Evet ben ilk kez bu tarz biseyler deniyorum geçen ay asilama yapmıştık tutmadı doktor bir ay dinlen tekrar deneyelim diyince bu ayı boş geçirmek istemedim bunlara basladikSiz yeni mi başladınız benim 2.ayım bu 2aydir tüketiyorum günde 3 tane yiyorum 12gun ara veriyorum tekrar başlıyorum
Ben 2 sene önce de yapmıştım o ay hamile kaldım ne yazık ki kaybettim şimdi tekrar başladım incir kesinlikle çok faydalı çevremde yapan kişiler bile mutlu haberini aldım darısı bizlere inşallahEvet ben ilk kez bu tarz biseyler deniyorum geçen ay asilama yapmıştık tutmadı doktor bir ay dinlen tekrar deneyelim diyince bu ayı boş geçirmek istemedim bunlara basladik
İnşallah Rabbim nasip eder çok çok istiyorum ama yaklaşık 13 gündür kullanıyorum ama hiçbir belirti yokkkBen 2 sene önce de yapmıştım o ay hamile kaldım ne yazık ki kaybettim şimdi tekrar başladım incir kesinlikle çok faydalı çevremde yapan kişiler bile mutlu haberini aldım darısı bizlere inşallah
İki sene önce hamile kaldım demisiiniz ama düşmüş geçmiş olsun Rabbim bı daha aynı acıyı yaşatmasın peki o hamileliğiniz de belirtileriniz varmiymiBen 2 sene önce de yapmıştım o ay hamile kaldım ne yazık ki kaybettim şimdi tekrar başladım incir kesinlikle çok faydalı çevremde yapan kişiler bile mutlu haberini aldım darısı bizlere inşallah
Aksine onda resmen adet belirtileri yaşadım gecikmenin 1gun sonrası idrak testi yaptım çift çizgi çıkmıştı ama hiç belirti yoktu aksine hep adet belirtileri vardıİki sene önce hamile kaldım demisiiniz ama düşmüş geçmiş olsun Rabbim bı daha aynı acıyı yaşatmasın peki o hamileliğiniz de belirtileriniz varmiymi
İnşallah hayırlısı ile olur Rabbim bize de yaşatsın Meryem süresi de okuyun ben Meryem süresi de okuyorum elimden geldiğinceİnşallah Rabbim nasip eder çok çok istiyorum ama yaklaşık 13 gündür kullanıyorum ama hiçbir belirti yokkk
Aksine onda resmen adet belirtileri yaşadım gecikmenin 1gun sonrası idrak testi yaptım çift çizgi çıkmıştı ama hiç belirti yoktu aksine hep adet belirtileri vardı
Okurum bende inşallah yarinİnşallah hayırlısı ile olur Rabbim bize de yaşatsın Meryem süresi de okuyun ben Meryem süresi de okuyorum elimden geldiğince
hadi inşallah rabbim gönlünüze göre verir inşallah canimBen aldım randevu valla şimdiden heyecandan öleceğim inşallah yarın güzel hayırlı haberler veririz
Amin canım Rabbim hepimize güzel haberler nasip etsinhadi inşallah rabbim gönlünüze göre verir inşallah canimbekliyoruz güzel haberlerini bak önceden de denemişsin ama düşükle sonuclanmis rabbim inşallah o güzel heycan ı inşallah tattırır tekrardan . sağlıklı sihatli gelsin meleklerimiz
Ayy inşallah canım yaa buna çok ihtiyacımız varAmin canım Rabbim hepimize güzel haberler nasip etsinbu ay aşk bebeği gelsin
Hazır 14 şubat geliyor canlı kanlı hediye veririzAyy inşallah canım yaa buna çok ihtiyacımız var
Hahaha Benim ki kalpten gider kesinHazır 14 şubat geliyor canlı kanlı hediye veririz
Benim ki de benden heyecanlı adam izin almış yarın öğleden sonra gidecek işeHahaha Benim ki kalpten gider kesin
Benim ki de benden heyecanlı adam izin almış yarın öğleden sonra gidecek işebir de negatif çıkarsa sen gör duvara nasıl toslar
Aminn canim valla bende herkese ediyorum hayırlısı ile Rabbim isteyen herkese nasip etsin senin 9gun var dimi regl eZaten en çokta bizi onlara vermek istediğimiz güzel haberin olması etkiliyor Rahat ol herşeyde var bir hayır verende Allah alanda sen kalbini ferah tut inşallah güzel haberler alırsın Bizede haber verirsin tüm kalbimle sana dua edicem ve senin benim gibi isteyen herkese
Kız nerelerdesin ses verhadiyaaa keske suanki merakin o gun olsaymishemencik yapar ogrenirdin ayy bu heycanlar bizi mahfedecek cerennn o kaşık ağrıları bendede var acaba yaptigimiz kur mu yapıyor diye günlerce kafayı yiyorum beni aydinlatirmisin birazz
Evet ama bende pko da var duzensizlik olmazsa 16 Şubat'ta test yapicamAminn canim valla bende herkese ediyorum hayırlısı ile Rabbim isteyen herkese nasip etsin senin 9gun var dimi regl e
Hadi ya kız benim adetim maşallah kurulu saat gibi gününü saatini şaşırmaz zaten bu kadar umutlanmamin sebebi bu kadar gecikmesi ama üzülmek yok bu ay olmazsa çalışmaya devam aylar çuvala girmedi yaEvet ama bende pko da var duzensizlik olmazsa 16 Şubat'ta test yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?