Sen daha sert görmemişsin. Neyse terbiyemi bozmicam. Eşinden hiç bahsetmemişsin. Eşinin sucu günahı neydi? Onu geçtim sevdiğin adam evlenmiş . Onun karısının sucu günahı neydi? O da bi kadın. Onun yerinde olduğunu düşün. Kendi eşin bunları yapsa burda zır zır zırlarsın. Sen bi an önce boşan bence. Yazık kocana da o kadına da. Aldatmanın hiç bir şekilde bahanesi olmaz olamaz. Burda bi sürü anne bebeğini kaybediyor. Onlarda gitsin kocasını aldatsın o zamanKızlar biraz sert yazmıyor musunuz? Bende bu durumu aşamadığım için yardım istiyorum sizden.
siz adamin evinde yasayin adamin ekmegini yiyin ustune bide aldatin sonra utanmadan ailem yok meslegim yok diyin kocanizi resmen enayi yerine koyuyorsunuz o guvenceyi birakmamak icin bosanmiyorsunuz yaziklar olsun!!Boşanmayı da düşündüm ama boşanamam bana destek olucak bir ailem yok mesleğim yok özgüvenim yok hiçbirşeyim yok durup dururken boşanıcam desem bana çok affedersiniz ne batıyor derler? Kime ne anlatıcam
Aaa ben hiç enişteyi düşünmedim ha...Merak ettiğim bütün bunlar olurken eşiniz napıyor sadece konunun başında adı geçmiş o kadar, evli olduğunuzun farkında olabilecek kadar psikolijiniz iyi değil sanırım
Lütfen böyle söylemeyin. Ben de bu olay başıma gelmeden önce böyle konuşurdum.
Boşanmayı da düşündüm ama boşanamam bana destek olucak bir ailem yok mesleğim yok özgüvenim yok hiçbirşeyim yok durup dururken boşanıcam desem bana çok affedersiniz ne batıyor derler? Kime ne anlatıcam
İnsan duygularından da sorumlu olur mu? Bu benim bile isteye yapmak istediğim birşey değildi. Çok pişmanım. Sadece kurtulmak istiyorum zihnimi boşaltıp normal bir insan olmak istiyorum nolur yardım edin destek olun bana.
Alay etmeyin kınamayın küçümsemeyin ben sadece yardım istiyorum nolursunuz dışlamayın.
O nasıl ya..Bu benim bile isteye yapmak istediğim birşey değildi.
Yav reis sende öyle bi anlatmisin ki ne diyek gel sen söyle.Alay etmeyin kınamayın küçümsemeyin ben sadece yardım istiyorum nolursunuz dışlamayın.
Doğru düşünmediğini artık anlamış olman lazımZoruma giden şey madem böyle davranıcaktı neden bana karşılık verdi? neden görüştü? böyle daha mı iyi oldu?
Onunda vicdanının sızlamasını istiyorum bana yaşattığı duygu değişimini yaşatmasın istiyorum hemen kurtulsun istemiyorum bilmiyorum doğru mu düşünüyorum?
Adamı kullanıyorsun. Ayıp.Boşanmayı da düşündüm ama boşanamam bana destek olucak bir ailem yok mesleğim yok özgüvenim yok hiçbirşeyim yok durup dururken boşanıcam desem bana çok affedersiniz ne batıyor derler? Kime ne anlatıcam
Cidden yorum yapıyorum. Alay kınama küçümseme dışlama falan senin kendinde hissettiğin şeyler. Çünkü doğru bişey yapmadığının farkındasın. Kimse bişey demese vicdan var. O adam da çabuk devreye girmiş pişmanım demiş hemen çarketmiş ama sende henüz sürüncemede. Aklını başına al. İletişimi kes kafanı dinle sonra gerekirse boşan.İnsan duygularından da sorumlu olur mu? Bu benim bile isteye yapmak istediğim birşey değildi. Çok pişmanım. Sadece kurtulmak istiyorum zihnimi boşaltıp normal bir insan olmak istiyorum nolur yardım edin destek olun bana.
Alay etmeyin kınamayın küçümsemeyin ben sadece yardım istiyorum nolursunuz dışlamayın.
Ben de sürekli çalıştım genel olarak yanlış anlıyorsunuz öyle oturup kalkıp aldatmadım yani ben bile anlayamadım nasıl olduğunuEşinizin size sağladığı maddi ve manevi olanakları kaybetmemek için yani.
Bu eşinize çok büyük bir haksızlık değil mi?
Boşanmayı da düşündüm ama boşanamam bana destek olucak bir ailem yok mesleğim yok özgüvenim yok hiçbirşeyim yok durup dururken boşanıcam desem bana çok affedersiniz ne batıyor derler? Kime ne anlatıcam
sen gel beni kullan demezsen kimse seni kullanamaz. Alan razi veren razi hic aglamayacaksin.Adamın benim bu noktaya gelmem de katkısı olduğunu düşünüyor musunuz?
O gün yazdığım da bana cevap vermeseydi belki bu şekil de olmuycaktı. Resmen beni kullanıp ortada bıraktı gibi hissediyorum. Bu his öyle bir şey ki beni içten içe bitiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?