incir havuc kürü ile hamile kalanlar lutfen bakarmisiniz

Merhabalar bu kürü ne zaman yapmaya başladınız? Ne zaman başlanmalı? Benimde yaklaşık 1 senedir olmuyor pco var bende soğan kürü işe yaramadı incir kürü yapayım diyorum ama o da süt yaptığından acaba prolaktin değerini yükseltirmi diye de korkuyorum.

Prolaktinin yüksekse kullanma

ciddimisin canım baya geçmiş ama adetin. hadi inşallah geç döllenme felansa belki testte göstermez daha önceden de böyle gecikmelerin oluyormuydu canım
Evet benim hep düzensizdir zaten ama geçen ay asilama yapmıştık tutmadı belki adetim bu ay düzenli gider diye takip ettim ama henuz adet görmedim varsa yarın çıkar kanda

Evet benim hep düzensizdir zaten ama geçen ay asilama yapmıştık tutmadı belki adetim bu ay düzenli gider diye takip ettim ama henuz adet görmedim varsa yarın çıkar kanda
hadi inşallah canım benim inşallah bebisin gelir uzun zaman olmuş bizim adetimiz iki gün vardı senle bende ayın 15 inde adet olucaktim 11 rinde oldum 4 gün erken geldi bi kaç aydır böyle bi kaç gün erken gelmeye başladı adetlerim anlamadım bende . birde birşey sorucam bu aşılama k açıncı ayda yaptın bende düşünüyorum doktora girmeyi eşimle yaparlar mı bana da. o konuda pek bi fikrim yok ta canım . bu arada gittin mi doktora kan verdin mi canim

Gittim canim 0.100 çıktı hala adet yok ortada acaba geç döllenme olabilirmi diye bayağa bı sitelere baktimda yok vazgeçtim haftaya tekrar doktora gidicem muhtemelen ikinci asilamam olacak. Bende pko var eşimde de ileri hız promlemi 5 yıldır sürekli ilaçlarla denedik olmadı en son rahim filmi çekildi 2 ay bekledik korunmadik tabi onda da bişey çıkmayınca aşılama yapıldı gonal f kullandım ardından iki tane ovitrelle çatlatma iğnesi ama tutmadı nasip değilmiş bu ayda bildiğin gibi havuç incir denedik yine yok RÂBBİM inşallah bu sefer nasip eder bu arada 7 yıldır evliyim

Mer
Canım benim ben kullandığım ay hamile kaldım. Başlamadan önce 2 rekat sunnet namazı kıldım ve dua ettim Allah'ım başlayacağım kürün sonunda mutluluk nasip et bana da bir evlat nasip et diye dua ettim. Sonra başladım küre 15 gün sadece incir 15 günde incir ve havuç.

Maşallah çok güzel baslamissiniz sonuçta mükemmel olmuş Allah hayırla kucağımıza almayı nasip ettin insallah Bizede en kısa zamanda nasip olur inşallah

olsun canım rabbim hayırlısını versin inşallah sen kontrollerini ihmal etme bizim çabalamak tan başka şuan yapıcak birşeyimiz yok herşeyin tedavisi var artık. elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimiz e kalmis ol derse olucak inşallah. benimde bi tanıdığın vardı baya onlarda tedavi felan gördü onlarda 10 senemi 15 senemi ne evlilerdi artık birakmislardi olmayacağını düşündüğü zamanlar rabbim bi mucize verdi kendiliğinden oldu çok şükür oyuzden bazı insanların evlendiği ilk aydan tutuyor bebisleri bazilarida sabırla bekliyor iste ne yazikki. bende 6 aylık evliyim canım . sen 7 senedir uğraşmışsın ben seni çok iyi anlıyorum canım her ay hüsran insan çok yıpranıyor sen hiç canını sıkma olurmu dua et bol bol. elbette bir gun meleklerimiz inşllah bizlere gelicek bizde o annelik duygularını yasicaz inşallah sabırla beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…