Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

3.doğum yapıcak anne adayı yanınızdan ayrılıyor..bi çay keyfi yapayım:KK34::KK34::KK34:öptm tuna ve asyayı:KK3::KK3:
bizde öptük teyzesi seni afiyet olsun
gunebkn tatlim senin cizelge birden atliyor heeeeeeee benide gececeksin yakinda senin oglan bir an once gelmek istiyor sanirim :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kizlar sohbet cok guzel ama iannki oturmakdan kaburgalarima girdi artik bebegim uzanmam lazim kendinize cok iyi bakin tabiki bebislerinizede gorusuruz sonra optuk kocaman teyzoslarini ve kuzeni ve kuzini......:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

he valla yakında 40 falan yazmasın ne oluyor anlamadım :))
bizde seni öptük iyi geceler kızlar görüşmek üzere:KK3::KK3::KK3:

Son düzenleme:
bizde öptük teyzesi seni afiyet olsun

he valla yakında 40 falan yazmasın ne oluyor anlamadım :))
bizde seni öptük iyi geceler kızlar görüşmek üzere:KK3::KK3::KK3:

gece kasıklarım ağrıdı..normaldir inşallah..şükür bebeğim çok hareketli bu rahatlatıyor beni..

günebkn 2.oğlunun ismide tuğra olsun mu:KK34::KK34::KK34::KK34:

arkadaşlar bende hamileyim 1,5 yıllık evliydik ancak hpv virüsüne yakalandım 1,5 yıl boyunca tedavi gördüm
3 operasyon geçirdim. ve hiç korunmamamıza ragmen bebegimiz olmadı 1,5 yıl içinde en son kondilom
tedavim için kontrole gittigimde doktoruma bahsettim bu istedimden muayene etti ve hiçbir kusurun yok
sadece sol yumurtan biraz tembel ama bebeginin olmamasına neden degil dedi bana serefone diye bir hap
verdi 5 gün kullandım tekrar kontrole gittim doktorum bu hafta % 90 hamile kalırsın dedi.. ve adet günüm gelene
kadar meraktan ölecektim neredeyse.. adetim 2 gün geçince test yaptım ve sonuç pozitiftiEn Büyük TÜRKİYE çommçok mutluyum
rabbim herkese nasip etsin dilerim :KK49:

arkadaşlar bende hamileyim 1,5 yıllık evliydik ancak hpv virüsüne yakalandım 1,5 yıl boyunca tedavi gördüm
3 operasyon geçirdim. ve hiç korunmamamıza ragmen bebegimiz olmadı 1,5 yıl içinde en son kondilom
tedavim için kontrole gittigimde doktoruma bahsettim bu istedimden muayene etti ve hiçbir kusurun yok
sadece sol yumurtan biraz tembel ama bebeginin olmamasına neden degil dedi bana serefone diye bir hap
verdi 5 gün kullandım tekrar kontrole gittim doktorum bu hafta % 90 hamile kalırsın dedi.. ve adet günüm gelene
kadar meraktan ölecektim neredeyse.. adetim 2 gün geçince test yaptım ve sonuç pozitiftiEn Büyük TÜRKİYE çommçok mutluyum

hayırlı olsun cnm

gece kasıklarım ağrıdı..normaldir inşallah..şükür bebeğim çok hareketli bu rahatlatıyor beni..

günebkn 2.oğlunun ismide tuğra olsun mu:KK34::KK34::KK34::KK34:
geçmiş olsun canım..bu kasık ağrısı bizi doğurana kadar bırakmayacak sanırım:KK43:(
tuna tuğra baya uyuyor valla:))
ama 2. olur mu bilmem? ilkini zor buldum ikinci hemen olurmu ki:KK49::KK49:

