Herkeste kist yapacak die biseyde yok zaten öyle olsa Saraçoğlu onermezdiOnun la ilgili bı fikrim yok ama bence yapmaz ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeste kist yapacak die biseyde yok zaten öyle olsa Saraçoğlu onermezdiOnun la ilgili bı fikrim yok ama bence yapmaz ya
İnşallah canım her şey gönlünce olsunValla can
İm hiç bir belirtim yok adete 4 gün var bakalım herşeyin hayırlısı olursa yazarim
Helal olsun cnm yaa çok teşekkür ederim deniycem bakalımCanım hakkını helal et bunları ılıyınca birbirine karıştırıp iciceksin unutmuşum yazmayi
Amin canım seninde inşallahİnşallah canım her şey gönlünce olsun![]()
PEKİ BUNU 21 GÜN YAPIP BIRAKACAK MIYIZ NE ZMAN BAŞLANIYORCanım hakkını helal et bunları ılıyınca birbirine karıştırıp iciceksin unutmuşum yazmayi
Evet canım 21 gün yeterli ben adetim biter bitmez başladım ama sen saraç oğlundan tekrar izliyip baka bilirsin şifa olsun inşallahPEKİ BUNU 21 GÜN YAPIP BIRAKACAK MIYIZ NE ZMAN BAŞLANIYOR
Merhabalar bu kürü ne zaman yapmaya başladınız? Ne zaman başlanmalı? Benimde yaklaşık 1 senedir olmuyor pco var bende soğan kürü işe yaramadı incir kürü yapayım diyorum ama o da süt yaptığından acaba prolaktin değerini yükseltirmi diye de korkuyorum.merhabalar evliyim ve çocuğumuz olmuyor her ay sonu üsranla bitiyorbana bir yakinim incir ve havuç kuru ile çevresinde ve kendisi olmak üzere gebe kalmis ve doğum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra bu incir havuç kurunu denemiş. bizimde 5 aydır uğraşıyoruz ama beklemek üzüyor beni . acaba incir ve havuç kuru ile hamile kalan varmi aranizda arkadaslar
Prolaktinin yüksekse kullanmaMerhabalar bu kürü ne zaman yapmaya başladınız? Ne zaman başlanmalı? Benimde yaklaşık 1 senedir olmuyor pco var bende soğan kürü işe yaramadı incir kürü yapayım diyorum ama o da süt yaptığından acaba prolaktin değerini yükseltirmi diye de korkuyorum.
canım ben giremedim buraya pek sende durumlar ne sonuç alabildinmiProlaktinin yüksekse kullanma
Yok canım günüm geciyo test yaptım bişey çıkmadı ama yarın kan vericem insallahcanım ben giremedim buraya pek sende durumlar ne sonuç alabildinmi
Hiç belirti falan da yokYok canım günüm geciyo test yaptım bişey çıkmadı ama yarın kan vericem insallah
ciddimisin canım baya geçmiş ama adetin.Yok canım günüm geciyo test yaptım bişey çıkmadı ama yarın kan vericem insallah
Evet benim hep düzensizdir zaten ama geçen ay asilama yapmıştık tutmadı belki adetim bu ay düzenli gider diye takip ettim ama henuz adet görmedim varsa yarın çıkar kandaciddimisin canım baya geçmiş ama adetin.hadi inşallah geç döllenme felansa belki testte göstermez daha önceden de böyle gecikmelerin oluyormuydu canım
Yüksek değil ama yükselirse yine olmazsa diye korkuyorumProlaktinin yüksekse kullanma
Daha sen bilirsin kuzum bişey diyememYüksek değil ama yükselirse yine olmazsa diye korkuyorum
hadi inşallah canım benim inşallah bebisin gelir uzun zaman olmuş bizim adetimiz iki gün vardı senle bende ayın 15 inde adet olucaktim 11 rinde oldum 4 gün erken geldi bi kaç aydır böyle bi kaç gün erken gelmeye başladı adetlerim anlamadım bende . birde birşey sorucam bu aşılama k açıncı ayda yaptın bende düşünüyorum doktora girmeyi eşimle yaparlar mı bana da. o konuda pek bi fikrim yok ta canım . bu arada gittin mi doktora kan verdin mi canimEvet benim hep düzensizdir zaten ama geçen ay asilama yapmıştık tutmadı belki adetim bu ay düzenli gider diye takip ettim ama henuz adet görmedim varsa yarın çıkar kanda
