Imkansız biliyorum fakat lütfen yardım eder misiniz?

Hayret ettim şimdi.Ben de samsundayım bir an tanıdığım birinin durumuna benzettim ama gerisini okuyunca yok dedim.Kadınlar gerçekten çok fazla cesur davranıyorlar,herkesin özel hayatına saygım var ve Allah'ım şaşırtmasın kimseyi kınamam ama hiç muhafazakar kız kalmamış mı anlamadım.Bence bu hikayeden artık ne köy olur ne kasaba aileyi üzmeme taraftarıyım.

al işe böyle git gide bir tanışa denk gelicem. sevdiğim insan samsunlu ben de samsuna geldim. Fakat samsunda yaşamıyorum. Tanıdığınız birinin durumu derken ne derece...
evet bu hikayeden de benden de ne köy olur ne kasaba... farkındayım. Beni de zaten cehennem de paklamaz... ben de aile üzülmesin diye artık dur dedim zaten...

Hayır kesinlikle size demedim o lafı ben ilişki için söyledim,bu kadar genç birinin ömrü oldukça önüne daha çok güzel fırsatlar çıkar muhakkak.Tanıdığım kişi de böyle bir adamı sevdi uzaktan bir akrabasıydı aynı birliktelik yaşadı ama hamilelik ve çocuk aldırmak gibi bir durumu olmadı.Babası öğrendiğinde fırtınalar koptuğunu biliyorum,uzun süredir görmediğim biri.

Hayır kesinlikle size demedim o lafı ben ilişki için söyledim,bu kadar genç birinin ömrü oldukça önüne daha çok güzel fırsatlar çıkar muhakkak.Tanıdığım kişi de böyle bir adamı sevdi uzaktan bir akrabasıydı aynı birliktelik yaşadı ama hamilelik ve çocuk aldırmak gibi bir durumu olmadı.Babası öğrendiğinde fırtınalar koptuğunu biliyorum,uzun süredir görmediğim biri.

evet benim de babam ailem öğrendiğinde fırtınalar değil dünya kopar resmen. Bundan sonra önüme çıkan fırsatları geçtim ben. öyle bir şansım olmaz artık da... ayakta durum kendi hayatımı tek yaşayabilsem ne ala..

Haddime düşer mi bilmiyorum ama ayakta durmak isteyen birine benim tavsiyem babana bile güvenme olurdu.Sevmek,saymak,aşık olmak normal ama körü körüne güvenmek istismar edilmeye davetiye diye düşünüyorum.Özellikle ailenden biri bile değilse beklenecek son bana göre bilmiyorum çok karamsar olabilirim.

seviyorsan ve aklın o adamdaysan aileni boşver evlen derim ben.hata ise kendi hatan,doğru ise kendi doğrun.bitti.zaten yanlış bir yola girmişsin, çıkabilmen için seviyorum dediğin kişiyle evlenip doğru çıkarımı senin yapman gerek.sevgiler ve ii şanslar...

Gercekten kimseyi kinamamak lazim... Buyuk konusmamak lazim ama akil var mantik var yahu...

Eger baban bu kadar tutucu bir adamsa, ki herhalde herzaman oyleydi,sen o adamla birlikte olduktan sonra olmadi, babam boyle biri olmasina ragmen neden boyle bir birliktelige giriyorsun????? Hadi girdin o zaman babani karsina almayi da goze alacaksin.. Geleceginizin olmadigini bile bile birlikte olup bide hamile kalmissin.. Kusura bakma ama bu sorumsuzluktur..

Bence bundan sonra bir psikologa git, o adamdan ayril, cevreni degistir ve yeni bir hayata basla... Ya babanin istedigi gibi ol ve yasa, yada babani karsina al ve kendi istedigini yasa, ama arada kalip yaptigin hatalarin faturasini sucsuz olanlara kesme...

Son olarak bence o adamdan bu saaten sonra sana hayir gelmez...

Gercekten kimseyi kinamamak lazim... Buyuk konusmamak lazim ama akil var mantik var yahu...

Eger baban bu kadar tutucu bir adamsa, ki herhalde herzaman oyleydi,sen o adamla birlikte olduktan sonra olmadi, babam boyle biri olmasina ragmen neden boyle bir birliktelige giriyorsun????? Hadi girdin o zaman babani karsina almayi da goze alacaksin.. Geleceginizin olmadigini bile bile birlikte olup bide hamile kalmissin.. Kusura bakma ama bu sorumsuzluktur..

