Çocuk yapmak için en uygun yaş ( Prezervatifle gebelik riski)

Bence insan evlendikten sonra korunsa bile her an ebeveyn olma ihtimaline hazır olarak evlenmesi gerekiyor. Çünkü düzenli bir cinsel hayatın var bu kaçınılamaz bir şey. Eğer ki hamile isen vardır bir hikmeti diye düşünüyorum 26 çok da küçük bir yaş değil sanki :)

Çok doğru çok teşekkür ederim. Kan testi negatif geldiği için aşırı rahatladım üstümden yük indi :) Tekrardan yasmine başlicam ve dediğiniz gibi 29-30 aralığını beklicem.
1 yıl doğum kontrol hapı kullandım hiç bir yan etkisini yaşamadığımı düşünüyordum ama en son beni çok etkilediği için bbırakmaya karar verdim. Bir zararı yok denilmesine de inanmıyorum. Evet kısır yapıyor kanser yapıyor gibi şeyler tamamen hurafe ama prospektüsünde bile bir dünya yan etki var. Ben bu etkilerden depresyonu gerçekten yaşadım ki bazı doktorlar bu etkiden dolayı tavsiye etmeden önce hayatında olumsuz bir şeyler var mi diye soruyor. Diğer yan etkileri de yine sık karşılaşılıyor bence prezervatif ile devam edin

Geri çekilme bile yapmıyorlar zaten.

Çatır çatır içe boşaltma yapıyorlar aman bir şey olmaz diyerek sorana da korunduk geri çekildik hap kullandık condom kullandık yine oldu diyorlar linçlenmemek için .

Geri çekindir, ilişki biter bitmez ayağa kalk idrar yap hamile kalmazsın. (Eski fahişeler bu şekilde korunuyorlarmış.)

Bir şey olmaz diye içe boşalt sonra ayaklarını duvara dik uyu. Hamilelik olur.
Her şeyden bağımsız buna takıldım ben. İlişkiden sonra tuvalete çıkmak sağlıklıymış, benim çok geliyor. Korunma yöntemi olduğunu duyunca şok oldum şu an…

Dipnot: Biriniz delik aynı değil demiş biliyorum onu tabii ki ama eski usul falan bi neler oluyor acaba dedim 😂😂

Ilk kizimi 27 yasında dogurdum planlayıp isteyerek cocuk sahibi olduk.Yeni dogum yaptım ikinci kızıma geri cekilme ve prezervatifle hamile kaldim nasil oldu hala anlamıs değiliz en başinda takar ve cok dikkat ederdik planli bir gebelik değildi bir de üstüne riskli gebelikti sayamayacagim kadar cok badireler atlattik dogurana kadar çatladım resmen cok zorlandim simdi iyi ki olmus iyi ki var diyorum cok sükür olmus ama hamilelik ve getirdigi risklere hazır degilseniz kimse sizi buna mecbur tutamaz dogurup dogurmamak sizin karariniz tamamen
Ciddi misiniz? Yırtık veya sızıntı olup olmadığına dikkat ettiniz mi?

X