Gittim canim 0.100 çıktı hala adet yok ortada acaba geç döllenme olabilirmi diye bayağa bı sitelere baktimda yok vazgeçtim haftaya tekrar doktora gidicem muhtemelen ikinci asilamam olacak. Bende pko var eşimde de ileri hız promlemi 5 yıldır sürekli ilaçlarla denedik olmadı en son rahim filmi çekildi 2 ay bekledik korunmadik tabi onda da bişey çıkmayınca aşılama yapıldı gonal f kullandım ardından iki tane ovitrelle çatlatma iğnesi ama tutmadı nasip değilmiş bu ayda bildiğin gibi havuç incir denedik yine yok RÂBBİM inşallah bu sefer nasip eder bu arada 7 yıldır evliyimhadi inşallah canım benim inşallah bebisin gelir uzun zaman olmuş bizim adetimiz iki gün vardı senle bende ayın 15 inde adet olucaktim 11 rinde oldum 4 gün erken geldi bi kaç aydır böyle bi kaç gün erken gelmeye başladı adetlerim anlamadım bende . birde birşey sorucam bu aşılama k açıncı ayda yaptın bende düşünüyorum doktora girmeyi eşimle yaparlar mı bana da. o konuda pek bi fikrim yok ta canım . bu arada gittin mi doktora kan verdin mi canim
Canım benim ben kullandığım ay hamile kaldım. Başlamadan önce 2 rekat sunnet namazı kıldım ve dua ettim Allah'ım başlayacağım kürün sonunda mutluluk nasip et bana da bir evlat nasip et diye dua ettim. Sonra başladım küre 15 gün sadece incir 15 günde incir ve havuç.merhabalar evliyim ve çocuğumuz olmuyor her ay sonu üsranla bitiyorbana bir yakinim incir ve havuç kuru ile çevresinde ve kendisi olmak üzere gebe kalmis ve doğum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra bu incir havuç kurunu denemiş. bizimde 5 aydır uğraşıyoruz ama beklemek üzüyor beni . acaba incir ve havuç kuru ile hamile kalan varmi aranizda
Maşallah çok güzel baslamissiniz sonuçta mükemmel olmuş Allah hayırla kucağımıza almayı nasip ettin insallah Bizede en kısa zamanda nasip olur inşallahMer
Canım benim ben kullandığım ay hamile kaldım. Başlamadan önce 2 rekat sunnet namazı kıldım ve dua ettim Allah'ım başlayacağım kürün sonunda mutluluk nasip et bana da bir evlat nasip et diye dua ettim. Sonra başladım küre 15 gün sadece incir 15 günde incir ve havuç.
olsun canım rabbim hayırlısını versin inşallah sen kontrollerini ihmal etme bizim çabalamak tan başka şuan yapıcak birşeyimiz yok herşeyin tedavisi var artık. elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimiz e kalmis ol derse olucak inşallah. benimde bi tanıdığın vardı baya onlarda tedavi felan gördü onlarda 10 senemi 15 senemi ne evlilerdi artık birakmislardi olmayacağını düşündüğü zamanlar rabbim bi mucize verdi kendiliğinden oldu çok şükür oyuzden bazı insanların evlendiği ilk aydan tutuyor bebisleri bazilarida sabırla bekliyor iste ne yazikki. bende 6 aylık evliyim canım . sen 7 senedir uğraşmışsın ben seni çok iyi anlıyorum canım her ay hüsran insan çok yıpranıyorGittim canim 0.100 çıktı hala adet yok ortada acaba geç döllenme olabilirmi diye bayağa bı sitelere baktimda yok vazgeçtim haftaya tekrar doktora gidicem muhtemelen ikinci asilamam olacak. Bende pko var eşimde de ileri hız promlemi 5 yıldır sürekli ilaçlarla denedik olmadı en son rahim filmi çekildi 2 ay bekledik korunmadik tabi onda da bişey çıkmayınca aşılama yapıldı gonal f kullandım ardından iki tane ovitrelle çatlatma iğnesi ama tutmadı nasip değilmiş bu ayda bildiğin gibi havuç incir denedik yine yok RÂBBİM inşallah bu sefer nasip eder bu arada 7 yıldır evliyim