İncir ve havuç kürü deneyip olumlu sonuç alan var mı ?

Adet bitiminin ikinci günü 6-8 adet kuru inciri ikiye böl iki bardak suda kaynat. Ayrı yettem 3-4 havucu 2-3 böl 2 bardak suda kaynat. Sonrasında ikisini ayrı kablara süz. Sonrasında bir sürahiye iki suyuda birleştirip sabah ve akşam aç veya tok farketmez gün içinde iç. İster hergün kaynat ister biraz fazla kaynat iki gün iç. Ama hergün taze yapıp içersen daha iyi.. incir yumurtlamayı gerçekleştiriyor havuç ise çatlamaya yardımcı. 21 gün içilecek
Allah razı olsun canım Allah sana bebek nasip etsin

Adetim bittiği ertesi gün bende başladım incir havuc kurune. 1 aralıkta 21 gün oldu ve bitirdim o gün çok akintim oldu ovulasyon testi yaptım ve pik seviyeyi gördüm 7 aralıkta adet olmam gerekiyordu olmadım bakalım bende işe yaradı mı bende merak ediyorum

Merhaba,
İbrahim saraçoğlunun belirttiği incir ve havuç kürü yapıp hamile kalabilen var mı ?

Bende yumurta tembelliği var yumurtam var fakat çatlamıyor bu yüzden adetlerimde çokca düzensiz. Bir çok doktora gittim eşim de bir problem yok bende de yumurtlama bozuklugu dendi. Geçen ay hsg rahim flimi çekindim kan testleri ve smear testi verdim hepsi normaldi.
Bu kürü 2 gündür deniyorum 21 gün aksatmadan yapmaya çalışacağım.
Yapan var mı merak ediyorum
İncir kürü yumurta kalitesini artırıyor ama prolaktin yani süt hormonunu da artırıyor. Ve proşaltin yüksekliği gebeliğe engel. Benim incir küründen sonra çok yükselmişti 4 ayda falan anca kendine geldi 😀

Adetim bittiği ertesi gün bende başladım incir havuc kurune. 1 aralıkta 21 gün oldu ve bitirdim o gün çok akintim oldu ovulasyon testi yaptım ve pik seviyeyi gördüm 7 aralıkta adet olmam gerekiyordu olmadım bakalım bende işe yaradı mı bende merak ediyorum
Sonucunuzu merak ettim

X