incir havuc kürü ile hamile kalanlar lutfen bakarmisiniz

Aynen eşimle asilamayi veya tüp bebeği düşünmeye başladık valla ne zormuş ya hani haberler de goruyoruz doğurup çöpe atanlar sokağa atanlar var ya Allah affetsin bugün onlara ne kadar sövüp saydım biz neler çekiyoruz yaa

Aynen kuzum ama herkesin imtihanı farklı işte

selam kızlar ben adet oldum. haber vereyim dedim birde günüme daha vardı salı günü olacaktım. hayırlısı artık daha uğraşmicam kürle felan

Merhaba canım bu kür nedir nasılsın yapıyorsunuz kaç gün aralıklarla içiyorsunuz bnde deneyim

Merhaba canım bu kür nedir nasılsın yapıyorsunuz kaç gün aralıklarla içiyorsunuz bnde deneyim
Selam canim oncelikke iki orta boy havucu dogruyosun 2 bucuk su bardağı kaynamış suya atıp 20 dakika kaynatıyoruz Ayrı bir 2 buçuk bardağı kaynamış suya da 8 9 adet incir atiyosun onu da 15 dakika kaynatiyorsun sabah akşam içiyorsun ben adetim biter bitmez başladım tam 21 gün içiyorsun

Aleyküm selam canım deneyecm bakalım inşallah etkisini görürüz sende nasıl etki yaptı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…