Bence bundan sonra bir psikologa git, o adamdan ayril, cevreni degistir ve yeni bir hayata basla... Ya babanin istedigi gibi ol ve yasa, yada babani karsina al ve kendi istedigini yasa, ama arada kalip yaptigin hatalarin faturasini sucsuz olanlara kesme...

Son olarak bence o adamdan bu saaten sonra sana hayir gelmez...

haklısınız. Şuan zaten ayrıldık. Annemle biyerlere gitsek bile kızıyor. Bütün özgürlüğümü elimden aldığı yetmiyormuş gibi gittiğim yerleri kıskanıyor kızıyor.Ya gel ya da ne bok yersen ye diyor. 4 gün önce ayrıldık. dün gece msj attı aradı bağırıp çağırdı. Ailenin istediği gibi ol. Sana birini bulup evlendirirler onlar için kendini feda et diyip duruyor. kötü kötü konuşuyor. artık beynim sulandı. Eskisi gibi ağlamak istemiyorum çünkü kendimi kaybedecem diye korkuyorum biliyorum. ondan dolayı dedikleri ve söylediklerini artık takmak istemiyorum kendimi başka birşeylere vermek istiyorum. ARtık hayatıma biri girsin de istemiyorum olmaz da zaten. Kendi ailem ile mutlu olmaya bakacam. dokunsanız ağlarım ama tutmaya sabretmeye çalışıyorum. insan evladını bilerek öldürmesi gibi acı birşey yok. Ve onun acısını halen daha yaşıyorum. Allahım affetsin beni bir daha öyle bir hata yapmayacağım. Ömrümün sonuna kadar evimde ailemle oturacağım allah izin verirse.:KK14::KK14::KK14::KK14:

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

benim bir sıkıntım var. Ben yeni nick almıştım bilmem hatırlıyor musunuz? size bildirmiştim hatta. Sahtekarlığa girmesin diye söylemiştim şu nick benim diye. Şimdi 2. üyelikten iptal ettiler. Gerekirse ben bu nicki kullanmayayım bunu iptal edin. o nicki tekrar aktif edebilme şansınız var mı? ben burada yeni sayılırım. Nasıl ne yapılması gerektiğini tam olarak bilmiyorum. yardımcı olur musunuz bu konuda. Lütfen.

benim bir sıkıntım var. Ben yeni nick almıştım bilmem hatırlıyor musunuz? size bildirmiştim hatta. Sahtekarlığa girmesin diye söylemiştim şu nick benim diye. Şimdi 2. üyelikten iptal ettiler. Gerekirse ben bu nicki kullanmayayım bunu iptal edin. o nicki tekrar aktif edebilme şansınız var mı? ben burada yeni sayılırım. Nasıl ne yapılması gerektiğini tam olarak bilmiyorum. yardımcı olur musunuz bu konuda. Lütfen.

Bu konuyu kazene anlatman gerekiyor tatlım. Bak burdan ona msj yaz, hangi üyeliğinin aktif olmasını istediğini söyle o sana yardım edecektir. Ama onu arkadaş olarak eklemen gerekebilir

http://www.kadinlarkulubu.com/private.php?do=newpm&u=5

Son düzenleme:
Haddime düşer mi bilmiyorum ama ayakta durmak isteyen birine benim tavsiyem babana bile güvenme olurdu.Sevmek,saymak,aşık olmak normal ama körü körüne güvenmek istismar edilmeye davetiye diye düşünüyorum.Özellikle ailenden biri bile değilse beklenecek son bana göre bilmiyorum çok karamsar olabilirim.

zaten hayatımla birlikte ben de karaar giyip karamsar oldm. bilmiyorum bundan sonra nasıl düzene girerim. ne olur.. kafam allak bullak çok karışık.:KK14:

Bu durumda rolü olan herkes suçlu biliyor musunuz!!? seni seven adam suçlu çünkü; yaşadığı tecrübelere rağmen başınızdan geçen olaylara "Aşk" demiş ve bunu kullanmış..sen suçlusun çünkü; daha ailene bir şey söylemeden kendi kendine karar verip olayacak şeyler yapmışsın..ve baban suçlu çünkü seni bu duruma getirecek kadar korkutmuş..

