Hadi inşallah sende vardır bebişakşam inicem incir kurunu bitiyor benim bugün kur de canim
kısmet canım hepimizin bebisleri canı gönülden olsun insallahHadi inşallah sende vardır bebiş
biraz önce gebelik testi aldım bakim dedim ne var ne yokHadi inşallah sende vardır bebiş
gerçi bazılarının 1 haftaya kala bile silik çizgi çıkıyormuş ne kadar doğru bilemiyorumbiraz önce gebelik testi aldım bakim dedim ne var ne yoktek çizgi cıktı olsada 7 gün var günüme çıkmaz dimi canım
Aynen eşimle asilamayi veya tüp bebeği düşünmeye başladık valla ne zormuş ya hani haberler de goruyoruz doğurup çöpe atanlar sokağa atanlar var ya Allah affetsin bugün onlara ne kadar sövüp saydım biz neler çekiyoruz yaaBende hiç bir şey yokkkk biraz umutlanamadim bile ama herşeyde bir hayır var kuzum Seninde dün dediğin gibi aylar çuvala girmediya bu ay da catlamayi dene bakalım inşallah bunda olumlu sonuçlar alırsın ama kaptırma kendini keyfine bak gez dolaş kafa dagit
Bende çıkmıştı silik çizgi kız yapma kaptırma kendini belirtileri dinleme bak bana sonu hüsrangerçi bazılarının 1 haftaya kala bile silik çizgi çıkıyormuş ne kadar doğru bilemiyorum
Ayy benimde 8 gün var heyecanlandım bı an sen de varmış belirtibiraz önce gebelik testi aldım bakim dedim ne var ne yoktek çizgi cıktı olsada 7 gün var günüme çıkmaz dimi canım
Aynen kuzum ama herkesin imtihanı farklı işteAynen eşimle asilamayi veya tüp bebeği düşünmeye başladık valla ne zormuş ya hani haberler de goruyoruz doğurup çöpe atanlar sokağa atanlar var ya Allah affetsin bugün onlara ne kadar sövüp saydım biz neler çekiyoruz yaa
MalesefAynen kuzum ama herkesin imtihanı farklı işte
Belirtin falan varmiAyy benimde 8 gün var heyecanlandım bı an sen de varmış belirti
Merhaba canım bu kür nedir nasılsın yapıyorsunuz kaç gün aralıklarla içiyorsunuz bnde deneyimmerhaba ceren kaç gün gecikti benim bi tanıdığın bu kürü uygulamış adeti gecikmiş test yapmış pozitifi görmüş. yine bi kadınlar kulübünde okuduğum kadarıyla birinde adet gecikmesi yapmış. kişiden kişiye değişiyor sanırım sen istersen pazartesi bi test al yap canım .hatta bana bu kuru bi tanidigim önerdi o kullandigi ay kalmis hamile birde onun tanidigi varmis 4 senedir cocuklari olmuyormus oda bu kuru uygulamis sanirim oyle kalmis hamile hayirlisi insallah bazilarinda kür ise yarıyor bazılarında yaramıyor kısmet artık rabbim ol derse oluyorbize dua etmek kaliyor
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tez vakitte güzel haberlerini alırızselam kızlar ben adet oldum. haber vereyim dedim birde günüme daha vardı salı günü olacaktım. hayırlısı artık daha uğraşmicam kürle felan
sağol canım benimHakkında hayırlısı olsun canım inşallah tez vakitte güzel haberlerini alırız
Selam canim oncelikke iki orta boy havucu dogruyosun 2 bucuk su bardağı kaynamış suya atıp 20 dakika kaynatıyoruz Ayrı bir 2 buçuk bardağı kaynamış suya da 8 9 adet incir atiyosun onu da 15 dakika kaynatiyorsun sabah akşam içiyorsun ben adetim biter bitmez başladım tam 21 gün içiyorsunMerhaba canım bu kür nedir nasılsın yapıyorsunuz kaç gün aralıklarla içiyorsunuz bnde deneyim
Aleyküm selam canım deneyecm bakalım inşallah etkisini görürüz sende nasıl etki yaptı canımSelam canim oncelikke iki orta boy havucu dogruyosun 2 bucuk su bardağı kaynamış suya atıp 20 dakika kaynatıyoruz Ayrı bir 2 buçuk bardağı kaynamış suya da 8 9 adet incir atiyosun onu da 15 dakika kaynatiyorsun sabah akşam içiyorsun ben adetim biter bitmez başladım tam 21 gün içiyorsun
İm hiç bir belirtim yok adete 4 gün var bakalım herşeyin hayırlısı olursa yazarimAleyküm selam canım deneyecm bakalım inşallah etkisini görürüz sende nasıl etki yaptı canım
Canım hakkını helal et bunları ılıyınca birbirine karıştırıp iciceksin unutmuşum yazmayiAleyküm selam canım deneyecm bakalım inşallah etkisini görürüz sende nasıl etki yaptı canım
Onun la ilgili bı fikrim yok ama bence yapmaz yakızlar ben de her gün 2 tane yiyorum olur mu öyle kist yapar diye kür yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?