Aynen öyle sonuçta daha çok genciz ve hiçbir şey vaktinden önce gelmez ama senin adına çok mutlu oldumHadi ya kız benim adetim maşallah kurulu saat gibi gününü saatini şaşırmaz zaten bu kadar umutlanmamin sebebi bu kadar gecikmesi ama üzülmek yok bu ay olmazsa çalışmaya devam aylar çuvala girmedi ya
Cok teşekkür ederim ama kesin bir şey yok büyük gün yarınAynen öyle sonuçta daha çok genciz ve hiçbir şey vaktinden önce gelmez ama senin adına çok mutlu oldum
AminnnnnnCok teşekkür ederim ama kesin bir şey yok büyük gün yarınRabbim mutluluğumuzu boşa cikarmasın
Cerencimm naptinn senden haberleri bekliyoruzzzCok teşekkür ederim ama kesin bir şey yok büyük gün yarınRabbim mutluluğumuzu boşa cikarmasın
Ayyy sormayın beni heyecandan öleceğim hazırlanıyorum gidicem 12 de randevumCerencimm naptinn senden haberleri bekliyoruzzz
Koskoca bir NEGATİF
[/QUOTkızlar giremedim ben buraya kusuruma bakmayın. ciddimisin sen canım neden mis bu kadar gecikme birşey dedi mi doktor canım . sıkma canını sakinKoskoca bir NEGATİFbu ay olmazsa başka bi zaman olur rabbim büyüktür canım inanki çok üzüldüm senin adina bende bu sabah gittim sağlık ocağına bugün kan tahlili yapmıyormuş yarın gel dedi ama gitmicem kendimizi hirpaliyoruz akışına bırakmak lazım o negatifi görmekten insan bunalıyor hayırlısı artık .
Olsun canını sıkma kuzum sonuçta bu gün değilse yarın olacak Allah büyüktür O nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez Rabbim sana Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallahKoskoca bir NEGATİF
Bence tarhusal yerine soğan suyu iç kuzum hem kistide atarsın içinde temizlenir hiç değilse ama sen bilirsin tabiKist olmuş sanırım incir yaptı ay yerle bir oldum nasıl uzgünüm anlatamam Tarlusal verdi adetin 2gunu de gidicem catlatici vurunucam ama şuan inan yerle birim bence sen de bekle gününü negatif olunca dünya başına yıkılıyor insanın
Kız inciri de bırakmayı düşünüyorum bende ay bende kist yoktu küçük te olsa olmuş incir mi yaptı acabaBence tarhusal yerine soğan suyu iç kuzum hem kistide atarsın içinde temizlenir hiç değilse ama sen bilirsin tabi
Evet incir yapar kuzum zaten çoğu kadın yazmış geciktiriyor diye adetiKız inciri de bırakmayı düşünüyorum bende ay bende kist yoktu küçük te olsa olmuş incir mi yaptı acaba
Senin sanki bayaga bı belirtilerin vardı ama dimi canim yanlış hatirlamiyorsamKız inciri de bırakmayı düşünüyorum bende ay bende kist yoktu küçük te olsa olmuş incir mi yaptı acaba
Bende bel sırt ağrısı ve yoğun beyaz akıntı vardı hoş hala da varSenin sanki bayaga bı belirtilerin vardı ama dimi canim yanlış hatirlamiyorsam
Bende hiç bir şey yokkkk biraz umutlanamadim bile ama herşeyde bir hayır var kuzum Seninde dün dediğin gibi aylar çuvala girmediya bu ay da catlamayi dene bakalım inşallah bunda olumlu sonuçlar alırsın ama kaptırma kendini keyfine bak gez dolaş kafa dagitBende bel sırt ağrısı ve yoğun beyaz akıntı vardı hoş hala da varama bana bu ders oldu bir daha belirtilere kaptirmicam kendimi
yaaKist olmuş sanırım incir yaptı ay yerle bir oldum nasıl uzgünüm anlatamam Tarlusal verdi adetin 2gunu de gidicem catlatici vurunucam ama şuan inan yerle birim bence sen de bekle gününü negatif olunca dünya başına yıkılıyor insanın
aynen öyle kafamıza takmayalım .Bende hiç bir şey yokkkk biraz umutlanamadim bile ama herşeyde bir hayır var kuzum Seninde dün dediğin gibi aylar çuvala girmediya bu ay da catlamayi dene bakalım inşallah bunda olumlu sonuçlar alırsın ama kaptırma kendini keyfine bak gez dolaş kafa dagit
aynen canım sogan suyuda kist te felan iyi geliyor diyorlarBence tarhusal yerine soğan suyu iç kuzum hem kistide atarsın içinde temizlenir hiç değilse ama sen bilirsin tabi
canım ben salı günü adet günüm 7 gün kaldı ama sanırım çokta umutlu degilim hayırlısı artıkPuffmelek:Senin kaç günün var canim
akşam inicem incir kurunu bitiyor benim bugün kur de canimPuffmelek:Senin kaç günün var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?