İnsan bir günde 3 kilo alabilir mi?

Metobalizman yavaş demek ki ona göre yemen lazım ya da hzırlandırman lazım hormonlar da sıkıntı yoksa büyük ihtimal hantal birisin spor yaparsan hareketli olursan vücudun yediklerini yakar.

Arkadaşlarım genelde sen hiç bir şey yemiyorsun nasıl kilo alıyorsun anlamıyoruz diyorlar
Bir gün arkadaşım benim evde kaldı o ne yediyse bende aynısını yedim
Hatta o yarım tabak fazla yedi
O ertesi sabah tartıldığında yarım kilo almıştı ben iki kilo almıştım
O 55 kilo benim kilo uçuyor

Her gun 2-3 kilo aliyor olsaniz cok kisa surede Dr. Nowzaradan hastasi olurdunuz. 😂 yeni mi basladi bu olay?

Sağlıksız besleniyorsunuz cevap basit.. Günde 2 bardak kola ve 1 tabak makarna nedir allahınız aşkına.. Aşırı şeker ve karbonhidrat yüklemesi yapıyorsunuz, vücudunuza yazık.
Şekeri kesin, karbonhidratı azaltın düzene girmeye başlar. Ama muhakkak kolayı ve gazlı içecekleri bı-ra-kın! Bırakmazsanız uzun vadede zararını görürsünüz.
İyide bunları yiyen tek insan ben değilim ki
Bir tabak makarnanın iki bardak kolanın 3 kilo yapması garip değil mi

Her gun 2-3 kilo aliyor olsaniz cok kisa surede Dr. Nowzaradan hastasi olurdunuz. 😂 yeni mi basladi bu olay?
Vallahi aç geziyorum
Aç gezmezsem sonuç bu
Geçen seneden bu yana 23 kilo verdim
Günde 2 yumurtayla bir parça tavukla gezdiğim çok oldu
Bir şekeri kesemiyorum çayda kahvede
Dediğim gibi vermem çok zor almamın çok kolay olması sinirimi bozan

Tiroide baktırdınız mı ?
Daha çok canlı, işlenmemiş gıdalar tüketin bağırsaklar düzene girsin.

Yedikleriniz sagliksiz ama gunde 3 kilo yapacak kadar degil. Bir gunde 3 kilo cok fazla hadi 1 kilo neyse. Kolayi kesseniz bile hemen farkeder. Bir bardak kolada cok seker var. Yarim litrede 5 bardak seker vardi galiba.

Bir de saat yönünde göbek deliğinin etrafında bağırsakları hareketlendirmek icin masaj yapın. Videosunu bulursam eklerim.

Buldum:

Son düzenleme:
Var
Glifor kullanıyorum artı tansiyon dengesizliği için ayrı ilacım var
Prekpktüslerne bakın derim vücutta su toplaması şişkinlik mide bağırsak problemine yol açıyor mu ?
Bnde doğum kontrol kullanıyorum birğün öyle zayıf geliyorum ki kendime kemiklerim sayılıyor nasıl rahat oluyorum..
Birğün oluyor şişmiş kilo almış ellerim yüzüm falan kötü hissediyorum vücudum kaşınıyor kendimi kötü hımbıl hissediyorum ..

Ben ne zaman diğer insanlar gibi korkusuzca besleneceğim
Ömrüm tabak hesabı yaparak geçiyor
Nöroformatı araştırmanızı tavsiye ederim.
Çünkü her şey beyinde başlar. Eğer beyninizi " Ben su içsem kilo yapıyor " diye şartlarsanız su bile kilo yapar.

Bu aldiginiz kilo degil ki. Bir gun asiri yiyin ve su tutan seyler de olsun bunun icinde, ertesi gun iki kilo fazla cikarsiniz. Ben rejimdeyim ve haftada bir gun ara verip istedigimi yiyorum, minimum iki kilo fazla cikiyorum. Kilo aldigimdan degil de vücut onu anca dort bes gunde atiyor. Pazar gunu cok yiyorum cuma gunune anca gidiyor, cumartesi pazar gunune de yine kilomu vermis oluyorum bu durumu cok tecrube ettim. Ama ayni sekilde uc dort gun yerseniz kalici kilo alabilirsiniz.

Bunlar üç kilo yapmaz. Boşaltım sistemi iyiçalışıyor mu sorması ayıp
Valla yapıyor.
Ben bu sayılanı bazen 2 günse yiyemiyorum çünkü tek öğün besleniyorum.
Metabolizma durma seviyesine gelince inanın bir elma yeseniz kilo yapıyor.
Hayatımda beni tanıyan insanlar inanamıyor nasıl doğum kilolarını veremediğime ama durum bu.
Az yiyen insan hiç veremiyor aksine alıyor çünlü vücut onu başka gelmeyecek diye sürekli depoluyor.

X