Son düzenleme:
slm :))))) benimde ilk bebeğim olucak allh izin verirse bayramdan sonra cinsiyetini öğreneceğim heyecan cok günler geçmek bilmior:26::KK30:

ayy evanur yaaa senn bebek kuşun yanına gelmiş darısı bana:KK49::KK49::KK49:

olur olur busefer rahatsız bıle olursun oturamıyorsun uzun surelı hemen kaburgalara batıyor hanı nasıl tırnak arasına et sıkısır ya o sekılde oluyor can yakıyor ama olsun tatlı seyler bunlar rabbım baska acılarla karsılastırmasın bızlerı

Günebkn 2.oğlunun ismide tuğra olsun mu:KK34::KK34::KK34::KK34:

gecenlerde bndede olmustu ya normal demıstı dr.um ama en ufak lekelenme su gelmesı gıbı durumlarda kostur gıt hastahaneye...genelde kız bebekler kasıklara erkeklerde sırta vururmus daha buyusun bak daha da keskın agrıların olacak tam dık yureyemeyen agrın oldugun zamanalrda bnm bazen arada sırada gelıp gıdıyor dun aksamdan berı ama bebekle ılgılı bır sorun olmadgını ınsan anlıyor merak etme sorun yoktur

3 operasyon geçirdim. Ve hiç korunmamamıza ragmen bebegimiz olmadı 1,5 yıl içinde en son kondilom
verdi 5 gün kullandım tekrar kontrole gittim doktorum bu hafta % 90 hamile kalırsın dedi.. Ve adet günüm gelene
kadar meraktan ölecektim neredeyse.. Adetim 2 gün geçince test yaptım ve sonuç pozitiftiEn Büyük TÜRKİYE çommçok mutluyum

oncelıkle cok gecmıs olsun sukur kı allahım o kotu gunlerın hedıyesını mucızesını verdı sızlere allah tamamını erdırsın

slm :))))) benimde ilk bebeğim olucak allh izin verirse bayramdan sonra cinsiyetini öğreneceğim heyecan cok günler geçmek bilmior:26::KK30:

desene daha fasulyecık senınkı bu bayram en guzel bayramın olur sanırım o heyecan dolu gunler daha yenı basladı hayırlı olsun bebegın

gecenlerde bndede olmustu ya normal demıstı dr.um ama en ufak lekelenme su gelmesı gıbı durumlarda kostur gıt hastahaneye...genelde kız bebekler kasıklara erkeklerde sırta vururmus daha buyusun bak daha da keskın agrıların olacak tam dık yureyemeyen agrın oldugun zamanalrda bnm bazen arada sırada gelıp gıdıyor dun aksamdan berı ama bebekle ılgılı bır sorun olmadgını ınsan anlıyor merak etme sorun yoktur

öylemiymişşş :KK52: benim adet sancısı gibi ağrı oluyoo bide belim çok ağrıyoo.Bana bir arkadaş ye tatlıyı al hakkıyı ye ekşiyi al ayşeyi demişti :):) Ben her ikisinide yiyorum ay benim çocuğum ne olcak:)Yavrum benim kıyamaz annesi ona:KK43:

öylemiymişşş :KK52: Benim adet sancısı gibi ağrı oluyoo bide belim çok ağrıyoo.bana bir arkadaş ye tatlıyı al hakkıyı ye ekşiyi al ayşeyi demişti :):) ben her ikisinide yiyorum ay benim çocuğum ne olcak:)yavrum benim kıyamaz annesi ona:KK43:

o adet agrın bel agrın dogurana kadar olacak bnm her ay bası tarıhımde adet sancıları yasıyorum bu ay son ayım olmasına ragmen.....eksı veya tatlı yemen veya her ıkısındende canının ıstemesı hormaonlarından kaynaklanıyor ama tatlı yersen erkek eksıyse kız dır ıannanma bnm ablam hep eksı yedı ıkı hamılelıgındede ıkısıde erkek bnde eksı yedım kız erkek kardesımın esı tatlı yedı kız oldu....her ıkısıde olabılır arkadasım oyleydı bır elınde fıstık dıger elınde cıkolataydı....bak dusun bu ay son ayım bnm hala gobek cızgım cıkmadı dr.uma sordum hormonlarından demıstı sorun mu demıstım cıkmaması cıksada sorun degıl demıstı cıkmasada oyuzden hormaonları anlamak mumkun degıl

