İnsan evliyken birini sevebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk once esinizden ayrilmalisiniz bu sekilde dusunerek bile onu aldatmış okuyorsunuz.Gercekten seviyorsaniz zaten bu ömür boyu devam eder. Onu sevdigini kabullenip kalbinin bir kenarına koyup hayatina devam edeceksin. Seviyorsun diye kendini hirpalamanin oldurmenin bi anlami yok sevdikce öleceksin zaten hergun yavas yavas

Terfi almak derken mavi yakadan beyaz yakaya geçiş aklınıza büyük bir şey gelmesin o da çok çalışmamdan

Boşanın lütfen gururlu olun biraz eşinize çok üzüldüm. Aynısını o yapsa tepkiniz ne olurdu samimi soruyorum napardınız?

Yasak askiniz size bi umut vaat etseydi bosanirdiniz kocanizdan eminim.Kocanizi sevmiyorsunuz ancak diger adamdan da yuz bulamamamissiniz belliki..Durumunuz cok zor.Hem sevmediginiz biri ile evlisiniz hem de asik oldugunuzu sandiginiz adamdan resti yemissiniz..Silkinip kendinize gelmeniz yakindir.Kendi ayaklarinizin uzerinde durup once kocayi bosayin sonra da dimdik durmayi ve size gercrkten deger veren biri ile mutlu olmayi deneyin

Psikiyatristiniz ile tam olarak ne yasadiginizi paylaştiniz mi?Bu adama beslediginiz duygulardan,sizin sürekli adama attiginiz mesajlardan İntihar dusuncelerinizden bahsettiniz mi?

Ben de sürekli çalıştım genel olarak yanlış anlıyorsunuz öyle oturup kalkıp aldatmadım yani ben bile anlayamadım nasıl olduğunu

Ee boşansaydınız o zaman. Aile desteğini almak zorunda değilsiniz.

Başkasına aşık olduğunuzu anladığınızda boşansaydınız ya da ortamdan uzaklaşıp yuvanızı kurtarmaya çalışsaydınız yorumum farklı olurdu. Duygularınıza değil yorumum, yani.

Ama siz adam pişman olana kadar ilişki yaşamışsınız, pişman olmasa daha da devam edecektiniz belki.

Bu durumda hoş görülebilecek bir yanı kalmıyor olayın.

Madem bu kadar aşıktınız, önce boşanıp kendi ayaklarınız üzerinde durmalıydınız. Sonra da aşık olduğunuz adamla -bekarsa tabi- bir ilişkiye başlardınız.

Yüz bulamamak derken çok zoruma gitti yaptığı normal düşünemiyorken bunu kullandı buna hakkı yoktu ne gerek vardı?

Psikiyatristiniz ile tam olarak ne yasadiginizi paylaştiniz mi?Bu adama beslediginiz duygulardan,sizin sürekli adama attiginiz mesajlardan İntihar dusuncelerinizden bahsettiniz mi?
Evet paylaştım ilaçların dozunu artırdı sadece

Yüz bulamamak derken çok zoruma gitti yaptığı normal düşünemiyorken bunu kullandı buna hakkı yoktu ne gerek vardı?
Siz kaç yıllık kocanızı kullanıyorsunuz sorun yokta elin adamı sizi kullanınca mı sorun oluyor?

2 yıl boyunca ben sürekli görüşmedim yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim 3 ay önce oldu bu olay ve sadece normal arkadaş gibi konuşuyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…