• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa gelecek olan görümce ?

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
Hanımlar merhaba .
Görümcem uzakta evli baba evine ziyarete geldi .
Bende evime davet edicem daha önce hiç gelmedi .
İlla yemege mi almam gerekir sizce ?
Akşam çaya çağırmam abes mi olur ?
Dert oldu bana daha çağırmadım yemekte pek iyi degılım ailecek kalabalıklar masaya sığılmıyor çünkü yemek olayı eziyete dönüyor.

allah aşkına bir corba, pilav yanina et yemeğe salatada yapmak 1 saatını bile almaz neyi eziyet bunun??

Genel olarak misafir geldiğinde kasılıyorum .
Her zaman yaptığım yemek misafire yapınca olmuyor nedense .
Ayrıca üniversite KPSS derken ev işlerinde pratikliğim oldukça az bu yüzden temizliğinden yemeğine baya bi yorucu oluyor bana .
Dövecek gibi yazmasaydın iyiydi herkes sizin gibi süper ev hanımı değil maalesef .

Çaya da alsan yanında bişeyler hazırlaman gerekecek zaten. Yemek bana daha kolay geliyor doğrusu. Komşudan sandalye istersin masaya ek. Biraz sıkışık oturursunuz , ben 6 kişilik masaya 12 kişiyi sığdırdım :-)

İlk defa geleceği için yemek daha makbul olur gibi. Çayın yanına tatlıyı da onlar getirir zaten

Ayrıca üniversite KPSS derken ev işlerinde pratikliğim oldukça az bu yüzden temizliğinden yemeğine baya bi yorucu oluyor bana .
Dövecek gibi yazmasaydın iyiydi herkes sizin gibi süper ev hanımı değil maalesef .
evlendıysen misafir agırlamasınıda bil bir zahmet:) ben calıştıgım ve 2 cocuk annesı oldugum halde her misafırıme yemek ve tatli ikram ederim. üstelik 2 ünide okuyorum dişardan. fazla tembellık yapmayın:))

evlendıysen misafir agırlamasınıda bil bir zahmet:) ben calıştıgım ve 2 cocuk annesı oldugum halde her misafırıme yemek ve tatli ikram ederim. üstelik 2 ünide okuyorum dişardan. fazla tembellık yapmayın:))

bence yemeğe almalısınız ilk defa gelicek. yani ortamınız nasıl bilemıyorum ama küçük bi yer sofrasıyla olabilir.

Sizde fazla bilmiş olmayın .
Her evlenen über misafir ağırlama, yemek bilmek mecburiyetinde değil .
Kim bilir kaç yıllık evlisin belli ki işi kolaylamışsın.
Bi soru sorduk bu ne tavır ya.
Nerden de çıkardın tembel olduğumu.
Bazen cok şaşırıyorum burda dört dörtlük ev hanımı olmayla hunharca övünenlere :)

Eğer yemekte iyi değilsen elinin altında internet var aç bak bir sürü yemek sitesi var. Çalışıyorsan eğer hafta sonu çağırırsın sabahtan biraz ev temizler akşama dogru yemeğe başlarsın. Eninde sonunda yemek yapmayı öğreneceksin. Sana güzel bir fırsat olur buda

Hanımlar merhaba .
Görümcem uzakta evli baba evine ziyarete geldi .
Bende evime davet edicem daha önce hiç gelmedi .
İlla yemege mi almam gerekir sizce ?
Akşam çaya çağırmam abes mi olur ?
Dert oldu bana daha çağırmadım yemekte pek iyi degılım ailecek kalabalıklar masaya sığılmıyor çünkü yemek olayı eziyete dönüyor.
Yemege almaniz daha iyi olur. Diger turlu misafir gibi.

ne bu şiddet bu celal :)) sadece fikir sormuş biri bu kadar azarlanmayı hak etmiyor. olmadı

Bana yemek hazırlamak çay yanına pasta, börek, kurabiye hazırlamaktan daha kolay geliyor. :)

Yemeğe almanız daha uygun. İlk defa gelecekmiş..
bence yemeğe almalısınız ilk defa gelicek. yani ortamınız nasıl bilemıyorum ama küçük bi yer sofrasıyla olabilir.

Bana yemek hazırlamak çay yanına pasta, börek, kurabiye hazırlamaktan daha kolay geliyor. :)

Yemeğe almanız daha uygun. İlk defa gelecekmiş..

Teşekkür ediyorum kızlar.
Mecbur yemeğe çağırıcam cok geriliyorum yemekli misafire , gerçi misafirin her türlüsüne geriliyorum ama yapıcak bişey Yok :)

Amaaaan kaynana olma bacım sen:) Gelinini döversin valla.

Back
X