İnsan evliyken birini sevebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee adam öpmüş siz de öpmüşsünüz .Sizde istediniz sonuçta .Buluşmak için gitmediniz mi ? Ha adamda suç yok demiyorum onda da suç var , o da karısını aldatmış .Ama siz nasıl oluyor da evliyken başkasını sevmeye başlıyorsunuz ? Ha oldu diyelim o zaman kocanızdan boşanacaktınız , zaten çalışan bir kadınsınız çok rahat da yaşardınız .Ben Eşinize üzüldüm gerçekten ..

O hayatına kaldığı yerden devam ediyor olan bana oldu
Tabi ki devam edecek. Kimse kimseyi hayatında zorla tutmuyor. Seviyordunuz madem eşinizden başanıp evlenseydin bu adamla hem bekarmış ta. Bekarken evlenmeyen evli karısını mı bırakıp gelecek?Yani ne yapmayı düşünüyorsunuz.ikiniz boşanıp evlenecek misniz? Ya da o karısını aldatsın ben kocamı aldataym bunu mu????Ayrıca bu konunun bebeğinizi kaybetmesiyle hiç alaksı yok bunu unutmayın. Her yerde söylemeyi dike getirmeyi hiç sevmem. Ama ben 39.haftamda kaybettim doğum anında. Bebek çantamız eşimin elinde kayıp haberini aldık. Doğumdan önce iş yerim değişmişti. Doğum yapıp farklı bir yerde çalıştım.ama akılımın ucundan bile geçmedi böyle şeyler. Tam 4 yıl oldu benrğimi kaybedeli aklıma gelmeyen gün yok. Ama hayaat devam ediyor. Yaşamak her şeye rağmen güzel. Madem yaşamak istemiyorsun git hastanelerde gönüllü koronavirüsü olanlarla ilgilenen. Virüsü kapma ölüm korkun yok nasılsa. Ama sağlık çakışanlarının küçük çocukları olanlar var onlar yerine sen geç. Çok cüzi parayla çoluk çocuğunu geçinmdirmeye çalışan ve orda temizlik yapanlar var. Git onlara yardım et.

Karısıyla boşanıp gamyoncuyla kaçmak
Ben bir an opustu diye dudaklarını jiletlemesını istiyor sandım. Sen nıckı yazana kadar konu sahıbının Nickine bakmamıştım baya guldum suan

Konu sahıbı bu konuda tek zarar gorecek olan sensin devam edersen buna. Kimse ceza falan cekmeyecek.

Ben adamın öptüğüne de inanmadım pek. konu sahibi yapmıştır onu da.

Masum bir bebeğin üzerinde ahlaksızlığı aklamaya çalışma bu bir. Eşine sevmediğini belirt# başkalarına ağız ayırarak ekmeğini yeme ayrıl onurlu birini bulur evlenir belki bu iki. Ayrıca bu adama yapışmışsın gibi görünüyor adam atttığın mesajları sülalene yollar ortada kalakalırsın dikkat et. Elalemin ipisapı belli olmaz

Hiç anlamadığım: bir insan başkasının yatağından çıkıp gidip kendi eşinin yatağına tekrar nasıl girer? Bunu kendine nasıl yakistirir? Bebeginizi kaybetmişsin başınız sag olsun. Kendinizi baştan neden bekar tanıtma gereği duydunuz ki? Acınızı eşinizle paylasabilirdiniz. Ha diyelim anlamadi: adam gibi tedavi görmek varken, şimdi bir herifin sizi fiziksel ve psikolojik kullanmasina izin veriyorsunuz. Kafa şu anda offline. Online a geçiş yapın önce. Hala uyanamamissiniz. Eşinizden bosanacakmisiniz?

Sevebilir tabi ki. Ama sen o kişiyi sevmeden önce yada hislerin olunca hemen kocan dan bosanmaliydin ki zaten bu duygular oluştuysa evliliğin iyi gitmiyor demek eşini boşa kimi seversen sev onu da geçtim karşıdaki beyefendi de evli hadi sen kendi yuvana ihanet ettin bari başkasının yuvasına etme. Bir şekilde olan olmuş tövbe et ya yuvani kurtar yada tamamen bitir sonra kimi seversen sev o zmn herkes sana hak verir.bu zamanda sevmek kötü deil evli sevmek evliyken sevmek kötü insan duygusuyla başa çıkamaz ama bunun yanlış olduğunu sen de biliyorsun ki buraya yazdın ilerde pişman olmak istemiyorsan iki kez düşün bu zamanda evlilik kolay kurulmuyor inan bir gün içinde bulunduğun bu durumu atlatman dileğiyle.

Bilemiyorum dipte olan bir kadının zaafından faydalandı. Vicdan azabı çeksin.
Of ya. Dipte olan nedir ya?
O zaman her acı yasayan kadın dipteyim desın ve ıstedıgı herseyı yapsın.
Baya baya adami fake hesapla ayartan sensin.
Adam sen acılı acılı otururken, gelse bastan cıkarsaydı senı haklıydın.
Sen ıstemıssın.
Dipte degılsın zaafından da faydalanmamıs

Siz kendiniz için nasıl bir ceza düşündünüz peki?
Adamın size karşı hiçbir sorumluluğu yok farkında mısınız?
Hiç zannetmiyorum ama yine sorayım dedim.

Herkes kendinden mesul. Adamın katkısı var desek günahınız azalacak mı? Sürekli başkalarını suçlamaktan vazgeçin. Adam bekarken kendinizi gizleyerek sohbetler etmiş, arkadaşlık yapmışsınız, evlendikten sonra da kendinizi açık etmiş, iki yıl da aynı ortamda çalışmışsınız. İlla sorumluluk paylaşılıcaksa ki böyle birşey yok, suçun büyüğü siz de. Ve siz hala pişman değilsiniz. Adam üzülsün, pişman olsun istiyorsunuz. Dönerse yine kabülünüz. Yani bir kadın kendine bunu neden yapar anlamaya çalışıyorum, ama anlamıyorum.inancınız varsa ahiretinize yazık. Tövbe edin, isterseniz unutursunuz. Muhakkak ki bu yolda pişman olacaksınız. İtibarınızı, ruhunuzu daha fazla kirletmeyin. Nasıl unutabilirim derdinde değilsiniz nasıl pişman ederim derdindesiniz.Allah ıslah etsin.

Ya gerçekten şu yazdıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz? Merak ettiğim için soruyorum.
Adamın suçlu olmasını geçtim sanki tek suçluymuş gibi benden faydalandı, bana acı yaşattı.
Neden kendi istediklerinizi zaaf olarak yansıtıyorsunuz?
İstemeseydiniz olmadı yani. Nokta.

tamam tamam biz konustuk acayip pisman nasil uzgun seni kullandigi icin anlatamam cok fena vicdan azabi cekiyo. Simdi rahatladiysan hadi git kocanin yanina

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…