incir havuc kürü ile hamile kalanlar lutfen bakarmisiniz

maşallah canım rabbim ol derse oluyor çok şükür bende yaptım incir kurunu hatta sogan kurunudd yapmıştım ama ikiside hüsranla bitti. bazıları bu kürleri yapınca sonuçları güzelle bitiyor ama bazılarında da tutmuyor bi hevesle diyoruz hayırlısı bakalim benim de bi kaç tanıdığım var öyle incir ve soğan kuru uygulayıp kalan ben baya heyecanlıydım bu kürleri kullanırken hatta incir kuru kullandığım ay 4 yada 5 gün erken adet oldum bana yaramadı yani hayırlısı inşallah senin adına çok sevindim bu arada

Maşallah çok güzel baslamissiniz sonuçta mükemmel olmuş Allah hayırla kucağımıza almayı nasip ettin insallah Bizede en kısa zamanda nasip olur inşallah
İnşallah lütfen dua edin. Bugün hiçbir belirti
Allah sanada nasip etsin. Benim düşük riskim varmış bugün duydum dua edin lutfen

İnşallah lütfen dua edin. Bugün hiçbir belirti

Allah sanada nasip etsin. Benim düşük riskim varmış bugün duydum dua edin lutfen
amin inşallah canim isteyen herkeze tatdirsin o duyguyu. çok üzüldüm canım hiç sıkıntı yapma kendine. bol bol dinlen tabiki dualarımız senin le rabbim yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. ya şafi ismiyle siva olsun inşallah canım ins atlatırsın çok çabuk allahin izniyle

Allah gönlüne göre versin canım. Rabbim herkese sağlıklı bebisler nasip etsin. Çok üzgünüm ama elimde değil 2 hafta sevindim şimdide bebeğimi kaybedecek diye üzülüyorum. Bizim hemen tutmuyor bebiş. Ben 1 yıl bekledim öyle rabbim nasip etti inşallah kavuşturur bizi

Allah senden razı olsun canim Bu bir imtihan Rabbim kolay geçirmeyi bizlere nasip etsin Okadar eminim ki olacağından sadece vaktini bekliyor inşa Allah tez vakitte hayırlısıyla Bizede nasip olur üzmeyelim kendimizi kurban olduğum RÂBBİM nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez

Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size

Kürü bana tarif eder misiniz lütfen
Edeyim tabi canım 2 orta boy havuç dogra 1 buçuk su bardağı kaynamış suya at tam 20 dakika kaynat 9 adet inciri doğra 1 buçuk su bardağı kaynamış suya at onuda 15 dakika kaynat sonra bunlar soğuyunca bir birine karıştırıp iciceksin sabah akşam aç karnına içilir 1 bardak yeterli Bismillahirrahmanirrahim de başla inşallah şifa bulursun Rabbim kalbindeki muradı verir inşallah

Çok teşekkür ederim Amin inşallah hepimiz için

Canım geç gördüm mesajını kusura bakma. Kürü gerçekten kafama göre yaptım öyle gerçek tarife uymadim. 5 6 7 8 tane incir ortadan kes tencereye koy üstüne klorsuz su ekle yarım litre. Bunu bu şekilde 15 gün yap sabah akşam taze olacak şekilde (mesela sabahtan iki ölçü yap sabah iç akşam için de ayirabilirsin) Sonra yine aynı şekilde incirleri haşla ve başka bir tencerede 2 adet havucu doğranmış şekilde yarım litre klorsuz suda kaynat ama dikkat et havuç ve incir aynı tencerede kaynatilmaz Havuç ta 15 gün daha içilir toplamda 30 gün oluyor. Yanı 15 gün sadece incir (yumurta büyütüyor) 15 günde havuç ve incir (yumurta catlatiyor havuç) Daha sonra ilindiginda bu iki karışımı yarımşar şekilde su bardaginda icebilirsin. Adetten yikandim öyle içtim ve bir daha adet görmedim kimisinde gecikme yapmış öyle gördüm buralarda ama çok şükür gecikme değildi. Öğrendiğimde 7haftalik hamileydim

Canım geç gördüm mesajını kusura bakma. Kürü gerçekten kafama göre yaptım öyle gerçek tarife uymadim. 5 6 7 8 tane incir ortadan kes tencereye koy üstüne klorsuz su ekle yarım litre. Bunu bu şekilde 15 gün yap. Sonra yine aynı şekilde incirleri haşla ve başka bir tencerede 2 adet havucu doğranmış şekilde yarım litre klorsuz suda kaynat ama dikkat et havuç ve incir aynı tencerede kaynatilmaz. Daha sonra ilindiginda bu iki karışımı yarımşar şekilde doldurup su bardaginda icebilirsin. Adetten yikandim öyle içtim ve bir daha adet görmedim kimisinde gecikme yapmış öyle gördüm buralarda ama çok şükür gecikme değildi. Öğrendiğimde 7haftalik

Tamam çok teşekkür ederim. İnsallah bende hayırlı haberlerle dönüş yaparım

Selamlar oncelikle bende 2 ay denedim incir havuç 2 ayimda gebe kaldim 2 aylik bebegim bende adetim gecikti test yaptim hemen cikmişti adet gecikmem yoktu normalde belirti derseniz hic bir belirtim yoktu sadece farketigim goguzlerim cok yumusamişti normalde adet oncesi taş gibi olurlar ama hamile kaldigim ay yumusacikti

Allah bağışlasın. Kürü ne zaman kullanmaya başlamam gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…