İnsan evliyken birini sevebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden size yalan söyleyim ki? Üzülmemin en çok payı da bu? O öpmese ben zaten kendimi suçlamaya devam ederdim. Merak etmeyin yalan söyliycek halim pek yok.

Yalan söylemek demeyelim de olayları istediğiniz gibi görmek diyelim. Muhtemelen kendiniz de inanıyorsunuz adamın sizi öptüğüne.

Eşinizi aldattınız ve tek sorun adamın sizi kullandıgı için vicdan azabı çekmemesi ve hayattan zevk alamaması

siz eşinizi aldattıgınız için nasıl vicdan azabı çekmiyorsanız
Adam da çekmiyor aynı karakterde iki insan olabilir
Siz ve sevdıgınız adam aynı minvaldesiniz

bu arada adam sizi kullanmamış ki 2 tarafın isteğiyle gerçekleşmiş bir durum var

umarım eşinizden boşandınız
Ve ben hayatta size destek olmazdım adam da neden destek oluyor anlamadım direkt iletişimi kesmek lazım

siz de kesin bagımlı olmussunuz

Pardon hanım efendi yatak ne alaka düzgün okursanız iyi olur kimsenin yatağına girmedim ben.

Intihar etmesen coronadan gidicen sosyal mesafeyi koruyun diyolar bunlar öpüşüyor

Pardon hanım efendi yatak ne alaka düzgün okursanız iyi olur kimsenin yatağına girmedim ben.

Hele şükür o olmamış. Sanki geri kalani daha iyi. Siz evli olduğunu bildiğiniz halde acildiniz adama doğru mu? Adami "seviyorsunuz" ve hala eşinizle evlisiniz doğru mu? Adam SIZ ona sunduğunuz imkanları kullanıyor. Sizce bu durumda vicdan azabı duyar mi?

Bilemiyorum dipte olan bir kadının zaafından faydalandı. Vicdan azabı çeksin.
Ben suan bir adamla öpüşsem senin deyiminle dipte sayılırım.
Ve adam bir daha benimle konusmasa Yuzume bakmasa adama suc atmak aklıma gelmez. Zaafımdan faydalandı demek hıc aklıma gelmez.
Keske karsılık vermeseydim der gecerim.
Icındeki vicdan azabı ben bunun azap oldugunu dusunmek istiyorum, senı farklı dusunmeye kendını yenik muhtac gostermeye baslamıs.
Tek basına bas edemiyorsan uzmandan yardım al.

Bu arada bebeğinizi kaybetmenize üzüldüğümü de eklemek isterim. Zor bir süreçtir muhtemelen, Allah sabır versin yaşayan herkese.

Ben bu kaybınızla hatalarınız arasında bağ göremesem de artık kendinizi toplayıp doğru kararlar almanız gerekiyor. Eşiniz de bebeğini kaybetti, ona daha fazla haksızlık etmeyin lütfen.

O adamı elde edemeyerek gerekli cezayı çektiğini düşünüyor bence.
Tabi, aldattığı eşini düşünüp ne yapacak şu durumda.
Aşk acısı yeterli ceza için.
Adamın acı çekmesini istiyor birde, aşık olan yada saplantılı olan kendisi sadece.

Öncelikle teşekkürler. Beni anladığınız için. Uzmandan yardım alıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım. Evet muhtaç gibi hissediyorum bu hissi yenemiyorum.

Öncelikle teşekkürler. Beni anladığınız için. Uzmandan yardım alıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım. Evet muhtaç gibi hissediyorum bu hissi yenemiyorum.
Ama muhtac degılsın. Icınde sadece hırs var. Opustunuz sen mutsuzsun o mutlu.
Bunu kabul edemiyorsun, haliyle de zaafımdan faydalandı kopek aslında o kotu bırı fikrine inanmak istiyorsun ama oyle degıl.

Siz durumunuza özel muamele istiyorsunuz bence adam öpüştükten sonra ilişkiye devam etseydi seviyorum yaptım mutluyum olacaktı

adam da karısını aldatmış çok guzel bu adamın karısını bulabiliyorsak bulalım söyleyelim

ve yine özel muamele gormedıgınız için zaaflarınızdan yararlandı oluyor

Teşekkür ederim.

Zaten o korumalar, o bakışlar hep fiziksel temas için. O da evlenmiş. İki evli insan nasıl bundan sonra hep birlikte olacaksa?
Kardesim insan her durumda her koşulda sever. Sevmek ruhsal bir olay. Karsidakinin niyetini anlamamışsin. Senin zaafini kullanmış. İntiharı da sil at aklından tövbe et. Kaldığın yerden devam et.

Eşinden boşanmayı düşünüyomusun

Ama muhtac degılsın. Icınde sadece hırs var. Opustunuz sen mutsuzsun o mutlu.
Bunu kabul edemiyorsun, haliyle de zaafımdan faydalandı kopek aslında o kotu bırı fikrine inanmak istiyorsun ama oyle degıl.
İnanın böyle hissediyorum. Nasıl kurtulabilirim bundan bilmiyorum ve beni içten içe bitirip mutsuz ediyor

Öncelikle boşanın.ölümü aklınızdan silin. Aldatmanın bahanesi olmaz insan gözü dönmüşse sevgisi azalmışsa aldatır.belliki eşinize karşı hisleriniz bitmiş başkasına aşık olmuşsunuz. Boşandıktan sonra hayatınıza düzgün ve bekar birisinin gireceğine mutlu olacağınıza inandırın kendinizi. Yoksa işiniz zor. Eşinizde bunu haketmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…