- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.821
işte cnm benm ağrımın tarifide bu zonklama şeklinde...kıyamam kim üzdü seni
bu ağrılar doğuma kadar sürecek zannımca.
boşver canım sıkıldım biraz ama takılacak bişey değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte cnm benm ağrımın tarifide bu zonklama şeklinde...kıyamam kim üzdü seni
bu ağrılar doğuma kadar sürecek zannımca.
boşver canım sıkıldım biraz ama takılacak bişey değil
sanırım sürecek cnm...rahim kendini kasıyor..takılacak birşey değilse boşverelim
evet ben birde dikkat ettim kasıklarım ağrıdığı zaman karnım biraz daha büyüyor.büyüyeceği zamnda ağrıyor yani...
ben kendimi iyice yorgun hissetmeye başladım...ne olacak böyle.ayaklarım ağrıyor azcık yürüyünce bile(
bayramı da bi atlatsaydık hayırlısıyla..
magnezyum alıyormusun cnm..bende 3 gündür sen gibiyim...evet evet ağrı olunca karnım taş gibi oluyor benimde..
magnezyum alıyormusun cnm..bende 3 gündür sen gibiyim...evet evet ağrı olunca karnım taş gibi oluyor benimde..
canım msjına özelden cvp veremiyorum msj sayım yetmiyor daha burdan yazayım dedim,
herşey yolunda ilgin için çoook tşk ederim...
sen nasılsın?
kasık ağrım var biraz cnm....senin iyi olmana çok çok sevindim..
geçmiş olsun bana da oluyor arada az kaldı az :))
berraksuu ben yatıyorum canım.yarın çok işim var tatlı yapıcam bayram için.eşimle evi temizleyeceğiz falan iyi olursam tabi..prensesi ve seni öptüm..iyi geceler
döner inşallah canım ya.sıkma canını.artık çok az kaldı meleğine kavuşmana...ağrıların normal..ben bile ağrı çekiyorum ki düşün artık..kendine ve asyaya dikkat et canım iyi bayramlarDun aksam gittik karnindaki kasilmalarin sebebi artik yeri cok daralmasindan birde donmeye calismasindan kaynaklnms ama kuzum yine donemdi sanirim sezeryan gozukuyor bna herhangi acilma soz konusu degil bebegim sadece ellerini ve ayaklaryla tekmeleri var vucudunu dondurmeye calisiyor buda karnimin icinde cok kotu agriya sebep olmus hayirlisiyla dogursam da kazasiz belasiz
Merhaba arkadaşlar;
Bende aranıza katılabilirmiyim .. ilk bebeğime hamileyim ve 3 gün önce öğrendim.Çok mutluyumm :) Kızlar kan değerim 352,1 çıktı normal mi sizce.Benim hesaplamama göre adet olucağım gün gittiğimde bu değer çıktı.Henüz kesemizi ve kalp atışımızı duymadık.Allahımın izniyle onlarıda görürüz inşallahh :) Bir hafta sonra gidicem doktor kontrolüne bakalım..Bu arada adet günümde ve 1-2 günüdür birer damla açık pembemsi ve sarımsı akıntım oldu.Yüce rabbim bebeklerimizi korusun.Hepimiz inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucaklarımıza..
döner inşallah canım ya.sıkma canını.artık çok az kaldı meleğine kavuşmana...ağrıların normal..ben bile ağrı çekiyorum ki düşün artık..kendine ve asyaya dikkat et canım iyi bayramlar
selam canım hoşgeldin.tebrik ederim...değerin normal bence.adet gününde ki lekelenme de yerleşme kanamasıdır.telaşlanma..Allah tamamına erdirsin
gunebakancm bengeldim ultrasyyondan maşallah bebeğim çok iyi750 gr olmuş
kaval kemiğimin iç tarafı çok ağrıyoralt tarafımda zonkluyor
size allah sabır versin zorlukları başlamaya başladı
Merhaba arkadaşlar;
Bende aranıza katılabilirmiyim .. ilk bebeğime hamileyim ve 3 gün önce öğrendim.Çok mutluyumm :) Kızlar kan değerim 352,1 çıktı normal mi sizce.Benim hesaplamama göre adet olucağım gün gittiğimde bu değer çıktı.Henüz kesemizi ve kalp atışımızı duymadık.Allahımın izniyle onlarıda görürüz inşallahh :) Bir hafta sonra gidicem doktor kontrolüne bakalım..Bu arada adet günümde ve 1-2 günüdür birer damla açık pembemsi ve sarımsı akıntım oldu.Yüce rabbim bebeklerimizi korusun.Hepimiz inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucaklarımıza..