Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

sanırım sürecek cnm...rahim kendini kasıyor..takılacak birşey değilse boşverelim:KK24::KK24:

evet ben birde dikkat ettim kasıklarım ağrıdığı zaman karnım biraz daha büyüyor.büyüyeceği zamnda ağrıyor yani...
ben kendimi iyice yorgun hissetmeye başladım...ne olacak böyle.ayaklarım ağrıyor azcık yürüyünce bile:KK43:(
bayramı da bi atlatsaydık hayırlısıyla..

evet ben birde dikkat ettim kasıklarım ağrıdığı zaman karnım biraz daha büyüyor.büyüyeceği zamnda ağrıyor yani...
ben kendimi iyice yorgun hissetmeye başladım...ne olacak böyle.ayaklarım ağrıyor azcık yürüyünce bile:KK43:(
bayramı da bi atlatsaydık hayırlısıyla..

magnezyum alıyormusun cnm..bende 3 gündür sen gibiyim...evet evet ağrı olunca karnım taş gibi oluyor benimde..

berraksuu ben yatıyorum canım.yarın çok işim var tatlı yapıcam bayram için.eşimle evi temizleyeceğiz falan iyi olursam tabi..prensesi ve seni öptüm..iyi geceler:KK3::KK3:

Merhaba arkadaşlar;
Bende aranıza katılabilirmiyim .. ilk bebeğime hamileyim ve 3 gün önce öğrendim.Çok mutluyumm :) Kızlar kan değerim 352,1 çıktı normal mi sizce.Benim hesaplamama göre adet olucağım gün gittiğimde bu değer çıktı.Henüz kesemizi ve kalp atışımızı duymadık.Allahımın izniyle onlarıda görürüz inşallahh :) Bir hafta sonra gidicem doktor kontrolüne bakalım..Bu arada adet günümde ve 1-2 günüdür birer damla açık pembemsi ve sarımsı akıntım oldu.Yüce rabbim bebeklerimizi korusun.Hepimiz inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucaklarımıza..

Dun aksam gittik karnindaki kasilmalarin sebebi artik yeri cok daralmasindan birde donmeye calismasindan kaynaklnms ama kuzum yine donemdi sanirim sezeryan gozukuyor bna herhangi acilma soz konusu degil bebegim sadece ellerini ve ayaklaryla tekmeleri var vucudunu dondurmeye calisiyor buda karnimin icinde cok kotu agriya sebep olmus hayirlisiyla dogursam da kazasiz belasiz :KK14:

Dun aksam gittik karnindaki kasilmalarin sebebi artik yeri cok daralmasindan birde donmeye calismasindan kaynaklnms ama kuzum yine donemdi sanirim sezeryan gozukuyor bna herhangi acilma soz konusu degil bebegim sadece ellerini ve ayaklaryla tekmeleri var vucudunu dondurmeye calisiyor buda karnimin icinde cok kotu agriya sebep olmus hayirlisiyla dogursam da kazasiz belasiz :KK14:
döner inşallah canım ya.sıkma canını.artık çok az kaldı meleğine kavuşmana...ağrıların normal..ben bile ağrı çekiyorum ki düşün artık..kendine ve asyaya dikkat et canım iyi bayramlar
Merhaba arkadaşlar;
Bende aranıza katılabilirmiyim .. ilk bebeğime hamileyim ve 3 gün önce öğrendim.Çok mutluyumm :) Kızlar kan değerim 352,1 çıktı normal mi sizce.Benim hesaplamama göre adet olucağım gün gittiğimde bu değer çıktı.Henüz kesemizi ve kalp atışımızı duymadık.Allahımın izniyle onlarıda görürüz inşallahh :) Bir hafta sonra gidicem doktor kontrolüne bakalım..Bu arada adet günümde ve 1-2 günüdür birer damla açık pembemsi ve sarımsı akıntım oldu.Yüce rabbim bebeklerimizi korusun.Hepimiz inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucaklarımıza..