arkadaşlar şöyle bir şey var ; bir insanı ne kadar sıkarsanız , o kadar çok yanlışa yöneltirsiniz..ben bunu çok yakın arkadaşımdan biliyorum ve babama her fırsatta bunun için teşekkür ediyorum iyi ki beni sıkarak koruduğunu zannedip aslında daha çok yanlışa yöneltmediği için..

o yüzden bu olayda tek bir kişiye suçu yüklemek yanlış..herkes teek tek suçlu bunu kimse inkar edemez..ama olan olmuş o ayrı tabii..şimdi şu durumda senin yapabileceğin iki şey var:

1.Ben ailemden vazgeçebilirim onlarsız da yapabilirim diyorsan , al sevdiğin adamı git evlen ailenden uzak onunla beraber yaşa..

2.Ha ben aileme sırtımı dönemem diyorsan ailemsiz yaşayamam diyorsan o zaman ailene sımsıkı sarılıcaksın...okulun/işin/aktiviten vs. neyin varsa artık ona odaklanıcaksın , o adamı ve yaşadıklarınızı unutmaya bakıcaksın.

evet yaşadıklarınız kolay şeyler değil ama hayatta daha neler var..insanlar neler neleer yaşıyor da unutuyor ..üstesinden gelinmeyecek problem yoktur..içiniz rahat değilse açın ellerinizi dua edin , alın bir kur'an okuyun içinizin bir nebze de olsa rahatlaması için..Allah'tan sabır dileyin , af dileyin..Hakkınızda en hayırlısı olsun..

Bu durumda rolü olan herkes suçlu biliyor musunuz!!? seni seven adam suçlu çünkü; yaşadığı tecrübelere rağmen başınızdan geçen olaylara "Aşk" demiş ve bunu kullanmış..sen suçlusun çünkü; daha ailene bir şey söylemeden kendi kendine karar verip olayacak şeyler yapmışsın..ve baban suçlu çünkü seni bu duruma getirecek kadar korkutmuş..

arkadaşlar şöyle bir şey var ; bir insanı ne kadar sıkarsanız , o kadar çok yanlışa yöneltirsiniz..ben bunu çok yakın arkadaşımdan biliyorum ve babama her fırsatta bunun için teşekkür ediyorum iyi ki beni sıkarak koruduğunu zannedip aslında daha çok yanlışa yöneltmediği için..

o yüzden bu olayda tek bir kişiye suçu yüklemek yanlış..herkes teek tek suçlu bunu kimse inkar edemez..ama olan olmuş o ayrı tabii..şimdi şu durumda senin yapabileceğin iki şey var:

1.Ben ailemden vazgeçebilirim onlarsız da yapabilirim diyorsan , al sevdiğin adamı git evlen ailenden uzak onunla beraber yaşa..

2.Ha ben aileme sırtımı dönemem diyorsan ailemsiz yaşayamam diyorsan o zaman ailene sımsıkı sarılıcaksın...okulun/işin/aktiviten vs. neyin varsa artık ona odaklanıcaksın , o adamı ve yaşadıklarınızı unutmaya bakıcaksın.

evet yaşadıklarınız kolay şeyler değil ama hayatta daha neler var..insanlar neler neleer yaşıyor da unutuyor ..üstesinden gelinmeyecek problem yoktur..içiniz rahat değilse açın ellerinizi dua edin , alın bir kur'an okuyun içinizin bir nebze de olsa rahatlaması için..Allah'tan sabır dileyin , af dileyin..Hakkınızda en hayırlısı olsun..

evet gerçekten durumumu çok iyi anlattınız. ben hatalarımı kabul ediyorum fakat dediğiniz gibi bu hataları yapmam için bir şeyler itti ve çekti beni. bunu anlatması güç belki. :KK14::KK14:
ben de hep demişimdir ne kadar sıkarsan kısıtlarsan bir şeyleri insanın içinde olsa da olmasa da cazip geliyor ve yanlış olsa da yapıyor. fakat sıkmamış olunsa insan bazı sosyal yaşantılarla ilgilenmekten bu gibi yanlış şeyler yapmaya fırsatı da olmaz olsa da yapmaz zaten. Bunu bir türlü babam anlamış değil. MAkyaja giyime ojeye ona buna hep karışmıştır. gezmeye dolaşmaya. bıkkınlık getirtti hep. ama işte olan yine bana oldu. Tabiki bu hatamı örtemez o ayrı bir şey...

