İnsan evliyken birini sevebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklıma mukayyet ol Allah'ım evli insanin aşık olmasına adama yazmasına onunla bulusmasina alkış tutmamizi bekleyenlerden bebeginle alakalı bir durum yok bahane etmeye calistigin apaçık belli insan neler yasiyo hayatta sevdikleri elinden bir bir gidiyo her sevdiği ölen başka adama mi kaptiriyo gönlünü yanlış bacım kocan yapsaydi da yanlıştı aşk kadar kutsal biseyi böyle pis işlere alet etmeyin kocanizdan bosanin diycem de sanırım tek başınıza ayaklarınızın üstünde durabileceginize inancınız yok o adamın eşinizin yani onurunu lekelemeyin

Netice itibariyle bu adamın maddi durumu çok iyi de mi, sana istediğin şeyleri sunabilecek biriydi, diğer işçiler ise senin kocanla aynı şeyleri verebilecek kişilerdi. Bu kişi ise farklı. Netice itibariyle ortamda başka adamlar da var niye onlar değildi? Işle ilgili konuşmak bir kadınla ilgilenmek mi ne alaka?

Kusura bakmada bende bebegımi kaybettim degıl eşimi aldatmayı aklımın ucundan dahi gecmedi ikincisi eger evladının yasını tutsa ıdın emin ol elalemın adamlarını dusunecek vaktin olmazdı sen hıc degılse o canı ıcınde hissettin ben 2yıldır gozumun yası kurumadı hemde 2bucuk aylık insanların bir kan pıhtısı dıye kucımsedıgı yavrum için!
Yanlıs dedıgın üzülme olur hayata küsmek olur ama seninki Yanlıs değil düpedüz bile bile yapmaktır
cocugunu gunahına dahil etme bari!

Ne yazsam inannin bilemedim o degilde vicadniniz nasil rahat ediyor nasil rahat bir sekilde nefes aliyorsunuz?esinizin yuzune nasil bakiyorsunuz?size bir sey diyeyim mi baskalarinin hakkina girdiginiz her gun ne ruhsal bunaliminiz biticek nede ic huzurunuz olucak.Allah buna izin vermiyecek,suanki derdiniz adamin sizi terketmesi,yaptiginiz yanlisin rahatsizligi degil.Adam donse size piskin piskin iliskiniz devam edicek zerre bir vicdan rahatsizliginiz olmadan oyle degil mi?Amacim sizi yargilamak degil beser sasar elbet hata yapilir hatadan donulur.Sizin hata yaptim pismanim diye yazdiginiz bir cumle yok,derdiniz adamin terketmesi.Allahin sonsuz adaletine guveniyorum,belki de zaten suan ilahi adalet tecelli ediyordur kim bilir?

Kendine gel kaptırdın gidiyorsun.. Çok dizi izledin sen evliyken aldatmak şimdi aşık olmak olmuş öyle mi...yok öyle ..gerçek aşkın adını kirletmeyin..boşuna psikiyatr gitme allahtan kork yuva yıkacaksın bil...kendininkini yıktın zaten..hayatını ziyan edeceksin...

İnsanız ve başımıza ne gelir bilmiyoruz. Evliyken (evlerden ırak) başka birine duygusal yakınlık hissedebilir insan ama bu iş aldatmaya giderse sıkıntı. Bu konuda hiç kimseye saygı duymam.

takıntılı bir ruh hali içindesiniz. yaşadığınız şey aşk değil. psikolojiniz bozuk. asla ayıplamıyorum. haksızlık dediğiniz şeyi siz de başkasına kat be kat yapıyorsunuz. boşanmayı da düşünmüyorsunuz. lütfen kendinize veya başkalarına acı çektirmeyi bırakın.

Bin beter olursun inşallah. Senin gibi nefissizler için boşanma diye bir olay var farkındamısın ama yok evdeki eş duracak sen ona buna kuyruk, erkeği de kadını da aynı sizin gibiler yok olmalı tek çare bu .

Eşiniz adına çok üzüldüm ve o adamın eşi adına. Tek teselli işin daha ileri gitmemesi.
Başlığın cevabına gelince ; Sevmemeli.

Kırk sayfa okumadım, ilave ettiğiniz bir şey varsa bilmiyorum, direkt konunuza göre:

Bunu böyle anlatınca "Romantik" olmuyor, bir ihanetin üzerine istediğiniz kadar gül dökün, yine de kokusu değişmez. Sarılacak, tutunacak yüzlerce dal içinden gidip başka bir erkeğe tutunmak, "Aşk" deyip geçilesi bir şey değil. Aşk bu değil... Boşanacaktınız, oldu ki hataya kaydınız "Napıyorum ben?!!" deyip toparlayacaktınız her şey insan için ve yoluna girip adımladınız madem, pişmanlıkla eşinize bunu anlatıp özrünüzü dileyerek ikinci şans verip vermeyeceğini eşinize bırakacaktınız. İşte o zaman aşkınız(!) ödlekliğinizin gölgesinde kalmazdı, biz de "Ne aşkmış be, dürüstlüğü de içinde" derdik.

Şimdi olayınız sadece basit bir nefs oyunu, korkaklık, vicdanınızı ikna ettiğiniz bir buhran bahaneli, ret yemenin hırsı da eklenerek tekrar eden hatalar silsilesinden kalan, yüzü kızarmamış bir siz.

Büyük büyük konuşup karma başlatmamak adına söylenmesi gerekenleri söylemeyeceğim.Asla böyle bir durumun içine her iki taraftan da düşmek istemem çünkü, asla.
Buradaki en büyük hatan, adamın tekine kafayı takıp eve gidince de kocanla hiçbir şey olmamış gibi sevişmeye devam ediyor olman..Boşanman gerekiyor ya da kocana herseyi anlatıp kararı ona bırakman.bunun dışında bir opsiyon arıyorsan umarım kocan herseyi öğrenir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…