Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

seninde bayramın kutlu olsun canım.benim 8-9 haftam kaldı:nazar:sezeryan olacak mecburi.çünkü çatım çok dar.normal doğum bebeği ve beni riske atmak demek olurmuş.ocağın ilk haftası yada beklemezse bebişim aralığın son haftaları da olabilirmiş

tesekkürler canim. Ilk bebegin degil mi seninde?

Bu cati muayenesini nasil yapiyorlar - ben yurt disinda yasiyorum ve burda doktorun dogumdan önce böyle bir muayene yaptigini duymadim, yani demiyor ki normal yapamazsin sezeryan olmasi gerek falan...

Yengem 2 tane dogum yapti, normaldi. Doktor cati muayenesi yaptimi diyorum, yok diyor.. o yüzden merak ettim, TR deki doktorlar nasil ölcüyorlar catiyi darmi degil mi diye??

tesekkürler canim. Ilk bebegin degil mi seninde?

Bu cati muayenesini nasil yapiyorlar - ben yurt disinda yasiyorum ve burda doktorun dogumdan önce böyle bir muayene yaptigini duymadim, yani demiyor ki normal yapamazsin sezeryan olmasi gerek falan...

Yengem 2 tane dogum yapti, normaldi. Doktor cati muayenesi yaptimi diyorum, yok diyor.. o yüzden merak ettim, TR deki doktorlar nasil ölcüyorlar catiyi darmi degil mi diye??

canım bende çatı muayenesi olmadım ..ama ben 2 sene tedavi gördüm mucizem için.rahim filmi çekilirken kanül bile girmedi.çatım o kadar dardı yani.neredeyse rahmim deliniyordu..aşılama yapılırken de söyledi dr çok dar diye..oradan biliyoruz yani.dr da uzun süredir tanıdığı için biliyor durumumu..zaten benimki kıymetli bebek diye geçiyor ve normal doğumla riske atmıyorlar..sezeryana yölnlendiriyorlar.ama normal doğum benim için imkansızmış:KK43:(

canım bende çatı muayenesi olmadım ..ama ben 2 sene tedavi gördüm mucizem için.rahim filmi çekilirken kanül bile girmedi.çatım o kadar dardı yani.neredeyse rahmim deliniyordu..aşılama yapılırken de söyledi dr çok dar diye..oradan biliyoruz yani.dr da uzun süredir tanıdığı için biliyor durumumu..zaten benimki kıymetli bebek diye geçiyor ve normal doğumla riske atmıyorlar..sezeryana yölnlendiriyorlar.ama normal doğum benim için imkansızmış:KK43:(

anladim canim, o zaman gercekten hic riske atmaya gerek yok. SAg salim kiymetli bebisini kucagina alirsin insallah.. Hayirlisi olsun...Allah nasip ederse bende Nisan ayi basinda anne olucam...Benimde daha önce 2 düsügüm var, bu bebiste bizim icin kiymetli bebis :-))

Rabbim tüm hamilelere yardim etsin, saglikli hayirli dogumlar nasip etsin...

anladim canim, o zaman gercekten hic riske atmaya gerek yok. SAg salim kiymetli bebisini kucagina alirsin insallah.. Hayirlisi olsun...Allah nasip ederse bende Nisan ayi basinda anne olucam...Benimde daha önce 2 düsügüm var, bu bebiste bizim icin kiymetli bebis :-))

Rabbim tüm hamilelere yardim etsin, saglikli hayirli dogumlar nasip etsin...

amin canım inşallah..nisan biiiir diye çıkıp gelmesin senin bebiş:))herkesin meleğini korusun Rabbim.isteyenlere de bu harika duyguyu tattırsın inşallah

amin canım inşallah..nisan biiiir diye çıkıp gelmesin senin bebiş:))herkesin meleğini korusun Rabbim.isteyenlere de bu harika duyguyu tattırsın inşallah

aminnn insallah.. bakalim ne zaman bize saka yapacak minik findik.

Bayram nasil geciyor? Bizim topic´tede kimse kalmadi :-), herkes bayram icin dagildi bir yerlere...:emir_bebek::emir_bebek:

aminnn insallah.. bakalim ne zaman bize saka yapacak minik findik.

Bayram nasil geciyor? Bizim topic´tede kimse kalmadi :-), herkes bayram icin dagildi bir yerlere...:emir_bebek::emir_bebek:

valla canım bayram çok sıkıcı geçiyor.eşim bayram gezme
sinde.ben kendimi kaldıramadığım için bi yere çıkmadım.sadce annemlere gittim..çünkü uzun süre oturunca karnım batıyor kasıklarım ağrıyor.evde dinleniyorum işte..belki akşama 1-2 yere giderim ...ama kendime güvenirsem.iyi hissedersem kendimi..senin bayram nasıl peki

Iyi aksamlar herkese bugun giremedim islerim vardi ama bakiyirumda sohbet iyi ilerlemis

yeni gelen arkadaslar hisgeldiniz insallh herkes saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz bir nefesde biter insallh

kizlar saka maka geldi ya nerdeyse bnm gunum anammmm az kaldi heyecan ve korkuyu bir arada yasiyirum akkh yardimcim olsun

tebrik ederim fame bayramdaki en güzel haber budur heralde
ben adet olacağım günün gecesi öğrendim ben laborantım o gecede nöbetçiydim ve kendi testimi yaptım çok belrgin çıkınca şok olmuştum sonra sabah 4 de kanımı kendim alıp cihazda bakmıştım değerim 850 gibi bayağı yüksek bir değer çıkmıştı sabahı bekleyememiştim yani:)) 5 yıldan 3 gebelik kaybından ve 4 tüp denemesinden sonra allahımın bir mucizesi olarak geldi bebeğim çok şükür nöbetteki arkadaşlarımdan birinin yüzünden öylesine bakmıştım idrarada teste ve şok olmuştum tabi...sabahı uykusuz bekledim dr gelincede hemen gittim 4+ 1 de yani ama ultrasonda sadece rahimde kalınlaşma gözüktü daha çok yeni olduğu için kese gözükmez dedi dr um şimdi 12+5 olduk bebeğimle allahım inşallah sağlıkla kavuştuğum günleride gösterir
allah herkesi hayırlısıyla bebeğine kavuştursun inşallah...