selam canım hoşgeldin.tebrik ederim...değerin normal bence.adet gününde ki lekelenme de yerleşme kanamasıdır.telaşlanma..Allah tamamına erdirsin

döner inşallah canım ya.sıkma canını.artık çok az kaldı meleğine kavuşmana...ağrıların normal..ben bile ağrı çekiyorum ki düşün artık..kendine ve asyaya dikkat et canım iyi bayramlar

selam canım hoşgeldin.tebrik ederim...değerin normal bence.adet gününde ki lekelenme de yerleşme kanamasıdır.telaşlanma..Allah tamamına erdirsin

gunebakancm bengeldim ultrasyyondan maşallah bebeğim çok iyi:nazar::nazar:750 gr olmuş:nazar:

kaval kemiğimin iç tarafı çok ağrıyor:KK50::KK50::KK50:alt tarafımda zonkluyor:KK43::KK43::KK43:

size allah sabır versin zorlukları başlamaya başladı:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

HAYATA YOLCULUK
0-4 hafta (HAYATA YOLCULUK BAŞLIYOR)
5-8 hafta (KALBİM ATIYOR)
9-12 hafta (İNSANA BENZİYORUM)
13-16 hafta (OLGUNLAŞMAYA İLK ADIM)
17-20 hafta (YOLU YARILADIM)
21-24 hafta (SİZİ DUYUYORUM)
25-28 hafta (YAŞAM SINIRINI GEÇİYORUM)
29-32 hafta (HERŞEYİN FARKINDAYIM)
33-36 hafta (HAZIRLIKLARIMI TAMAMLIYORUM)
37-40 hafta (HAYATA MERHABA)

gunebakancm bengeldim ultrasyyondan maşallah bebeğim çok iyi:nazar::nazar:750 gr olmuş:nazar:

kaval kemiğimin iç tarafı çok ağrıyor:KK50::KK50::KK50:alt tarafımda zonkluyor:KK43::KK43::KK43:

size allah sabır versin zorlukları başlamaya başladı:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

hoşgeldin canım.bende çok yoruldum...birazdan kaldığım yerden devam edicem işlere:KK43:(
eşim yardım etti ama ben kendim yapınca daha çok içime siniyor işte.maşallah prensese abla olmuş artık:nazar::nazar:ağrılarında normal canım bende de var..hele yorulunca alt tarafım çıkıcak gibi ağrıyor.ama mucizem için katlanıyorum..o iyi olsunda

Gnebkn haklisin zamana kadar hamileligimi cok rahat gecirdim birde karnim cok byuyk degil sanki yedi aylik gibiyim egilmek kalkmamda zorlanmiyorum ama insan nekadar cok raht gecirsede gercekden son zamnlar zorluyor suanda okadar cok uykum varki uyuyamiyorum normalde son zamnlarda hareketleri azalir derler ya bnmki el ve ayak vueuslari cok sert ve siklikla hele hele egerki vucudunu hareket ettiriyorsa okadar cok geriliyorum ki ama herseye ragmn saglikliya o yeter bna vucud agrisi gelir gecer derler buyusun senin bebisinde ozamn daha iyi anlarsin bni

Berraksucum massallh bebegine allhim tamamini erdirsin

selam canım hoşgeldin.tebrik ederim...değerin normal bence.adet gününde ki lekelenme de yerleşme kanamasıdır.telaşlanma..Allah tamamına erdirsin[/QUOTE]

Çok sağol canım..Amin Allah tüm hepimizin bebişlerini sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin :)

Merhaba arkadaşlar;

Hoşgeldin canım..
Rabbim sağlık,sıhhatle yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.Kanaman da artma olmadığı sürece hiç telaş etme.Bebişin annesine tutunma ve yerleşmeye çalışıyordur.Bu dönemler bizim için çok önemli.Çok fazla yorma kendini ve su içmeyi ihmal etme.

Bende 28 Ekim'de hamile olduğumu öğrendim.Beta Hcg:324 çıkmıştı.Dün tekrar Beta hcg yaptırdım.10.358 olmuş.Bugün ilk doktor ziyaretimizi yaptık.Kesemizi gördük çok şükür.O kadar küçük ki 6.1 mm ama bizde yaptığı heyecanlar çok büyük.
Sende hayırlısıyla keseni yakın zamanda görürsün inş.

Şimdiden İyi Bayramlar..

X