incir havuc kürü ile hamile kalanlar lutfen bakarmisiniz

Merhaba canım benimde 17. Günüm incir ve havucta inanılmaz kasik ağrım var iyi biseymi kötümü bilemedim

Yaaa baya baya etkili yani çok üzüldüm, teşekkür ederim
Herkese merhaba. Yeni katıldım.
İncir kürü ile gebe kalanlar umudum oldu resmen..
Yaklaşık 2 senedir evliyim ama eşimin sprem sayısında düşüklük ve hareketliliği olmasi gerektiğinden düşük çıkti. 1haftadir tedaviye başladı. Sizce ben bu durumda incir veya soğan kürü ne baslamali mıyım? Daha önce de polikistik vardi bende cok kez tedavi oldum sonunda esim gidince o ilk kez başladı tedaviye beklemeli miyim yoksa bende bi uçtan başlamalımi?

Kızlar lütfen bana da yardımcı olun pko var bende de 2 senedir hamile kalamadım. soğan kürü bu gün bitti incir kürüne ne zaman başlamam lazım lütfen cevap verin.

Bu kürlerden önce bütün testlerinizi yaptınızmı?
Hsg/hormon/rahim ultrason ve eşinize sperm testi?

Merhaba ikisine bir çocuğum olmuyor 3 seneye girdik hastaneye gittim Benimkiler normal çıktı Eşimin sperm sayısı düşük çıktı Ondan sonra gitmedim hastaneye eşimde pek hasta ortamlarda sevmez gitmiyor bizim yakınlar kullanmış bir tane macun yapıyorlarmış aktardan sperm canlandırıcı malum bu konu hakkında bilgisi olan var mı ya da yakınları falan kullanan var mı iyi bir şey mi kızar Sizden haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…