Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlarım genelde sen hiç bir şey yemiyorsun nasıl kilo alıyorsun anlamıyoruz diyorlar
Bir gün arkadaşım benim evde kaldı o ne yediyse bende aynısını yedim
Hatta o yarım tabak fazla yedi
O ertesi sabah tartıldığında yarım kilo almıştı ben iki kilo almıştım
O 55 kilo benim kilo uçuyor
İyide bunları yiyen tek insan ben değilim kiSağlıksız besleniyorsunuz cevap basit.. Günde 2 bardak kola ve 1 tabak makarna nedir allahınız aşkına.. Aşırı şeker ve karbonhidrat yüklemesi yapıyorsunuz, vücudunuza yazık.
Şekeri kesin, karbonhidratı azaltın düzene girmeye başlar. Ama muhakkak kolayı ve gazlı içecekleri bı-ra-kın! Bırakmazsanız uzun vadede zararını görürsünüz.
Vallahi aç geziyorumHer gun 2-3 kilo aliyor olsaniz cok kisa surede Dr. Nowzaradan hastasi olurdunuz. yeni mi basladi bu olay?
VarHerğün istikrarlı bir şekilde kullandığınız ilaç veya ilaçlar var mı ?
Şeker yerine stevia kullansanız ?Vallahi aç geziyorum
Aç gezmezsem sonuç bu
Geçen seneden bu yana 23 kilo verdim
Günde 2 yumurtayla bir parça tavukla gezdiğim çok oldu
Bir şekeri kesemiyorum çayda kahvede
Dediğim gibi vermem çok zor almamın çok kolay olması sinirimi bozan
Kortizon hormonuyla sıkıntım varTiroide baktırdınız mı ?
Daha çok canlı, işlenmemiş gıdalar tüketin bağırsaklar düzene girsin.
Yapacağım bu öneriyi cidden bezdimŞeker yerine stevia kullansanız ?
Prekpktüslerne bakın derim vücutta su toplaması şişkinlik mide bağırsak problemine yol açıyor mu ?Var
Glifor kullanıyorum artı tansiyon dengesizliği için ayrı ilacım var
Keşke öyle yesemde kilo alsam kabulüm onahttps://www.google.com/amp/s/m.habe...5-cop-sis-yiyen-ceren-3-kilo-aldi-2206975-amp
Bence ancak bu haberdeki gibi yiyen insanlar alabilir.
Nöroformatı araştırmanızı tavsiye ederim.Ben ne zaman diğer insanlar gibi korkusuzca besleneceğim
Ömrüm tabak hesabı yaparak geçiyor
Valla yapıyor.Bunlar üç kilo yapmaz. Boşaltım sistemi iyiçalışıyor mu sorması ayıp