evanur:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
Nasılsın cnm???bebeğin kuşun yanına gelmiş derken çizelgendeki kuştan bahsettim yanlış anlama:KK34::KK34::KK34:

haaa haaaaa haaaaaa :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:.....ben yanlıs anlmısım ya aslında kafam cok dalgın hep dun aksam donecek mı donmeyecekmı dıye dusunmekden yatamadım ınankı oyuzden konsatre bozuklugum var soylenenlerı bazen algılayamıyorum bzen canm nasıl ısterse o sekılde algılayorum sırf kafamın dolulugundan......

Sen nasılsın ıyımı prensesın

haaa haaaaa haaaaaa :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:.....ben yanlıs anlmısım ya aslında kafam cok dalgın hep dun aksam donecek mı donmeyecekmı dıye dusunmekden yatamadım ınankı oyuzden konsatre bozuklugum var soylenenlerı bazen algılayamıyorum bzen canm nasıl ısterse o sekılde algılayorum sırf kafamın dolulugundan......

Sen nasılsın ıyımı prensesın

iyi şükür maşallah benm kızım çok hareketli hiç durmuyor yaramaz mı olucak acaba diyorum:KK1::KK1::KK1::KK1:
senn durumunu sordum cnm kendi dr doğuma 28-29 gün var dedim bebek ters duruyormuş merak ettim döner mi dedim...bebek baya büyümüştür dönmesi biraz zor olabilir dedi...ama belli olmaz dönen bebeklerde oluyor dedi...inşallah bizim asyamızda döner:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

iyi şükür maşallah benm kızım çok hareketli hiç durmuyor yaramaz mı olucak acaba diyorum:KK1::KK1::KK1::KK1:
senn durumunu sordum cnm kendi dr doğuma 28-29 gün var dedim bebek ters duruyormuş merak ettim döner mi dedim...bebek baya büyümüştür dönmesi biraz zor olabilir dedi...ama belli olmaz dönen bebeklerde oluyor dedi...inşallah bizim asyamızda döner:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

MASSALLAH DE BEBEGINE ANNELERIN NAZARI DAHA DA DEGERMIS:nazar::nazar::nazar:...COK GUZEL ISDE HAREKETLI OLMASI HERSEYIN YOLUNDA OLDUGUNU VE KASLARINI GELISTIRMEK ICIN SPOR YAPTIGINI GOSTERGESI DR.A SORMUSTUM HAREKET ETMESI NEDEN BU KADAR COK ONEMLI DIYE BEBEKLERIN BUNLARI DEMISTI BANA....

COK SAGOL BITANM ZATEN BNM DR.DA BUNA BNZER SEYLER DEDI BEBEK BUYUK KARINA SIGMIYOR ARTIK SU COK VARKEN DONMESI DAHA IYIYDI BEBEK BUYUDUGU ICIN DONMESI BIRAZ ZORMUS AMA SUPRIZDE YAPABILIRMIS AMA ISDE DUSUK BIR IHTIMAL HAYIRLISI DIYIP KENDIMI AVUTUYORUM AMA KAFAMDA HIC YOKTU SEZERYAN BIRDEN SOK GIBI GELDI....ZATEN TERS DOGUMDA ASLA YAPMAM

MASSALLAH DE BEBEGINE ANNELERIN NAZARI DAHA DA DEGERMIS:nazar::nazar::nazar:...COK GUZEL ISDE HAREKETLI OLMASI HERSEYIN YOLUNDA OLDUGUNU VE KASLARINI GELISTIRMEK ICIN SPOR YAPTIGINI GOSTERGESI DR.A SORMUSTUM HAREKET ETMESI NEDEN BU KADAR COK ONEMLI DIYE BEBEKLERIN BUNLARI DEMISTI BANA....