ben onca yaşamışlığıma rağmen cesaretli olabilirim ya da olmasam da öyle görebilirsiniz beni fakat 1. seçeneği seçecek kadar cesaretli değilim.
:KK14:
2. seçeneyi uygulamaya geçirmiş durumdayım ki allahın izniyle bu günleri de atlatacam.
:KK14:

VE EN ÇOK SİZLERİN SAYESİNDE... BURADAKİ ARKADAŞLARIN,ABLALARIN BANA OLAN DESTEĞİ İLE AYAKTA DURACAĞIM...
İYİ KÖTÜ YORUM YAZAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
:KK16:

Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda
Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım
İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

bitti işte arkadaşlar.. sonunda ayrıldık ve ayrılalı tam 19 gün oluyor... Dayanılması güç ve zor... Sabrediyorum...:KK14::KK14:

canım mutlu olacağını hiç sanmıyorum neden mi aşk cabuk gecer 2 çoçuk ve evlendiğin adamın gecmişi her zaman karşına cıkar kıskanırsın bu böle üzgünüm canım kime sorarsan sor

canım mutlu olacağını hiç sanmıyorum neden mi aşk cabuk gecer 2 çoçuk ve evlendiğin adamın gecmişi her zaman karşına cıkar kıskanırsın bu böle üzgünüm canım kime sorarsan sor

evlenemedik zaten. Onca hatalar yaptım fakat evlenecek kadar cesaret olamadım. Evet sevdik ama olmadı. Sonunda ayrıldık. Şuan ailemle mutlu olmaya çalışıyorum. Kimse durumumu bilmiyor. Kendimden iğreniyorum ve utanıyorum yaşadıklarımdan. Ve bundan sonra da beni pek mutlu son beklemiyor bunun farkındayım. En azından yüce rabbim günahlarımı affetmesi için uğraşacağım. Bundan sonra hayatıma kimseyi sokmayacağım. Herkes bu durumda herşeyi yüzüme vuracağı için en iyisi kimseyi sevmemek ve evlenmemektir.:KK14::KK14:

bak benimde ikinci evliliğim eşimin çoçuğu var ama annesi bakıyo kv annesine verdirmedi ölünce verin dedi o zaten ayrı hava nese canım sakın ha sakın çoçuğu olan bi adamla evlenme kıskanırsın aklına takılır benim eşim ilgilenmediği halde aklıma takılıyo bazen kendimi tanıyamıyorum çoçuğunu sevmiyorum böle hissedincede sen önüne bak bi süre dinlen evlenmediğin iyi olmuş Allah ın sevgili kuluymuşsun ilerde pişman olurdun çünkü aşk biter unutma 2 yılda sürse soonunda bitiyor aklıllı ol çalış ekmeğini kazan eğlen gez hayata bak erkek sizde yaşanır

bak benimde ikinci evliliğim eşimin çoçuğu var ama annesi bakıyo kv annesine verdirmedi ölünce verin dedi o zaten ayrı hava nese canım sakın ha sakın çoçuğu olan bi adamla evlenme kıskanırsın aklına takılır benim eşim ilgilenmediği halde aklıma takılıyo bazen kendimi tanıyamıyorum çoçuğunu sevmiyorum böle hissedincede sen önüne bak bi süre dinlen evlenmediğin iyi olmuş Allah ın sevgili kuluymuşsun ilerde pişman olurdun çünkü aşk biter unutma 2 yılda sürse soonunda bitiyor aklıllı ol çalış ekmeğini kazan eğlen gez hayata bak erkek sizde yaşanır

