizlemezler. Sıvamaya geçtiniz bence artık.2 yıl boyunca ben sürekli görüşmedim yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim 3 ay önce oldu bu olay ve sadece normal arkadaş gibi konuşuyoruz
Ortada normal birşey yok ki, arkadaşlığınız normal olsun.2 yıl boyunca ben sürekli görüşmedim yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim 3 ay önce oldu bu olay ve sadece normal arkadaş gibi konuşuyoruz
Durumu aşmanın yolu kocanızdan boşanmak ve başkalarıyla olmak çabalamıyorsunuz ki amacınız sadece acıtasyon yaparak o kişiye yakın olmak. Masum insanların günahı neKızlar biraz sert yazmıyor musunuz? Bende bu durumu aşamadığım için yardım istiyorum sizden.
arkadasca opmusturO zaten pek konuşmuyor bile ben hala kendimi alçaltmaya devam ediyorum resmen yalvarıyorum benimle konuşsun diye sırf beni öptü diye ceza çeksin istiyorum
Yok ben zaten normal bir arkadaş gibi görmüyorum ki o öyle diyor bana da çok saçma geliyor. Sıvamak değil şeffaf olmak istiyorum.Bu arkadaşlıktan kocanızın haberi yoksa normal arkadaşlık değildir o. Normal insanlar normal arkadaşlarını normal olarak eşlerinden gizlemezler. Sıvamaya geçtiniz bence artık.
2 yıl boyunca ben sürekli görüşmedim yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim 3 ay önce oldu bu olay ve sadece normal arkadaş gibi konuşuyoruz
Nasıl bir ceza?O zaten pek konuşmuyor bile ben hala kendimi alçaltmaya devam ediyorum resmen yalvarıyorum benimle konuşsun diye sırf beni öptü diye ceza çeksin istiyorum
Karısıyla boşanıp gamyoncuyla kaçmakNasıl bir ceza?
Lütfen dalgaya almayın yaaa. Eleştirin ama dalga geçmeyin.arkadasca opmustur
Karısıyla boşanıp gamyoncuyla kaçmak
Düşünmüyorum. Siz hak ettiğiniz yaşıyorsunuz şu anda, kocanızı aldatıp karşılığında ödül gibi ona kavuşacağınızı düşündünüz değil mi? Sizin gibilerin düşünce yapısını bilirim, adam sizle devam edip evleneceğini söyleseydi kocanızdan ayrılacaktınız, adam istediğinizi vermediği için şu an hırslısınız. Bu da size ders olsun, kimseye ettiğiniz kötülük yanınıza kalmıyor böyle, tam kötülük ettiğiniz noktadan cezanızı bulmuşsunuz.Adamın benim bu noktaya gelmem de katkısı olduğunu düşünüyor musunuz?
O gün yazdığım da bana cevap vermeseydi belki bu şekil de olmuycaktı. Resmen beni kullanıp ortada bıraktı gibi hissediyorum. Bu his öyle bir şey ki beni içten içe bitiriyor.
He şeffaf olayım hala kocamı aldatıyorum ama diğer tarafta bir açık kapı bulamadığım için çıldırıyorum diyorsunuz. Anladık biz.Yok ben zaten normal bir arkadaş gibi görmüyorum ki o öyle diyor bana da çok saçma geliyor. Sıvamak değil şeffaf olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?