- 24 Eylül 2010
- 6.074
- 19.782
- 448
O gün yazdığım da bana cevap vermeseydi belki bu şekil de olmuycaktı.
Terfi almak derken mavi yakadan beyaz yakaya geçiş aklınıza büyük bir şey gelmesin o da çok çalışmamdanNasıl ya? Aşık oldum dediğiniz adamla iş yerinde tanışmadınız mı? Hadi mesleğiniz yok sıradan bir işçisiniz (terfi alan işçi nasıl oluyor bilmiyorum) diyelim ama sonuçta çalışabiliyorsunuz. Bahanelerin ardına sığınmayın.
Okumadınız sanırım işyeri taşındı 2 yıl önce ben de işten ayrıldım ve şu an çalışmıyorumCiddi ciddi o kadar cevap yazdık da, yöneticisiyle aşk yaşayan çalışandan işsiz ev hanımına ne zaman geçtiniz anlamadım.
Ben de sürekli çalıştım genel olarak yanlış anlıyorsunuz öyle oturup kalkıp aldatmadım yani ben bile anlayamadım nasıl olduğunu
Terfi almak derken mavi yakadan beyaz yakaya geçiş aklınıza büyük bir şey gelmesin o da çok çalışmamdan
Bence herseye hakkı vardı.Yüz bulamamak derken çok zoruma gitti yaptığı normal düşünemiyorken bunu kullandı buna hakkı yoktu ne gerek vardı?
Evet paylaştım ilaçların dozunu artırdı sadecePsikiyatristiniz ile tam olarak ne yasadiginizi paylaştiniz mi?Bu adama beslediginiz duygulardan,sizin sürekli adama attiginiz mesajlardan İntihar dusuncelerinizden bahsettiniz mi?
E siz de kocanızı kullanıyorsunuz. Ne gerek var?Yüz bulamamak derken çok zoruma gitti yaptığı normal düşünemiyorken bunu kullandı buna hakkı yoktu ne gerek vardı?
Adamımı arasaydıEvet paylaştım ilaçların dozunu artırdı sadece
Neden böyle düşünüyorsunuz?Bence herseye hakkı vardı.
Siz kaç yıllık kocanızı kullanıyorsunuz sorun yokta elin adamı sizi kullanınca mı sorun oluyor?Yüz bulamamak derken çok zoruma gitti yaptığı normal düşünemiyorken bunu kullandı buna hakkı yoktu ne gerek vardı?
Hayat arkadasını aldatan erkek kadın farketmeksızın o kisinin yasadıgı her kotulugu hakettıgını dusunuyorumNeden böyle düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?