• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incir havuc kürü ile hamile kalanlar lutfen bakarmisiniz

Hadi ya kız benim adetim maşallah kurulu saat gibi gününü saatini şaşırmaz zaten bu kadar umutlanmamin sebebi bu kadar gecikmesi ama üzülmek yok bu ay olmazsa çalışmaya devam aylar çuvala girmedi ya 😂
Aynen öyle sonuçta daha çok genciz ve hiçbir şey vaktinden önce gelmez ama senin adına çok mutlu oldum🤗💖✨

Koskoca bir NEGATİF 😢
[/QUOT
Koskoca bir NEGATİF 😢
kızlar giremedim ben buraya kusuruma bakmayın. ciddimisin sen canım neden mis bu kadar gecikme birşey dedi mi doktor canım . sıkma canını sakin😔 bu ay olmazsa başka bi zaman olur rabbim büyüktür canım inanki çok üzüldüm senin adina😔 bende bu sabah gittim sağlık ocağına bugün kan tahlili yapmıyormuş yarın gel dedi ama gitmicem kendimizi hirpaliyoruz akışına bırakmak lazım o negatifi görmekten insan bunalıyor 😔 hayırlısı artık .

Kist olmuş sanırım incir yaptı ay yerle bir oldum nasıl uzgünüm anlatamam Tarlusal verdi adetin 2gunu de gidicem catlatici vurunucam ama şuan inan yerle birim bence sen de bekle gününü negatif olunca dünya başına yıkılıyor insanın

Kist olmuş sanırım incir yaptı ay yerle bir oldum nasıl uzgünüm anlatamam Tarlusal verdi adetin 2gunu de gidicem catlatici vurunucam ama şuan inan yerle birim bence sen de bekle gününü negatif olunca dünya başına yıkılıyor insanın
Bence tarhusal yerine soğan suyu iç kuzum hem kistide atarsın içinde temizlenir hiç değilse ama sen bilirsin tabi

Bende bel sırt ağrısı ve yoğun beyaz akıntı vardı hoş hala da var 😐 ama bana bu ders oldu bir daha belirtilere kaptirmicam kendimi
Bende hiç bir şey yokkkk biraz umutlanamadim bile ama herşeyde bir hayır var kuzum Seninde dün dediğin gibi aylar çuvala girmediya bu ay da catlamayi dene bakalım inşallah bunda olumlu sonuçlar alırsın ama kaptırma kendini keyfine bak gez dolaş kafa dagit😘🥰😘

yaa😔çok üzüldüm canım incir kuru kist yapıyormuş ya çok kortum şuan . öyle yapicam bende canım yapicak birşey yok elimizden gelen . sende sıkma daha canını hayırlısı herşeyin ilaçini kullan geçer insallah

Bende hiç bir şey yokkkk biraz umutlanamadim bile ama herşeyde bir hayır var kuzum Seninde dün dediğin gibi aylar çuvala girmediya bu ay da catlamayi dene bakalım inşallah bunda olumlu sonuçlar alırsın ama kaptırma kendini keyfine bak gez dolaş kafa dagit😘🥰😘
aynen öyle kafamıza takmayalım .
Bence tarhusal yerine soğan suyu iç kuzum hem kistide atarsın içinde temizlenir hiç değilse ama sen bilirsin tabi
aynen canım sogan suyuda kist te felan iyi geliyor diyorlar

Back