Canim meraba naptın acaba bı sonuç alabildinmimerhabalar evliyim ve çocuğumuz olmuyor her ay sonu üsranla bitiyorbana bir yakinim incir ve havuç kuru ile çevresinde ve kendisi olmak üzere gebe kalmis ve doğum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra bu incir havuç kurunu denemiş. bizimde 5 aydır uğraşıyoruz ama beklemek üzüyor beni . acaba incir ve havuç kuru ile hamile kalan varmi aranizda arkadaslar
merhaba canım daha yeni gördüm mesajını kusura bakma.benim salı günü biticek kürüm 21 gün doluyor bakalim. hayırlısı 9 gunum kaldi adetime beklemekteyim. ama çoğu insan bu şekilde gebe kalmis.Merhabalar canim
Canim meraba naptın acaba bı sonuç alabildinmi
merhaba inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alirsin canım. çakşır suyu nu kullanmıştık bizde bir işe yaramadı ama tabiki kişiden kişiye değişir.Bende7 gündür kullanıyorum+ çakşır suyu tabi
Bende bı umut başladım bakalım herşeyin hayırlısı hepimiz icinmerhaba inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alirsin canım. çakşır suyu nu kullanmıştık bizde bir işe yaramadı ama tabiki kişiden kişiye değişir.
İnşallah incir ve havuç kurunde fayda görürsünmerhaba inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alirsin canım. çakşır suyu nu kullanmıştık bizde bir işe yaramadı ama tabiki kişiden kişiye değişir.
Bende bı umut başladım bakalım herşeyin hayırlısı hepimiz ici
İnşallah canım bende yazarım 10 gün var benimdeamin inşallah canim ben olumlu olumsuz sizi bilgilendiririm inşallah güzel sonuçlar alırız umut ediyorum
Hiç belirti falan varmı şimdilik değişik biseyler akıntı kasık ağrısı vs.amin inşallah canim ben olumlu olumsuz sizi bilgilendiririm inşallah güzel sonuçlar alırız umut ediyorum ki
Ayy hadi inşallah vardır canim o pazartesi çok uzicak şimdi ama sabırla bekle ve mutlu haberi ver benim adete 10 gün var ama hiç bir belirti yok hatta adete yakın sivilcelenmem oluyo ondan anlıyorum olacağımı sivilceler yine ciktikasik agrım oluyor benim de birde göğüslerimin yanları afedersin böyle elleyince acıyor. ben biraz araştırdım bu kasık ağrısıni sanırım incir havuç kuru yapabiliyormuş çünkü incir yumurtalarımızı buyutuyormus havucta catlattigi için ağrı yapıyormuş canım . yani benimde oyuzden kafam karışık acaba diyorum gebelik varmıdır. yumurtlama zamanımda geçti hani daha devam edermi böyle ağrı yada yerleştidemi bebiş ondan mi agriyor yani bilmiyorum.pazartesi olmadı sağlık ocağına kan vermeye gidebilirim
İnşallah Rabbim sesini duysun canim ama hiçbir belirtim yok bende pko var ona bağlıyorum 16 Şubat adet tarihim am benim düzensiz olduğu için pek umutlanamiyorum ama senin belirtilerine çok sevindim inşallah Rabbim hayırlı bir evlat nasip eder inşallah boş çevirmez ben ilk kez bitkisel biseyler denedim inşallah şifa bulurum ve buluruz Allah'tan ümit kesilmez sonuç alınca yaz buraya çünkü bütün kadınlara mutluluk veriyor böyle mesajları okumakaynen canım günler geçmiyor inan ki inşallah dua edelim inşallah ikimizdede vardır bendede oluyor o sivilcelenme ama adette 1 hafta kala felan olsun sen yine umutsuzlulluga kapılma kapılmayalım vardır bi hayrimizi bu ay olmazsa başka bi ay vardır illaki bizimde bebiş haberini alacağımız gün.. kasiklarinda ağrı felan olmadimi senin canım çok garip bazı sitelerde okudum kaşık ağrısı yaparmış arada hissedermisiz bende kullandığımız küre vuruyorum acaba o mu yapıyor diye ama sende olmamış garip gerçekten.nese hayırlısı olsun hakkımızda canım aslin da adetimiz 2 gün oynuyor senle sende mi acaba kan tahlili felan yaptirsan kan tahlilinde 1 haftalık ta olsa çıkıyormuş sanırım oyl e diyorlar ama ben pazartesi yaptırmayı dusunuyorum salı günü çıkar sanırım sonuç hayırlısı artık rabbim kucagimizi boş bırakmasın
Yapar canım ama yinede bekle insallah vardırBende 2 aydır uyguluyorum ilk defa adetim gecikiyor acaba gecikme yapar mı incir
4gun oldu bakalım artık pazartesi günü gidicem doktora inşallah hayırlı haberler alırımYapar canım ama yinede bekle insallah vardır
Hadi inşallah vardır Bizede haber ver4gun oldu bakalım artık pazartesi günü gidicem doktora inşallah hayırlı haberler alırım
Ay inşallah eğer hayırlı haber alırsam burda baş bas bağırıncamHadi inşallah vardır Bizede haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?