• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan evliyken birini sevebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 yıl boyunca ben sürekli görüşmedim yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim 3 ay önce oldu bu olay ve sadece normal arkadaş gibi konuşuyoruz
Bu arkadaşlıktan kocanızın haberi yoksa normal arkadaşlık değildir o. Normal insanlar normal arkadaşlarını normal olarak eşlerinden gizlemezler. Sıvamaya geçtiniz bence artık.

O zaten pek konuşmuyor bile ben hala kendimi alçaltmaya devam ediyorum resmen yalvarıyorum benimle konuşsun diye sırf beni öptü diye ceza çeksin istiyorum

2 yıl boyunca ben sürekli görüşmedim yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim 3 ay önce oldu bu olay ve sadece normal arkadaş gibi konuşuyoruz
Ortada normal birşey yok ki, arkadaşlığınız normal olsun.
Hayır görüştüğünüz ortaya çıksa, adamın karısıni affetme ihtimali var ama sizin için herşey çok daha zor olur farkında mısınız?
Aileniz, eşiniz, hiç düşünüyor musunuz bunları?
Maalesef bu tarz ilişkilerin faturaları kadınlara kesiliyor bizim toplumda. Azıcık mantık.

Kızlar biraz sert yazmıyor musunuz? Bende bu durumu aşamadığım için yardım istiyorum sizden.
Durumu aşmanın yolu kocanızdan boşanmak ve başkalarıyla olmak çabalamıyorsunuz ki amacınız sadece acıtasyon yaparak o kişiye yakın olmak. Masum insanların günahı ne

Bu arkadaşlıktan kocanızın haberi yoksa normal arkadaşlık değildir o. Normal insanlar normal arkadaşlarını normal olarak eşlerinden gizlemezler. Sıvamaya geçtiniz bence artık.
Yok ben zaten normal bir arkadaş gibi görmüyorum ki o öyle diyor bana da çok saçma geliyor. Sıvamak değil şeffaf olmak istiyorum.

Geçmiş olsun rabbim şifanı versin. İlaç la bu psikoloji yi atlatamazsın. Çok iyi bir terapist e gitmen lazım seni bu durumdan çıkartsın. İstanbul da ikamet ediyorsan sana Dr tavsiyesi de verebilirim. Bol bol Allaha dua et şifa Yaradan da dır. Türkçe Kuran oku mesela? İnsanı kendi kusurlarıyla yüzleştiriyor. Senin kendin ile yüzleşmediğin meseleler var. Polyanacılık oynamak istiyorsun ama yapamıyorsun Sebebi Kendin ile yüzleşmekten korkman. O adam sizin Duygularınızdan istifade etmeye kalkmış. Evlendiği eşine kıyamadığı içinde sizi Red etmiş.

Sizin bu yaşadıklarınızın vefat eden çocugunuzla ilgisi yok.Bence boşanmalısınız.O adamdanda uzak durun iyice dibe batarsınız.Sevmek ıstıyosanız size deger veren bırını bulun.Eşinizede yazık etmeyın.

Adamın benim bu noktaya gelmem de katkısı olduğunu düşünüyor musunuz?
O gün yazdığım da bana cevap vermeseydi belki bu şekil de olmuycaktı. Resmen beni kullanıp ortada bıraktı gibi hissediyorum. Bu his öyle bir şey ki beni içten içe bitiriyor.
Düşünmüyorum. Siz hak ettiğiniz yaşıyorsunuz şu anda, kocanızı aldatıp karşılığında ödül gibi ona kavuşacağınızı düşündünüz değil mi? Sizin gibilerin düşünce yapısını bilirim, adam sizle devam edip evleneceğini söyleseydi kocanızdan ayrılacaktınız, adam istediğinizi vermediği için şu an hırslısınız. Bu da size ders olsun, kimseye ettiğiniz kötülük yanınıza kalmıyor böyle, tam kötülük ettiğiniz noktadan cezanızı bulmuşsunuz.

Yok ben zaten normal bir arkadaş gibi görmüyorum ki o öyle diyor bana da çok saçma geliyor. Sıvamak değil şeffaf olmak istiyorum.
He şeffaf olayım hala kocamı aldatıyorum ama diğer tarafta bir açık kapı bulamadığım için çıldırıyorum diyorsunuz. Anladık biz.

Bunların hepsi sizin anlattıklarınız, bir travma yaşamış ve bunu atlatamamışsınız. Peşine ise saplantili bir duruma düşmüşsünüz. O adama duyduğunuz his muhtemelen kaybettiğiniz bebeğinizle alakalı bir travma ile bağlantılı. Lütfen psikiyatra gidin, adamla iletişimi kesin. Sadece intiharla kalmaz zamanla karşı tarafa zarar verebilirsiniz. Üstelik adam karısına sadık kalmamış, sizinle öpüştü diye size mi sadık kalacak? Siz kimsiniz ki?

Sizi temin ederim ki kocaniz da cok masum degildir.Yani cevirdiginiz dolaplarin farkinda olduguna eminim.Erkekler bizim tahmin ettigimiz gibi saf falan degiller hatta bizden daha mantikli daha cingozler..kimbilir o da sizden baskasini bulamayacagini dusunuyordur belki..Siz boyle devam edersiniz tencere kapak misali 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X