Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

oyle oluyor zaten ınsan ılk zamanlar kendını bırakıyor ama sonradan toplarlanır sanırım ınsan....tabıkıde ınsan tetıkde oluyor suyum patlasa bıle dogumun gerceklesmesı ıkı saat var hemen olmuyor malesef dr.a sormustum ne yapayım demıstım ozaman ambulansmı yoksa arabaylamı gelelım demıstım hemen dogurmazsın demıstı...ama her an onsan tetıkde oluyor ama yalancı sancıları ceke ceke artık pıstım sanırım ılk zamanlar cok panık yapıyordum sımdı geldıgınde sancı sakın olarak beklıyorum gectıkden sonra hemen saate bakıyorum on dk ıcınde ucuncude olursa hastahane dıyorum sanırım bnm bu ınatcı kızım ters gelmeye kalkacak cunku yalancı sancılarda oluyor bnde

ama alısacaksın zamanla sakın olmak zorunda oldugunu soguk kanlı olmak daha ıyı bu durumlarda bu sefer esımıde panık yaptırırsam ters gıdebılır ısler

Berraksu tatlım ben cıkmak zorundayım yemegım yok yemeklerımıde yapayımda aksama kosturmak daha zor oluyor sonra bırde gec pısecek yemekler var menumde bu aksam kendıne ıyı bak optum kocaman senı....

şuan düşündüğümde çok sakin olurum gibime geliyorda...bakalım sancım gelince naparım bilemem

günebkn sohbetimizi kaçırdığı için çok üzülecek

şuan düşündüğümde çok sakin olurum gibime geliyorda...bakalım sancım gelince naparım bilemem

geldim tatlim,bnce ilk zamanlar kotu olursun sonradan sakinligi ogrenirsin....

gunbkn bugun gormedim sanirim alisverisde gelmedigine gore bu ssate kadar aksama soler ne aldigini

olur olur 2. daha kolay olur kız olursa tuanna olsunnasılım
ayyy süper inanırmısın bende öyle düşünmüştüm:))

üzüldüm valla.bugün anneme gittim yine.gündüzleri orada takılıyorum.
geldim tatlim,bnce ilk zamanlar kotu olursun sonradan sakinligi ogrenirsin....

gunbkn bugun gormedim sanirim alisverisde gelmedigine gore bu ssate kadar aksama soler ne aldigini

aaaaa darılırım bak..ne alışverişi ayol...valla annemlerdeydim.bişeycik almadım:))şimdide badanacı var banyo kötü durumdaydı onu yapıyor.akşam geldi bakalım kaçta bitecek.eşim onun yanında bende burada takılıyorum işte.

Son düzenleme:

haaa haaaaaman ne bileyim isde ben oyleyim egerki girmezsem kesin alisverisdeyim eskiden kendim icindi simdi bebegim icin esim bile sasirdi eskiden cok seyler alirdin kedine suslenmeyi severdin simdi varsa yoksa bebek ne olacak bnùm bu paspal halim....aslinda iyi bir sey degil ama artik dogumdan sonra kendimi toparlayim duzene koyacam herseyi zaten esimle aylardan beri kardes gibiyiz mecburen....

iyi olur bitanem boya islerini insaat islerini bebek gelmeden bitirmen bnm evimin her tarafi kalebodurdu 4 aylik hamileyken laminant yaptirdik boya mutfak dolaplarimi degistirdim yeni koltuk aldim lambalarim aksesuarlar falan yemin ederim ki gecen haftalarda bebek mobilyam geldi ve bitti oyuzden yavas yavas yapilacak islerin varsa yap bnce...yoksa bebek oldukdan sonra boya kokusu inssat pisligi falan dokunabilir....

bende öyleyim canım ya.kendime bişey almadan eve gelmezdim şimdi oğluma alıyorum:))banyomuz bitti çok şükür.dün gece 2,30 a kadar temizledik.eşim temizledi aslında ama bende yanında durdum öyle durmak bile baya yormuş beni
berraksuuuuuu bugun goremedim tatlim seni sen demi alisverisdesin......

evet evet kesin alışverişte

berraksuuuuuu bugun goremedim tatlim seni sen demi alisverisdesin......

oooo evanur seninde doğumun yaklaştıkça herkesi alışverişte zannediyorsun

yok cnm doğum yapmış bi arkadaşımı ziyarete gittim

ufff kasıklarım ağrıyor....sanki rahmim yerinden çıkıcak

oooo evanur seninde doğumun yaklaştıkça herkesi alışverişte zannediyorsun

yok cnm doğum yapmış bi arkadaşımı ziyarete gittim

ufff kasıklarım ağrıyor....sanki rahmim yerinden çıkıcak

Dogru soyluyorsun aslinda s'en o kasik agrilarini sor bndede oldu ama uc gun surdu arti Bnm gecen hafta olmustu son Zamanlarda s'en mutlaka sor dr una

cnm kalsiyum ilacını al dedi...yarın ultrasyona gidicem..sen nasılsın???

Iyi iyi aman birsey olmasinda cnm bugun uc bucukdan beri ayaga kaltihimda bes dk ayakda kalayim karnimin icinde kasilmalar meydana geliyor vajina ve rahimde hic bir agri yok sadece karnimin icinde siddetli ayaktyken agri vurdugunda sirt ustu yatana kadar devam ediyor son bir kez daha karin kazinmasi olSun acile gidecez bebegin kimildamalari normal seyirde simdide ayakdayim on dk Dan beri kasilma yok ama bir kere daha olSun beklemeyecem acaba diyorum donuyormu ama bukadarda agrimi olmazdi resmen kasildi olSun birkere daha gidecem amannnnn son aylar gercekden zor

selam canım dediğin gibi son aylar zordur..ben şimdiden kendimi tank gibi hissediyorum zor yürüyorum sanki.ağrı kasılma falan derken insan şaşırıyor ne yapacağını...sende acile git istersen canım meraklandım ben

bende meraklandım:26::26::26:

bu yalancı doğum sancıları olur bu aralar diyolar ya ondandır belki canım ya..ben öyle düşünüyorum..asya erken gelmek istemez bence:))
sen nasılsın canım...
ben iyiyim iyi gibiyim diyelim kasık ağrım var benimde birde garip bi şekilde söylemesi ayıp alt tarafta bir zonklama:18::18::18: azcıkta canım sıkkın ama boşver

işte cnm benm ağrımın tarifide bu zonklama şeklinde...kıyamam kim üzdü seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…