İnsan evliyken birini sevebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar biraz sert yazmıyor musunuz? Bende bu durumu aşamadığım için yardım istiyorum sizden.
Sen daha sert görmemişsin. Neyse terbiyemi bozmicam. Eşinden hiç bahsetmemişsin. Eşinin sucu günahı neydi? Onu geçtim sevdiğin adam evlenmiş . Onun karısının sucu günahı neydi? O da bi kadın. Onun yerinde olduğunu düşün. Kendi eşin bunları yapsa burda zır zır zırlarsın. Sen bi an önce boşan bence. Yazık kocana da o kadına da. Aldatmanın hiç bir şekilde bahanesi olmaz olamaz. Burda bi sürü anne bebeğini kaybediyor. Onlarda gitsin kocasını aldatsın o zaman

siz adamin evinde yasayin adamin ekmegini yiyin ustune bide aldatin sonra utanmadan ailem yok meslegim yok diyin kocanizi resmen enayi yerine koyuyorsunuz o guvenceyi birakmamak icin bosanmiyorsunuz yaziklar olsun!!

Merak ettiğim bütün bunlar olurken eşiniz napıyor sadece konunun başında adı geçmiş o kadar, evli olduğunuzun farkında olabilecek kadar psikolijiniz iyi değil sanırım
Aaa ben hiç enişteyi düşünmedim ha...

Sahiden konu sahibi kocan bu konular olurken nöörüyodu?

Eşinizin size sağladığı maddi ve manevi olanakları kaybetmemek için yani.

Bu eşinize çok büyük bir haksızlık değil mi?

Nefret diye bir duygu da var degilmi?
Her nefret ettigimizi gidip bogazlamiyorsak ve vahsi hayvan gibi parcalamiyorsak demek kontrol edebiliyorsunuz kendimizi.

Ask da bir duygu nefret gibi.
Duyguyu Hissetmek ve uygulamaya gecmek arasinda bir fark var.

Bu benim bile isteye yapmak istediğim birşey değildi.
O nasıl ya..
Alay etmeyin kınamayın küçümsemeyin ben sadece yardım istiyorum nolursunuz dışlamayın.
Yav reis sende öyle bi anlatmisin ki ne diyek gel sen söyle.
Şu an yapacağın tek şey boşanmak hem psikiyatri hemde psikologa ayrı ayrı görünmek
Başka burada sana ne öğüt verek ?

Doğru düşünmediğini artık anlamış olman lazım
Adamı kullanıyorsun. Ayıp.
Cidden yorum yapıyorum. Alay kınama küçümseme dışlama falan senin kendinde hissettiğin şeyler. Çünkü doğru bişey yapmadığının farkındasın. Kimse bişey demese vicdan var. O adam da çabuk devreye girmiş pişmanım demiş hemen çarketmiş ama sende henüz sürüncemede. Aklını başına al. İletişimi kes kafanı dinle sonra gerekirse boşan.

Eşinizin size sağladığı maddi ve manevi olanakları kaybetmemek için yani.

Bu eşinize çok büyük bir haksızlık değil mi?
Ben de sürekli çalıştım genel olarak yanlış anlıyorsunuz öyle oturup kalkıp aldatmadım yani ben bile anlayamadım nasıl olduğunu

Esinizle araniz nasil evliliginiz nasil bilmiyorum bunlari iyi varsayaraktan yazicam.bi anlik bi hatayla bosluga dusmeyle bi kerelik bisey olsa tamam derdim ama kac yil olmus hala ayni noktadasiniz.bebeginizi kaybeden herkes boyle seyler yapmiyor bence.siz o boslugu esinizle doldurmaliydiniz.hata bi kere iki kere olur sizinki hata degil ve bu yaptiklarinizi ben bebegimi kaybettim psikolojim bozuk demeyin.millet annesini babasini kaybediyor herkes boyle seyler mi yapiyor.bi an once aklinizi basiniza alin esinizden ayrilin cunki sevmiyosunuz bu adamdan da uzak durun.illaki yapicam derseniz de kendiniz bilirsiniz kimsenin ahi kimsede kalmaz

Nasıl ya? Aşık oldum dediğiniz adamla iş yerinde tanışmadınız mı? Hadi mesleğiniz yok sıradan bir işçisiniz (terfi alan işçi nasıl oluyor bilmiyorum) diyelim ama sonuçta çalışabiliyorsunuz. Bahanelerin ardına sığınmayın.

Karşılıklı isteyerek birlikte olmuşsunuz. Bunun neresi kullanma oluyor tam olarak? Sanki zorla birşeyler yaşamış gibi yansıtmanız, gerçekten zorla birşeyler yaşayanlara ayıp oluyor. Onu da geçtim, pişman oldu diye kızıyorsunuz. Bugün olmasa yarın pişman olacaktı. Legal bir ilişki yaşamıyorsunuz ki sonu pembe panjurla bitsin. Resmen hayal dünyasında yaşamışsınız.

Tavsiyem, başkasına aşık olabildiğinize göre artık eşinizi sevmiyorsunuz. O yüzden lütfen boşanın...

Ama bu yaptiginiz esinize cok buyuk haksizlik resmen aldatmis oluyorsunuz.
baskasini seviyorsaniz esinizden bosanin bence

Adamın benim bu noktaya gelmem de katkısı olduğunu düşünüyor musunuz?
O gün yazdığım da bana cevap vermeseydi belki bu şekil de olmuycaktı. Resmen beni kullanıp ortada bıraktı gibi hissediyorum. Bu his öyle bir şey ki beni içten içe bitiriyor.

Yazdım yazdım sildim eşinizden boşanın

Onunla iletişimde kalarak tedavi olamazsınız . Lütfen bir an önce iletisiminizi kesin lütfen. Hayatta her şey insanlar için. Ama lütfen hatanızdan dönün . Lütfen ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm. O şerefsiz adamın sizin acziyetinizden yararlanmasına izin vermeyin

sen gel beni kullan demezsen kimse seni kullanamaz. Alan razi veren razi hic aglamayacaksin.

Bosanin.
Daha önce çalışmışsınız, yine girin bir işe çalışın, tek başınıza ailenizin desteğine de ihtiyacınız yok zaten.
Anlık birşey değil, yıllarca süren bir durumdan bahsediyorsunuz, derdiniz de adamdan intikam almak.
Eşinizi ve adamın eşini hiç düşünüyor musunuz?
Başka birini sevmenizi değil ama saçma bir şekilde bu evliliği devam etmenizi kinayabilirim sanırım.
Adamla görüşerek tedavi sürecini geçirmeye çalışmanız ise dahiyane bir fikir, tebrik ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…