COK SAGOL BITANM ZATEN BNM DR.DA BUNA BNZER SEYLER DEDI BEBEK BUYUK KARINA SIGMIYOR ARTIK SU COK VARKEN DONMESI DAHA IYIYDI BEBEK BUYUDUGU ICIN DONMESI BIRAZ ZORMUS AMA SUPRIZDE YAPABILIRMIS AMA ISDE DUSUK BIR IHTIMAL HAYIRLISI DIYIP KENDIMI AVUTUYORUM AMA KAFAMDA HIC YOKTU SEZERYAN BIRDEN SOK GIBI GELDI....ZATEN TERS DOGUMDA ASLA YAPMAM

rabbim hakkımızda hayırlısını versin...bakarsın son anda bile herşey değişir..

evet cnm bebekler kaslarını kuvvetlendirmek için hareket ederlermiş...parmağını emermiş yüz kasları gelişsin diye....bende dikkat ediyorum da cnm bebeğimin başı hep sol kasığımda tekmeleri sağ göbeğimde oluyor demekki benim bebeğiminde yeri daralmış hep ayn yerde

Son düzenleme:
rabbim hakkımızda hayırlısını versin...bakarsın son anda bile herşey değişir..

Evet cnm bebekler kaslarını kuvvetlendirmek için hareket ederlermiş...parmağını emermiş yüz kasları gelişsin diye....bende dikkat ediyorum da cnm bebeğimin başı hep sol kasığımda tekmeleri sağ göbeğimde oluyor demekki benim bebeğiminde yeri daralmış hep ayn yerde

ayyyy ayyy ınsallah bıtanm yaaa ınsallah ıstıyorum normal olsun ama ısde hayırlısı demekden baska care yok ama ısde uzuluyorum boylede olunca....

Evet kesınlıkle oyle kaslar ıcın spor bnmkı gecen ayın 28 ınde gıttıgımde emzık varmıs gıbı dudaklarını hareket ettırıyordu sankı emzık emıyordu sevındım oyle olmasına....o donmde banada oyle oluyordu resmen yanlamasına yatıyordu bebek karnımda bırde gece uykuda karnımın ıcını cok gerıyordu karın yangınıyla kalkıyordum uyandırıyordu benı daha daralamamıstır tatlım onun en rahat donemı 32yı gec ozaman sabıt kalıyor genelde bnm su anda resmen kafası mıgdemde dık duruyor resmen kanguraya bebegı koyumus gıbıyım donmeyecek sanırım hareketlrı az ama sert kaldıkı donecek konusuyorum yalvarıyorum bebegıme ama ınat cıktı vallahı

ayyyy ayyy ınsallah bıtanm yaaa ınsallah ıstıyorum normal olsun ama ısde hayırlısı demekden baska care yok ama ısde uzuluyorum boylede olunca....

Evet kesınlıkle oyle kaslar ıcın spor bnmkı gecen ayın 28 ınde gıttıgımde emzık varmıs gıbı dudaklarını hareket ettırıyordu sankı emzık emıyordu sevındım oyle olmasına....o donmde banada oyle oluyordu resmen yanlamasına yatıyordu bebek karnımda bırde gece uykuda karnımın ıcını cok gerıyordu karın yangınıyla kalkıyordum uyandırıyordu benı daha daralamamıstır tatlım onun en rahat donemı 32yı gec ozaman sabıt kalıyor genelde bnm su anda resmen kafası mıgdemde dık duruyor resmen kanguraya bebegı koyumus gıbıyım donmeyecek sanırım hareketlrı az ama sert kaldıkı donecek konusuyorum yalvarıyorum bebegıme ama ınat cıktı vallahı

kurban olduğum allahımın mucizeleri bebklerimiz....nasıl heyecanlıyız babasıyla bir bilsen..çok süslü püslüydüm bebeğim olduğundan beri sadece onu düşünüyorum kendimi bıraktım biraz neyse doğsun kızımla süsleniriz:KK12::KK12::KK12::KK12:
cnm toplamda kaç kilo aldın??birde gece yatınca korkuyormusun acaba suyum falan gelir mi diye..ne bileyim insan her an tetikte olur herhalde değilmi

X