çok tşk ederim tebrikleriniz için Allah sizlerinde bebeğini ve tüm hamişlerin bebeğini korusun..tatlım ben yurtdışında yaşıyorum doktorumu aradığımda ultrason için erken olduğunu 9 haftalık iken ancak baktıklarını şimdi bebek için tehlike olabileceğini söyledi bende türkiyedeyken adet gecikmesiyle ultrasonda baktıklarını biliyorum burda neden böyle bir uygulama var anlamadım belkide burada genelde vajinal ultrason uyguladıkları içindir o yüzden tecrübelerinize danışmak istedim yakında gidip kan testimi yaptırıcam..aynen dediğin gibi oldu bize ve ailelerimize bayram müjdesi oldu bu mutluluk tarif edilemez isteyen herkese rabbim bebek nasip etsin

hayırlı olsun canım.Allah kucağına almayı da nasip etsin...ben 2 senedir beklediğim için zaten sürekli dr kontrolundeydim.adetime 3 gün kala öğrendim hamile olduğumu.adetim iki gün geçince dr a gittim..yani ilk ultrason 4+2 iken yapıldı

tşk ederim canım Allah hepimizin bebeşini kucağına almayı nasip etsin ben cuma öğrendim 5 gün geçmişti o hafta sürekli baş dönmelerim vardı şimdi 3 gündürde bel ağrılarım var:KK50:

Iyi aksamlar herkese bugun giremedim islerim vardi ama bakiyirumda sohbet iyi ilerlemis

yeni gelen arkadaslar hisgeldiniz insallh herkes saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz bir nefesde biter insallh

kizlar saka maka geldi ya nerdeyse bnm gunum anammmm az kaldi heyecan ve korkuyu bir arada yasiyirum akkh yardimcim olsun
ayyy valla 37 olmuşsun..azcık mkaldı ya.ne güzel..Rabbim kolay doğumlar nasip etsin.sağlıkla al meleğini kucağına inşallah
tşk ederim canım Allah hepimizin bebeşini kucağına almayı nasip etsin ben cuma öğrendim 5 gün geçmişti o hafta sürekli baş dönmelerim vardı şimdi 3 gündürde bel ağrılarım var:KK50:
benimde baş dönmem vardı.hala bile ara ara oluyor..mide bulantım hiç olmadı.bel ağrım vardı.şimdi ayakta durdum mu dayanılmaz boyutlara ulaşıyor..ama katlanıyoruz işte oğlum için değer.çokta ağrısa umrumda değil..oğlum benimle o yüzden ağrıyo der dayanırım ben...

ben de ilk bebegime hamileyimmmmmmmm:)

ve daha dün ögrendim cok garip bi duygu henüz idrak edemedim sankim:)

benimde ilk bebişim olcak Allah nasiip ederse... 6. haftamızdayız şimdi:nazar: :)) tecrübeli hamişler bizi unutmasınlar. öptüm sizi çoookk

valla canım bayram çok sıkıcı geçiyor.eşim bayram gezme
sinde.ben kendimi kaldıramadığım için bi yere çıkmadım.sadce annemlere gittim..çünkü uzun süre oturunca karnım batıyor kasıklarım ağrıyor.evde dinleniyorum işte..belki akşama 1-2 yere giderim ...ama kendime güvenirsem.iyi hissedersem kendimi..senin bayram nasıl peki

seni anliyorum canim, evdede otur otur vakit gecmiyor degil mi? Benim bayram nasil gecsin, sadece ilk gün 2 yere ziyarete gittik o kadar. Pazartesi malum is günü ve herkes calisiyor. TR´de olmadigimiz icin burada pek bayram havasi olmuyor malesef. Ama buna da sükür diyelim, en azindan ailem yanimda, onlara gittik.

Bugün keyifler nasil iyi mi, bebis falan cok yaramazlik yapiyor mu annesi :KK1:?

Bizim ufakliktan ses seda yok, hareketlerini henüz hissetmiyorum, sanirim haftaya falan baslayacak... iste böyle...:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

herkese iyi bayramlar bende ilk bebegime hamileyim doguma az kaldı hem cok heyecanlıyım hemde cok korkuyorum ya :18:

herkese iyi bayramlar bende ilk bebegime hamileyim doguma az kaldı hem cok heyecanlıyım hemde cok korkuyorum ya :18:

Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah... dogum ne zaman belli mi ? Normal dogum yapacaksin sanirim... Allah kolay bir dogum nasip etsin canim ya... güzel haberlerini aliriz insallah buradan..

bayramdan sonra cinsiyeti öğrenmeye gideceğim umarımmm süpriz yapıp göstermemezlik yapmaz....:KK1:

selam arkadaşlar ben bu topiğe daha önce yazmıştım benimde ilk bebeğim mucizem kızım esila naz 10.10.2011 tarihinde dünyaya geldi 1 gün sonra 1 aylık olcak çok şükür darısı tüm hamilelerin başına..

X