çok haklısınız.Benim yapamadığımı o yapıp ayrıldı ben de öncekiler gibi konuşup bağırıp ağlayıp da kendimi hırpalamadım. Önceden olsa 1 gün bile dayanamazdım. Şuan düşünsem yine kahrolurum biliyorum ama onca şeyler yaşamışım biliyorsunuz onca şeye rağmen benim karar verip ayrılmam çok zor olurdu. Fakat şimdi düşünüyorum artık gidebileceğim yere kadar gitmişim. Bütün suçları günahları işlemişim bundan sonra ne yapabilirim ki... ilerisi ya evlilik ya ayrılık diye düşündüm durdum. Ve artık acı hissetmemek düşünmemeye karar verdim. Böyle de zor fakat en azından özgürlüğümü elime aldım önceden tuvalete giderken bile söylerdim haber verirdim dışarı çıksam gezsem bnden kötüsü yok gezmek meraklısı olurum. Şimdi ise tek ailem var annem babam istediğim gibi davranabiliyorum aşırıya kaçan biri de değilim halbuki. Hep kısıtlamalar vardı. sevdiğim için zamanla hep katlandım. düşündüm de evlensek nereye kadar böyle giderdi...

Ama ben onu çok özledim. Onu başkası ile payaşamam. O evlenmek istiyor. Onun demesi benimle evlenmek istiyordu. Ama şimdi çocuklarına yuva hazırlamak için kiminle evlenecek kim bilir....:KK14::KK14:

çok haklısınız.Benim yapamadığımı o yapıp ayrıldı ben de öncekiler gibi konuşup bağırıp ağlayıp da kendimi hırpalamadım. Önceden olsa 1 gün bile dayanamazdım. Şuan düşünsem yine kahrolurum biliyorum ama onca şeyler yaşamışım biliyorsunuz onca şeye rağmen benim karar verip ayrılmam çok zor olurdu. Fakat şimdi düşünüyorum artık gidebileceğim yere kadar gitmişim. Bütün suçları günahları işlemişim bundan sonra ne yapabilirim ki... ilerisi ya evlilik ya ayrılık diye düşündüm durdum. Ve artık acı hissetmemek düşünmemeye karar verdim. Böyle de zor fakat en azından özgürlüğümü elime aldım önceden tuvalete giderken bile söylerdim haber verirdim dışarı çıksam gezsem bnden kötüsü yok gezmek meraklısı olurum. Şimdi ise tek ailem var annem babam istediğim gibi davranabiliyorum aşırıya kaçan biri de değilim halbuki. Hep kısıtlamalar vardı. sevdiğim için zamanla hep katlandım. düşündüm de evlensek nereye kadar böyle giderdi...

Ama ben onu çok özledim. Onu başkası ile payaşamam. O evlenmek istiyor. Onun demesi benimle evlenmek istiyordu. Ama şimdi çocuklarına yuva hazırlamak için kiminle evlenecek kim bilir....:KK14::KK14:

sen hiç bunları düşünme yok kiminle evlenecek onu paylaşamam falan bunlar inan şimdi sevdiğin için böle zor geliyor insan konduramıyor ama ahhh canım şimdiki düşündüğün gibi olsa benim gibi olursun evlendiniz diyuelim o çoçuklara her baktığınızda gecmişi gelcek aklınıza yok eskisi ile kıyas yapacaksınız bak ben anlattım millet neler dedi ama öle değil işte yaşayan bilir hep şıunu söledim keşke keşke evlenmiş ayrılmış hatta çoçuğu olan bi adamla evlenmeseydim dedim ve ben evlendim evet ayrıydı evimiz cocuğuda yoktu gözümün önünde ama eşimin maddi sıkıntısı aynı evde hatta birlikte kaldıkları yatak odasında yaşıyorum şimdi onunla ynı şartlardayım sabrediyorum ama ordan burdan unutulmuş eşyaları cıkıyo çünkü kv yaşlı öle benim gibi düşünmüyo ahhh canım ahhh cok zor sen unut onu yalvarıyorum sana unut nice evlenmemişler var ikinci olma sen yaşa özgürlüğünü senin yerinde keşke ben olsaydım ailem sahip cıksaydıda çok şanslısın eğitimi devam ettir ben bi odadayım kpss ye calışıyorum şimdi belki kendim hayatıma yön veririm diye o eskiden olan ölüyorum geberiyorumlar bitiyo inan bak benim 2. eşim her gün iş yerime koca koca güller gönderiridi her akşam yemeklere götürüdü evlenmeden tabi ikna etmek için çok iyi bi işim vardı kıskanclığı yüzünden işimden etti eve hapsetti güzelsin yok herkes bakar falan diye sacmalamaya başladı inan canım boşş aşk boşş muş anladım ama çok gec oldu benden sana tavsiye hiç birzaman bi erkeğin 2. eşi olma

X